Rekrutteringsfirma

strategisk sort/grå planlægger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Har du viden og/eller erfaring inden for det sort/grå område, og kunne du tænke dig at arbejde med strategier og projekter og dermed få indflydelse på, hvordan Kolding Kommune arbejder med langsigtet vedligehold af veje, fortove, kantsten, og meget mere? Så er det måske dig, vi søger!

Kolding Kommunes Vej og Park Team arbejder ud fra et helhedsorienteret drift-paradigme, og for at sikre den ønskede fremdrift søger Randstad en strategisk sort/grå planlægger til Kolding Kommune, der kan holde fokus på den strategiske vision og planlægning kombineret med projektudvikling og projektledelse.

Vej og Park


Vej og Park teamet er en del af afdelingen Trafik, Vej og Park og spiller en central rolle samt løser mange vigtige opgaver i arbejdet med at omsætte forvaltningens overordnede vision, ”Sammen designer vi livet”, til virkelighed. Opgaverne i afdelingen spænder vidt inden for feltet for veje, grønne områder, projektering, anlægsprojekter, trafik og mobilitet.

Vej og Park teamets medarbejdere er kompetente og engagerede, og er kendetegnede ved høj faglighed og stor grad af selvledelse. Teamet sidder i et åbent kontormiljø på Nytorv 11 i By- og Udviklingsforvaltningen centralt i Kolding by og er en afdeling med stor faglig viden og indsigt, som gerne deles med hinanden. Medarbejderne kender hinanden rigtigt godt, og her er et godt arbejdsmiljø og et naturligt tæt samarbejde. Som afdeling har teamet en betydelig berøringsflade og et godt samspil på tværs med de andre afdelinger i By- og Udviklingsforvaltningen, men har også en stor berøringsflade til eksterne og/eller private aktører. Den politiske betjening fylder naturligvis også i afdelingens arbejde.

Stillingen


Som strategisk sort/grå-planlægger skal du holde fokus på den strategiske planlægning, projektudvikling og -ledelse, herunder udarbejdelse af visioner og strategier på det sort/grå område med fokus på asfalt (slidlag, nyopbygninger, renoveringer), kapitalværdi og større kontrakter og rammeaftaler for ovennævnte. Vi ser gerne at du har erfaring med asfaltprojekter, som har snitflader og sammenhæng med fortove, kantsten, bæredygtighed, belysning samt afvanding indgår.

Du vil i samarbejde med dine kollegaer håndtere forskellige udviklingsprojekter fra idé over politisk behandling og vedtagelse til udførelse. Du vil få et tæt samarbejde med Entreprenørafdelingen med henblik på at udarbejde kvalitetsbeskrivelser og driftsplaner omkring asfalt.

Din profil


Vi forestiller os, at du kommer med en akademisk uddannelse som ingeniør, vejingeniør, tekniker eller lignende og med en oprigtig interesse for at håndtere Vej og Parks udviklingsprojekter fra idé over politisk behandling til udførelse i tæt samarbejde og sparring med Entreprenørafdelingen. For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du kommer med projektledelseserfaring og lyst til det tværfaglige samarbejde.

Optimalt set har du erfaring med både området, bekendtgørelser, det sort/grå områdes komplekse problemstillinger inklusive lovgrundlaget og den politiske betjening, men vi er også åbne for, at du kan være enten nyuddannet eller komme fra det private. Vi ser gerne du har erfaring med større asfaltvedligehold, økonomistyring, prioritering og styring heraf og sammenhæng med øvrige områder inden for vejområdet. Du har tillige kendskab til Vejman og lignende vejforvaltningssystemer.

Vi har stort fokus på at projekter er robuste og driftsvenlige og det fokus vil vi have med i hele tankegangen fra den spæde ide til færdiggørelsen og driften af det færdige projekt. I den sammenhæng er et åbent samarbejde på tværs af fagligheder meget vigtigt og det lægger vi vægt på, at du er indstillet på.

Det er vigtigt, at du besidder gode kommunikationsevner i både skrift og tale, og at du møder andre mennesker med en positiv tilgang. Du vil få en stor berøringsflade både internt og eksternt, og du kan balancere mellem hensynet til borgere, lovgivning, administration og strategier.

I Vej & Park teamet arbejder vi ud fra en helhedsorienteret tankegang, hvor ansvar for egne opgaver og samarbejde på tværs af arbejdsområder er omdrejningspunktet for opgaveløsningen. Vi kan tilbyde dig en masse udfordringer samt faglige og personlige udviklingsmuligheder, gode kollegaer og kort afstand til chef og fra tanke til handling.

Du tilbydes


• En arbejdsplads med frihed under ansvar og en fleksibilitet, der tager højde for din og din families hverdag
• 37-timers arbejdsuge med fleksibilitet
• Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse
• Flekstid og mulighed for hjemmearbejde

Vil du med på holdet?


Søg stillingen ved at trykke på ”ansøg”. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Kolding Kommune. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og vi afholder løbende samtaler med henblik på opstart i stillingen senest den 1. maj 2022. For yderligere information om jobbet kan du kontakte rekrutteringskonsulent Carina Smedegaard på 4880 8741.

Om By og Udviklingsforvaltningen


I By- og Udviklingsforvaltningen arbejder vi for at styrke og udvikle hele kommunen som en attraktiv bosætnings-, oplevelses- og vækstkommune. Vi vil være et skridt foran og skabe positive forandringer og et ambitiøst fællesskab. Her er højt til loftet, frie rammer og dermed rig lejlighed og plads til din faglige og personlige udvikling.

Om Kolding Kommune


By- og Udviklingsforvaltningen er én af fem forvaltninger i Kolding Kommune, som i alt beskæftiger omkring 8000 medarbejdere. I Kolding Kommune arbejdes med afsæt i visionen ”Kolding – Vi designer livet” og et mindset kaldet Borgerens Centrum, hvor man på tværs af forvaltninger og faggrænser finder de bedste løsninger sammen med og for borgere, virksomheder og andre samarbejdspartnere.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kolding

Lignende jobs

  • Øvrige i Kolding

    ERPgruppen har 100% deres fokus på Microsofts nyeste cloud baserede økonomisystem, Dynamics 365 Business Central. De benytter deres eget procesforløb, som de kalder onboarding til idriftsættelse af..
    • Øvrige
    • Kolding
    Få mere info
  • Øvrige i Kolding

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Øvrige
    • Kolding
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg N

    Vil du være en del af et fællesskab i en driftsafdeling, hvor vi tester og lærer hver eneste dag, men hvor vi samtidig har fokus på en stabil drift, så vores kunder har varme? Vil du prøve det uprø..
    • Øvrige
    • Esbjerg N
    Få mere info
  • Øvrige i Kolding

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Øvrige
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Kolding over tid

Dato Alle jobs som øvrige
29. juli 2024 79
28. juli 2024 81
27. juli 2024 81
26. juli 2024 83
25. juli 2024 81
24. juli 2024 78
23. juli 2024 78
22. juli 2024 78
21. juli 2024 78
20. juli 2024 80
19. juli 2024 81
18. juli 2024 78
17. juli 2024 76
16. juli 2024 74
15. juli 2024 74
14. juli 2024 72
13. juli 2024 73
12. juli 2024 73
11. juli 2024 71
10. juli 2024 65
9. juli 2024 65
8. juli 2024 65
7. juli 2024 66
6. juli 2024 67
5. juli 2024 68
4. juli 2024 62
3. juli 2024 62
2. juli 2024 60
1. juli 2024 63
30. juni 2024 69
29. juni 2024 69