SPECIALIST I INDEKLIMASIMULERINGER TIL BYGGERI ØST

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vil du optimere og udvikle samspillet mellem indeklima, energi og installationer? Kan du balancere optimering af mange parametre, inspirere kollegaerne og samarbejde? Og er du civilingeniør med 5-10-20 års erfaring inden for området? Så vær med til at skabe fremtidens bæredygtige løsninger sammen med os.
Send os din ansøgning eller ring til Søren Pedersen og få en fremtrædende rolle i en dybt faglig og meget social sektion i COWI.


BLIV EN DEL AF VORES SEKTION FOR ENERGI, INDEKLIMA OG BÆREDYGTIGHED I LYNGBY
I COWI Danmark bliver du en del af COWIs division for Byggeri & Industri. COWIs Byggeri & Industri-division har ca. 550 dygtige medarbejdere på tværs af landet, og vi arbejder tæt sammen med vores 400 kolleger i Arkitema, som er en del af COWI-gruppen. Vi rådgiver om alle typer byggeri og alle aspekter af byggeprocessen. Vi har en helhedsorienteret tilgang til projekter, og fokuserer på funktion, værdi, bygningsteknologi, energioptimering og bæredygtige løsninger.

INDFLYDELSE DER RÆKKER UD OVER DET 'NORMALE'
I denne stilling vil du være en del af vores internationale hold af eksperter og arbejde tæt sammen med projekterende ingeniører og arkitekter, kunder og dine kolleger i sektionen og på tværs af COWI Byggeri & Industri i Danmark. Din fornemste opgave på holdet vil være at skabe løsninger, der er optimerede ift. indeklima, energiforbrug, drift og totaløkonomi, i samarbejde med installationsingeniører, arkitekter m.m. og i tæt dialog med kunder og samarbejdspartnere.
Vores sektion arbejder på alle projekter tæt sammen med installationsfolk på tværs af Danmark og leverer ikke kun en evaluering af deres arbejde, men også idéer til og koncepter for, hvordan løsningerne kan udformes. Vi lægger en stor indsats allerede i dispositionsforslaget og dermed skaber vi rammer for projekteringen. Sådan sætter vi et aftryk og får indflydelse på fremtidens bæredygtige samfund.
I dit daglige arbejde vil du:

  • Lave simuleringer og beregninger med IES og andre værktøjer, evt. også udvikling af værktøjer
  • Medvirke til udformning af grundvandskøling, ATES, optimering af systemer, whole building simulation
  • Lede yngre medarbejdere på det enkelte projekt
  • Koordinere disciplinens samarbejde med de projekterende ingeniører og arkitekter
  • Have mulighed for at initiere og lede faglig udvikling på området.

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende specialister inden for deres fag. Vi giver dig mulighed for at samarbejde med de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi arbejder for reel bæredygtighed. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.
Vi mener at den rette person til stillingen er en tillidsvækkende og samarbejdsorienteret holdspiller, der ser udviklingspotentiale frem for fejl og mangler, og som ønsker at bidrage konstruktivt til et fælles udviklings- og læringsmiljø. Du er en dygtig og omgængelig faglig specialist, der er motiveret af komplekse problemstillinger og af at løse disse i fællesskab. I sektionen er vi 16 medarbejdere ligeligt fordelt på kvinder og mænd, hvoraf størstedelen er civilingeniører. Internt i teamet lægger vi vægt på at kende hinandens styrke- og udviklingsområder, og bemander projekterne ud fra den enkeltes ekspertise på netop sit område. Som kollega er du derfor god til at inspirere samt lade dig inspirere af andres tanker og ideer, og bidrager til et åbent forum for vidensdeling blandt dig og dine kollegaer.
Derudover har du:

  • Uddannelsesbaggrund som civilingeniør
  • Mindst fem års erfaring med indeklimasimuleringer
  • Godt kendskab til bygningsinstallationer
  • Høj integritet og lyst til at dele ud af dine erfaringer
  • Gode kommunikationsfærdigheder både på skrift og i tale, samt taler og skriver flydende dansk, men ikke nødvendigvis som modersmål.

Vi justerer opgaverne efter dig, så hvis du også har interesser indenfor LCA, DGNB, CTS, commissioning m.m., så er der også mulighed for at bevæge sig i den retning.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN
Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt sektionsleder for Energi, Indeklima og Bæredygtighed, Søren Pedersen på tlf. 41 76 05 35.

SÅDAN ANSØGER DU
Tøv ikke med at ringe, hvis du ønsker en uddybende snak, ellers klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kongens Lyngby
  • Torsdag den 30. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 30
3. oktober 2024 30
2. oktober 2024 31
1. oktober 2024 29
30. september 2024 29
29. september 2024 33
28. september 2024 33
27. september 2024 33
26. september 2024 33
25. september 2024 34
24. september 2024 34
23. september 2024 35
22. september 2024 36
21. september 2024 35
20. september 2024 35
19. september 2024 35
18. september 2024 32
17. september 2024 37
16. september 2024 39
15. september 2024 38
14. september 2024 38
13. september 2024 38
12. september 2024 40
11. september 2024 41
10. september 2024 40
9. september 2024 40
8. september 2024 37
7. september 2024 37
6. september 2024 37
5. september 2024 39
4. september 2024 37