Chef- eller specialkonsulent til spændende udviklingsopgaver i [xxxxx] Syddanmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Chef- eller specialkonsulent søges til spændende udviklingsopgaver i kriminalforsorgen Syddanmark

Vi søger en dygtig og erfaren generalist, som har lyst til at arbejde tæt på topledelsen og som kan medvirke til at sikre gennemførelse af de mange nye udviklingstiltag i kriminalforsorgens flerårsaftale. Det er vigtigt, for at vi kan samle fokus på vores kerneopgave med at skabe tryghed i samfundet og begrænse kriminalitet. Lyder det spændende? Så læs mere her.

Dine ansvarsområder

Du vil indgå som en vigtig og koordinerende nøgleperson i ledelsessekretariatet, hvor din rolle vil være i spændet mellem projektledelse, herunder projektøkonomi samt koordinering og styring af udviklingsprojekterne i flerårsaftalen og ledelsesstøtte i forbindelse hermed.
Du skaber overblik og sikrer løbende fremdrift, overblik og koordinering i den samlede implementeringsopgave. Du sikrer også, at områdedirektøren og områdeledelsen er klædt på i forhold til de forskellige projekter og andre opgaver, der enten er en udløber af flerårsaftalen eller af andre vigtige strategiske initiativer i kriminalforsorgen.

Opgaven spænder bredt og kan være alt fra at udarbejde projektgrundlag, samle økonomi på tværs af projekter, opfølgningsprocesser, indstillingsnotater, koordinering og styring af milepæle og frister. Opgaven indeholder en stor og bred kontaktflade med blandt andet medarbejdere og ledere i fængsler, arrester, direktoratet for kriminalforsorgen og andre samarbejdspartnere.

Det første, du kan forvente at blive involveret i, er opgaver relateret til flerårsaftalen, som er kriminalforsorgens økonomiske aftalegrundlag for perioden 2022-2025.

Flerårsaftalen indeholder bl.a. tiltag, der vil styrke det kriminalitetsforebyggende arbejde - eksempelvis mere uddannelse og bedre vilkår for de indsattes børn. Sikkerhedsmæssigt vil der blandt andet blive sat ekstra ind i forhold til psykisk syge indsatte, og indsatte vil få øget straffen, hvis de udøver vold mod ansatte i kriminalforsorgen.

Desuden tages en række initiativer til bedre udslusning, hvilket vil frigøre flere fængselspladser. Og så er der enighed om at øge kapaciteten, hvilket indebærer en udvidelse af den nuværende kapacitet med 326 pladser i Danmark, udvidelse af en kommende områdearrest til 400 pladser og forberedelserne af et nyt fængsel.

Om dig

Du har en relevant akademisk baggrund f.eks. cand.scient.pol, cand. jur., cand.soc. eller lignende. Desuden forventer vi særligt, at du:

  • Har stor projektledelses- eller programledelseserfaring fra en anden offentlig organisation, gerne statslig
  • Har politisk tæft og er vant til at arbejde op mod topledelsen
  • Er vant til at tage et selvstændigt ansvar og til styring af egne opgaveområder
  • Er verdensmester i at skabe relationer og sikre at afstanden mellem områdekontoret, institutionerne og direktoratet mindskes. Når du kommunikerer tilpasser du dig den målgruppe, du skal nå
  • Har en skarp pen og befinder dig godt med både mundtlige og skriftlige opgaver
  • Har analytisk sans

Om jobbet
Din nye arbejdsplads bliver områdekontoret i Kolding, hvor du bliver tilknyttet Ledelsessekretariatet med reference til Områdechefen for HR og Ledelsessekretariatet. Der er tale om en nyoprettet stilling, og du vil derfor få et stort selvstændigt ansvar inden for dit område med god mulighed for selv at præge din hverdag og udfolde dine evner bredt. Du bliver en del af et tværfagligt spændende miljø i områdekontoret med tæt kontakt til områdets institutioner og samarbejdspartnere. Vi er en arbejdsplads i stadig udvikling, der lægger vægt på faglighed, engagement, hjælpsomhed og en uformel og åben omgangstone.

Vi tilbyder

  • Et spændende og fagligt bredt job, hvor den rigtige kandidat har store muligheder for udvikling
  • Et meningsfuldt job som løfter en vigtig samfundsmæssig opgave
  • Et stærkt team af kolleger og et tværgående godt kollegaskab i hele område Syddanmark
  • Et job med mulighed for høj grad af frihed til at planlægge opgaveløsningen og fleksibilitet i opgavevaretagelsen
  • Et godt socialt fællesskab, hvor der er plads til humor

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten med evt. forhandling af tillæg. Ansættelse sker som specialkonsulent eller chefkonsulent afhængig af kvalifikationer. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.
Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er beliggende Domhusgade 24 i Kolding. Du vil referere til Områdechef for HR Helle Lindegaard.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Ansøgning

Vi forventer at afholde samtaler d. 21. og 27. april.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. uddannelses- og ansættelsesbeviser. Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Helle Lindegaard på tlf.nr. 7255 4777 og/eller på mail: [email protected].

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. uddannelses- og ansættelsesbeviser. Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om os

kriminalforsorgens opgaver favner bredt, og området er genstand for betydelig offentlig og politisk opmærksomhed. Opgaveporteføljen er stor, involverer mange interessenter og kræver løbende tilpasninger og prioriteringer. Det stiller store krav til kriminalforsorgens topledelse og dermed til direktørstaben.

kriminalforsorgen sikrer, at domstolenes domme bliver fuldbyrdet. Vi er således sat i verden for at begrænse kriminalitet og skabe tryghed i samfundet. Samtidig driver vi en lang række kriminalitetsforebyggende indsatser, hvor vi skaber rammerne for, at domfældte og arrestanter, der vil gøre en indsats for det, kan få et liv uden kriminalitet.

kriminalforsorgen er en alsidig arbejdsplads med medarbejdere fra mange fag og med mange kompetencer. kriminalforsorgen består af et direktorat og fire områder og beskæftiger ca. 4.300 medarbejdere fordelt på omkring 85 arbejdspladser over hele landet.

kriminalforsorgen Syddanmark er ét af de fire geografiske områder og har cirka 1000 ansatte. Vi består af områdekontoret i Kolding og en række institutioner der dækker 2 udslusningsfængsler, 5 fængsler, 9 arrester, 4 KiF-afdelinger, 2 afdelinger for Intensiv Overvågning samt Ungekriminalforsorgen.

Områdekontoret i Kolding varetager opgaver i tæt kontakt med institutionerne indenfor bl.a. resocialisering, klientsagsbehandling, sikkerhed, økonomistyring, daglig kapacitets- og belægsstyring samt HR-udvikling og personaleadministration.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kolding
  • Torsdag den 07. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Kolding over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 69
17. september 2024 65
16. september 2024 65
15. september 2024 67
14. september 2024 69
13. september 2024 71
12. september 2024 72
11. september 2024 77
10. september 2024 74
9. september 2024 74
8. september 2024 73
7. september 2024 73
6. september 2024 74
5. september 2024 75
4. september 2024 72
3. september 2024 69
2. september 2024 72
1. september 2024 76
31. august 2024 80
30. august 2024 85
29. august 2024 80
28. august 2024 80
27. august 2024 78
26. august 2024 75
25. august 2024 78
24. august 2024 80
23. august 2024 79
22. august 2024 83
21. august 2024 81
20. august 2024 80
19. august 2024 76