Operations Assistant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Job Req Number: 53283
Time Type: Full Time

Administrativ assistent til lager

Er du den fødte problemknuser?

Hos DSV kan du nu få en stilling, der byder på både administrativt arbejde og spændende opgaver, der udfordrer dine problemløsningsevner på daglig basis.

Velkommen til vores lager i Kolding
På vores store lager i Kolding håndterer vi blandt andet indkøbsordrer og agerer lagerhotel for vores store e-commerce-kunder. Det betyder, at vi modtager og opbevarer deres varer og videresender dem til deres kunder, som bestiller fra deres hjemmesider.

Her har vi også en rapporteringsfunktion, som er til for at sikre korrekt varemodtagelse, med vores områdeansvarlige Simon i spidsen for kvalitetssikringen - og da vi har rivende travlt, leder vi nu efter dig, der kan støtte op om det arbejde.

En vigtig rolle, hvor du er med til at sikre kvaliteten
Du får en supporterende rolle, hvor du assisterer Simon i at kvalitetssikre varemodtagelsen. Særligt får du til opgave at håndtere varemodtagelse for en af vores vigtigste kunder – en betydelig stormagasinkæde i Danmark, der sælger modetøj, boligartikler og meget mere.

Når der er knas med indkøbsordrerne, lander de i rapporteringsfunktionen, og her er det dig, der blandt andet:

  • undersøger problemet, fx om vi har modtaget for få varer, for mange varer eller forkerte varer
  • rapporterer fejlen til kunden og leverandører og hjælper med at finde en løsning, fx ny ordre, tilbageforsendelse osv.
  • opretter sager og opdaterer information i vores lagersystem.

Meget mere end bare skrivebordsarbejde
Der ligger meget administrativt arbejde i din nye rolle, men du sidder ikke bare foran computeren hele dagen. En vigtig del af kvalitetsarbejdet ligger i at gå ned på lageret og selv tjekke kasserne efter i sømmene, opsnuse enhver lille udfordring og finde ud af, hvordan vi retter op på det.

“Nogle gange kan det hele se rigtigt ud på papiret, men så mangler bestemte produkter i leveringen. Så man skal smøge ærmerne op, udtænke løsninger og arbejde tæt med kunderne. Det er den perfekte stilling for dig, der er nysgerrig, kreativ og kan lide at få jord under neglene.” – Navn

Og efterhånden som du bliver bekendt med det hele, kan du få mere ansvar og være med til at optimere vores processer.

“Vi er altid på udkig efter muligheder for at minimere fejl. Så du skal slet ikke være bange for at tage dialogen op med os, hvis du har en god idé.” – Simon - DSV

“Nogle gange kan det hele se rigtigt ud på papiret, men så mangler bestemte produkter i leveringen. Så man skal smøge ærmerne op, udtænke løsninger og arbejde tæt med kunderne. Det er den perfekte stilling for dig, der er nysgerrig, kreativ og som ikke er bange for selv at tage fat hvor det er nødvendigt” kan lide at få jord under neglene.” – Sabrina Chrestensen - DSV

“Det er en oplagt stilling hvis du gerne vil udvikle gode egenskaber inden for warehousing, stakeholder management og administration, som kan bruges i din videre karriere.” – Sabrina Chrestensen – DSV

Det vigtigste er, at du har noget erfaring, der viser, at du er:

  • særlig kvalitetsbevidst, som gør, at du altid er grundig i dit arbejde og sjældent overser detaljerne
  • god til at holde overblikket, også når der er flere sager i gang på samme tid
  • fleksibel og tager tage gerne del i over- og weekendarbejde i højsæsonen, som typisk varer fra september til december
  • flydende i dansk og gerne også engelsk.

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. 75,000 employees in more than 90 countries work passionately to deliver great customer experiences and high-quality services – as part of the operation or in a variety of supporting roles. If you have drive and talent and enjoy responsibility, we’ll give you the support you need to explore your potential and forward your career.

Read more at www.DSV.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kolding

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Tønder

    Til vores afdeling i Tønder, søger vi en robust montør til at håndtere alle former for dækservice. Hos os kommer du til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-d..
    • Øvrige
    • Tønder
    Få mere info
  • Øvrige i Haderslev

    Vi søger udadvendte og serviceminded bowlroomværter der er klar på at performe og fest i Bowl'n'Fun Haderslev Er du klar til at give vores gæster en oplevelse udover det sædvanlige og kan lide at..
    • Øvrige
    • Haderslev
    Få mere info
  • Øvrige (elev) i Haderslev

    PostNord søger pakkebud til Depot Hammelev - Deltid på timelønBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler breve og .
    • Øvrige
    • Haderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Kolding over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. juli 2024 62
3. juli 2024 62
2. juli 2024 60
1. juli 2024 63
30. juni 2024 69
29. juni 2024 69
28. juni 2024 69
27. juni 2024 70
26. juni 2024 70
25. juni 2024 74
24. juni 2024 73
23. juni 2024 77
22. juni 2024 76
21. juni 2024 74
20. juni 2024 79
19. juni 2024 76
18. juni 2024 75
17. juni 2024 74
16. juni 2024 76
15. juni 2024 76
14. juni 2024 78
13. juni 2024 75
12. juni 2024 76
11. juni 2024 79
10. juni 2024 80
9. juni 2024 80
8. juni 2024 81
7. juni 2024 79
6. juni 2024 81
5. juni 2024 91
4. juni 2024 92