Rekrutteringsfirma

Miljøspecialist indenfor spildevand og virksomhedsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør



Stillingsbeskrivelse:
Har du en miljøfaglig uddannelse, og drømmer du om at gå på arbejde og vide, at din personlige indsats virkelig betyder noget og gør en mærkbar, positiv forskel for både borgere og erhvervsliv? Så behøver du ikke drømme mere, for det job er lige her. Du skal dog også have lyst til at blive en del af et godt og velfungerende team, hvor tillid, trivsel og arbejdsglæde er nøgleord.
Miljøafdelingen leder efter en profil, der kan lide at arbejde selvstændigt, og som derfor også har overblikket til at tilrettelægge arbejdet, så tiden udnyttes effektivt. Det er dig, der skal få tingene til at ske, så du skal ikke vente på, at andre sætter dig i gang. Du skal kunne rykke selv. Da en stor del af dine resultater skabes via dialog og samarbejde, skal du have det godt med at have kontakt til mange mennesker. I den sammenhæng får du også brug for dine kommunikationsevner og herunder din evne til at oversætte dit eget fagsprog til noget, der giver mening for ikke-fagpersoner. Derudover skal du kunne trives i en organisation med politisk betingede skift i retning og prioriteringer.
Dit fokusområde bliver miljøregulering af virksomheder og spildevand. Uanset, hvor du udfolder dine evner, er opgaven at finde løsninger, der tilgodeser de involverede parter på bedst mulig vis. Et af dine vigtigste værktøjer er konstruktiv dialog med evne for at se en given sag fra flere sider. Regler og lovgivning skal naturligvis overholdes, men stivnakket regelrytteri fører sjældent til gode løsninger.

Dine primære opgaver:
  • Administration af miljøgodkendelser - baseret på dine miljøfaglige vurderinger
  • Tilsynsbesøg på 20-30 virksomheder årligt
  • Særligt tilsyn med større fødevarevirksomheders udledningsvilkår
  • Håndtering af klagesager
  • Udarbejdelse af udledningstilladelser og spildevandstillæg i tæt samarbejde med SK Forsyning


Du skal have gyldigt kørekort, så du kan besøge borgere og virksomheder - bilerne har vi i Miljøafdelingen. I jobbet kan du se frem til et godt og givende samarbejde med kolleger i andre afdelinger. Jo bedre I samarbejder og deler viden, jo sjovere bliver jobbet, og jo bedre service kan I give de borgere og virksomheder, det hele handler om.

Uddannelse:
Til jobbet skal du have en miljøfaglig uddannelse som bachelor eller kandidat indenfor miljø og planlægning i retning af ingeniør, miljøtekniker, cand.techn.soc eller tilsvarende med i bagagen. Det er dog væsentligt med en erfaren fagspecifik medarbejder, som har stort kendskab til regulering af større virksomheder og spildevandsvilkår. Herunder er erfaring med miljølovgivningen og sagsbehandling et stort plus.

Egenskaber:
Du udviser en god energi og har en positiv udstråling samt udviser empati.
  • Du er ambitiøs, inspirerende, passioneret og løsningsorienteret.
  • Du er engageret, selvmotiverende og ikke bange for at lære nyt.
  • Du er som person selvstændig, men også en teamplayer og har gode samarbejdsevner samt er fleksibel og indstillet på at arbejde i et team, der får "tingene" til at glide.
  • Du har tilmed en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne med sans for detaljen.
  • Du er troværdig, ærlig og faglig dygtig.
  • Du har gode sociale egenskaber, et positivt livssyn og har let til smil.


Erhvervserfaring:
Du har minimum 8 års erfaring fra en lignende stilling i en kommune eller erfaring med vand, spildevand, miljøgodkendelser, etc. fra en rådgivende virksomhed, et forsyningsselskab eller relevante statslige virksomheder, styrelser eller institutioner.

Sprogkundskaber:
Stærke redaktionelle kompetencer i dansk skrift og tale.

