Rekrutteringsfirma

automation engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Motiveres du af industriel automation, og kan du skrive PLC-kode og sikre, at anlæggene kører godt ude hos kunderne? Og har du lyst til at arbejde med bl.a. standardisering af komplekse maskinstyringer til isfremstilling?

Så har Gram Equipment STILLINGEN til dig som Automation Engineer i deres lækre faciliteter i Kolding.

hvad du skal lave


I forbindelse med at salgsteamet har lavet en aftale med en kunde omkring et anlæg, bliver du koblet på projektet sammen med dit team, og du får ansvaret for at drive udviklingen gennem programmering af PLC, HMI og Motion/Servo software til maskinerne.

Du tager udgangspunkt i biblioteket med standardsoftware og skræddersyer løsningerne, så de matcher kundens behov og ønsker. I forbindelse med udarbejdelsen af softwareløsningerne vil du have en bred kontaktflade og kommunikation med især hardware- og engineering-afdelingerne.

Den daglige kommunikation med interessenterne foregår uformelt i de lækre omgivelser på sitet i Kolding, og når du f.eks. skal kommunikere med folkene, der arbejder på at sætte anlægget op, eller teste noget af din kode af, så tager du din laptop under armen og snupper en kop kaffe, inden du går over gangbroen til produktionen.

Ud over ovenstående skal du arbejde med følgende:

• Test af software på de fysiske anlæg i full-scale i produktionen (FAT)
• Test af software hos kunderne samt indkøringer (SAT)
• Standardisering af software, digitalisering af processer og automationsløsninger samt sikring af, at de bliver til en del af Gram Equipments standarder

På sigt bliver du en del af helpdesk-ordningen. Her vil du hjælpe kunderne med at løse driftsstop på anlæggene.
Det er maksimalt 2 uger om året, og når du er på support, så arbejder du ikke med andet. I forbindelse med primært SAT skal du forvente op til 40 rejsedage om året, og her er en attraktiv rejseaftale gældende.

hvad du kommer med og bidrager med


Du har med stor sandsynlighed en baggrund som enten maskinmester, el-installatør, stærkstrømstekniker, automatikmekaniker, automationsteknolog eller lignende og kan begå dig godt på engelsk i skrift og tale.

Her er 5 erfaringer og egenskaber, der vægtes:
Du..:

• Har 4-6 års erfaring fra en virksomhed, der producerer avancerede maskiner, gerne til fødevarer
• Har erfaring med PLC-programmering og el-dokumentation, gerne AB/Rockwell eller Siemens
• Har erfaring med test af maskinanlæg og kommunikation med kunder
• Har med dine faglige erfaringer, gode idéer og naturlige gennemslagskraft lysten til at udfordre det eksisterende og forme fremtidens automationsløsninger
• Har et godt humør og kan med dit fokus på samarbejde med teamet bidrage til, at det også er sjovt at gå på arbejde

derfor skal du vælge jobbet hos Gram Equipment


Ud over at du bliver en del af et topprofessionelt automationsteam på +40 medarbejdere og konsulenter, kan du se frem til at arbejde med lækre state-of-the-art løsninger og teknologier i en organisation, hvor der er plads til det hele menneske.

Du bliver en del af en organisation, hvor der arbejdes på at gøre isfremstilling fremtidssikret og bæredygtig.

Ud over ovenstående kan du se frem til at få følgende på menuen:

• Digitalisering, smart-line optimering, mass-customization og dynamiske I/O
• En god og professionel arbejdsplads med ordnede og trygge forhold, inkl. en god kantine
• Attraktive lokalaftaler i forbindelse med ude- og overarbejde
• Full-scale test på sitet i Kolding (hvor du også kan nørde og afprøve nyt)

vil du med på holdet?



Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Gram Equipment A/S. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. Så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, hvis du vil med på holdet.

om Gram Equipment


Gram Equipment A/S er en af verdens største og førende leverandører af procesudstyr til industriel isfremstilling. De første is blev introduceret i Danmark i 1930, og Gram var dengang blandt de første til at levere til danskerne. Siden da har Gram Equipment leveret produkter af høj kvalitet, og der fokuseres stort på automation, design, funktionalitet og specialisering.

Hos Gram Equipment er der ingen tvivl om, at medarbejderne er vigtige for forretningen, og man er altid på udkig efter nye kollegaer, som har lyst til at være med på rejsen. Se mere på https://www.gram-equipment.com/

om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kolding

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Tønder

    Til vores afdeling i Tønder, søger vi en robust montør til at håndtere alle former for dækservice. Hos os kommer du til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-d..
    • Øvrige
    • Tønder
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg

    Kan du udvikle en skalerbar og konkurrencedygtig Supply Chain, hvor kvalitet, fleksibilitet og bæredygtighed spiller en helt central rolle? Så er du muligvis vores nye COO. Blika A/S har sat de..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    Are you ready to lead the future of integration solutions at one of Europe's leading electronics manufacturers? On behalf of our customer GPV Group A/S we are looking for a Senior Integration .
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Kolding over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 68
4. juli 2024 62
3. juli 2024 62
2. juli 2024 60
1. juli 2024 63
30. juni 2024 69
29. juni 2024 69
28. juni 2024 69
27. juni 2024 70
26. juni 2024 70
25. juni 2024 74
24. juni 2024 73
23. juni 2024 77
22. juni 2024 76
21. juni 2024 74
20. juni 2024 79
19. juni 2024 76
18. juni 2024 75
17. juni 2024 74
16. juni 2024 76
15. juni 2024 76
14. juni 2024 78
13. juni 2024 75
12. juni 2024 76
11. juni 2024 79
10. juni 2024 80
9. juni 2024 80
8. juni 2024 81
7. juni 2024 79
6. juni 2024 81
5. juni 2024 91