Vil du være med til at præge de globale krav til miljøbeskyttelse og sikkerhed til søs?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Søfartsstyrelsen arbejder aktivt og ambitiøst med at sætte et dansk aftryk på de krav, der stilles til miljøbeskyttelse og sikkerhed i den globale søfart. Vil du bidrage til at sikre, at de internationale og nationale rammer for maritim sikkerhed og miljøbeskyttelse svarer til nutidens og morgendagens forventninger? Har du lyst til at arbejde både med de danske regler og forhandle de internationale regler på området? Og har du en teknisk maritim baggrund, så er du måske vores nye kollega.

I Søfartsstyrelsen kan vi tilbyde et stærkt tværfagligt miljø med engagerede kollegaer, spændende og relevante arbejdsopgaver og en hverdag med fleksibel arbejdstilrettelæggelse.

Om stillingen

Stillingen er placeret i styrelsens kontor for Maritim Regulering og Jura, og hovedindholdet er opgaver relateret til maritim sikkerhed. Du vil skulle koordinere en bred vifte af opgaver, mange i tæt samarbejde med andre dele af styrelsen, men også med andre myndigheder i både ind- og udland, ligesom du vil skulle sikre inddragelse af relevante interessenter. Du vil få en væsentlig rolle med at binde styrelsens arbejde med at sikre skibenes sikkerhed sammen med det internationale regelsæt. Du vil blandt andet skulle holde styrelsens regelværk på området ajour i samarbejde med kontorets andre fagligheder, bistå andre enheder med reglernes fortolkning, samt repræsentere Danmark i relevante EU- og IMO-organer. Afhængigt af din baggrund kan andre arbejdsområder inden for kontorets arbejde med maritim regulering også komme på tale.

Om dig

Vi forventer, at du har en maritim uddannelsesbaggrund (fx som maskinmester, navigatør, skibsingeniør eller lign.), samt at du har nogle års relevant erfaring fx fra en offentlig myndighed eller privat virksomhed. Du er endvidere velfunderet på skrift og evner at formidle komplicerede problemstillinger i et klart og forståeligt sprog.

Derudover lægger vi vægt på at du:

◾ er ansvarsbevidst og evner at tage initiativ i opgaveløsningen

◾ har gode samarbejdsevner og kan skabe netværk internt og eksternt

◾ nyder at arbejde i et stærkt tværfagligt miljø

◾ har politisk tæft og blik for at finde strategisk gode løsninger

Om os

Søfartsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og arbejder for vækst i de maritime erhverv og for sikkerheden til søs. Det gør vi i et tæt samarbejde med relevante interessenter. Samtidig deltager vi aktivt i både europæisk og internationalt samarbejde, fordi søfarten er et internationalt erhverv. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi har en travl hverdag med fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så jobbet kan kombineres med et aktivt familie- og fritidsliv. Du vil få gode kollegaer i et engageret arbejdsmiljø, som både fagligt og socialt vil bidrage til, at du får det bedste fundament for at løse dine opgaver.

Kontoret for Maritim Regulering og Jura arbejder med udvikling af regler, der skal fremme sikkerhed, sundhed og miljø for både skibe, søfarende og fiskere og de farvande, de sejler i. Samtidig er vi med til at sikre, at reguleringen skaber de bedste rammer for væksten og konkurrenceevne i den maritime sektor. Vi deltager i forhandlingerne om internationale og EU-regler og udarbejder de danske regler. Vi er ca. 30 medarbejdere med juridisk, teknisk og samfundsfaglig baggrund. Der er to kontorchefer tilknyttet afdelingen. Du vil primært referere til én kontorchef, som får personaleansvar for dig, men du kan forvente at skulle udføre opgaver for begge chefer.

Om ansættelsen

Der er tale om en fast fuldtidsstilling, og du ansættes afhængigt af din erfaring som fuldmægtig eller konsulent efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Søfartsstyrelsens hovedkontor ligger i Korsør, hvor den fysiske arbejdsplads således er placeret – dog med mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse.

Vil du vide mere?

Du kan få flere informationer om stillingen ved at kontakte kontorchef Malene Loftager Mundt på telefon 9137 6217 eller [email protected]. For yderligere oplysninger om personaleforhold kan du kontakte HR-partner Zenia Lotus Hansen på telefon 9133 7061. Du kan også læse mere om os på Søfartsstyrelsens hjemmeside www.soefartsstyrelsen.dk.

Har du lyst til at søge?

Så klik på ”Søg stilling” knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside http://jobisoefartsstyrelsen.dk/#job. Din ansøgning vedlagt CV og eksamenspapirer skal være modtaget

senest 13. september 2022.

Vi forventer at indkalde til samtaler i uge 38. Stillingen ønskes besat til 1. november 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Korsør
  • Tirsdag den 13. september 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Er du en alsidig laborant med en passion for kemisk analyse? Trives du i et tempofyldt miljø, der overholder GMP-kravene? Så kom med i vores team på den store insulinfabrik M1 i Kalundborg og vær m..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Holbæk

    Transform and streamline group FP&A and financial reporting processes to support decision-making by senior management in [xxxxx] FP&A, internal and external financial reporting..
    • Øvrige
    • Holbæk
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Er du uddannet laborant og har du lyst til at arbejde i et team med inspirerende kolleger med stor fokus på team spirit? Er du kvalitetsbevidst og omhyggelig med det, du laver? Har du mod på at arb..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Vil du være med til at sikre, at vores leverancer af livsvigtig medicin kommer ud til vores patienter i hele verden, som en central spiller i planlægning af frigivelsen af produkter? Er du god til .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Korsør over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3