IT kundskaber:
Rutineret bruger med godt kendskab til MS Office samt forskellige sagsværktøjer.

Løn:
Attraktive løn- og personaleforhold herunder pension

Du tilbydes:
Et meget spændende job i en af Sjællands førende kommuner.
  • Et job, hvor du kommer til at arbejde med varierende og spændende arbejdsopgaver i relation til de enkelte sager, der opstår på området.
  • Et job, hvor samarbejdet eksternt som internt vægtes højt.
  • Du bliver en del af en uformel organisation, hvor der er en meget stor grad af frihed under ansvar.


  • Virksomheden:
    Slagelse Kommune har det hele. Uddannelser, kyst, god infrastruktur, tre købstæder og mange skønne landsbyer. I kommunen bor der omkring 79.000 og en del flere, når vi tæller alle dem med, der kommer for at arbejde eller studere. Slagelse Kommune sætter en ære i at turde gå forrest, tænke stort, nyt og fremadrettet. Slagelse Kommune arbejder målrettet for dialog, inddragelse og kommunikation i øjenhøjde, så alle forstår hinanden. Slagelse Kommune sætter faglighed og videndeling højt, ligesom de deler troen på, at arbejdsglæde og trivsel er selve fundamentet for, at Slagelse Kommune kan forvandle visioner til virkelighed.
    Du får omkring 20 gode kolleger i Miljøafdelingen med base i Korsør, hvor en stor del af kommunens tekniske medarbejdere holder til. I Miljøafdelingen arbejder de i teams med rum til at arbejde mere bredt. I virksomhedsteamet er der 5 erfarne medarbejdere, der arbejder lidt mere på tværs. Der arbejdes generelt på 2-mands kontorer, hvor der både er plads til videndeling og sparring og ro til fordybelse. Der er rart at være og plads til at være den, man er.

    Du kan finde yderligere information omkring Slagelse Kommune på - slagelse.dk

    Søg stillingen online. For yderligere oplysninger kontakt John Christiansen på tlf. +45 7070 1230 - sidste ansøgningsfrist er 17. september 2021


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

    Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Korsør

    Lignende jobs

    • Øvrige i Kalundborg

      Er du en alsidig laborant med en passion for kemisk analyse? Trives du i et tempofyldt miljø, der overholder GMP-kravene? Så kom med i vores team på den store insulinfabrik M1 i Kalundborg og vær m..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Holbæk

      Transform and streamline group FP&A and financial reporting processes to support decision-making by senior management in [xxxxx] FP&A, internal and external financial reporting..
      • Øvrige
      • Holbæk
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Er du uddannet laborant og har du lyst til at arbejde i et team med inspirerende kolleger med stor fokus på team spirit? Er du kvalitetsbevidst og omhyggelig med det, du laver? Har du mod på at arb..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Vil du være med til at sikre, at vores leverancer af livsvigtig medicin kommer ud til vores patienter i hele verden, som en central spiller i planlægning af frigivelsen af produkter? Er du god til .
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Korsør

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Korsør over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    5. juli 2024 2
    4. juli 2024 2
    3. juli 2024 2
    2. juli 2024 2
    1. juli 2024 2
    30. juni 2024 2
    29. juni 2024 2
    28. juni 2024 2
    27. juni 2024 2
    26. juni 2024 2
    25. juni 2024 2
    24. juni 2024 2
    23. juni 2024 2
    22. juni 2024 2
    21. juni 2024 2
    20. juni 2024 2
    19. juni 2024 2
    18. juni 2024 2
    17. juni 2024 2
    16. juni 2024 2
    15. juni 2024 2
    14. juni 2024 2
    13. juni 2024 2
    12. juni 2024 2
    11. juni 2024 2
    10. juni 2024 3
    9. juni 2024 3
    8. juni 2024 3
    7. juni 2024 3
    6. juni 2024 3
    5. juni 2024 3