Stilling som tilsynsførende pædagog ved Dagplejen Skovvejen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jyderup

Da vores dygtige tilsynsførende pædagog efter 6 ½ år i Dagplejen Skovvejen har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny kollega.
Vi er et nyt lille team bestående af tilsynsførende pædagog, Yvonne Christiansen og leder af dagplejen, Birgit Søndergaard, så du har mulighed for at være med til, at sætte præg på de forskellige arbejdsopgaver.

Som tilsynsførende pædagog er du bl.a. ansvarlig for planlægning og udførelse af tilsyn i en del af vores 25 unikke dagplejehjem samt i legestuen. Desuden fører vi tilsyn med 20 private pasningsordninger, så der venter dig en rigtig spændende arbejdsdag i marken og på kontoret.

Vi er en del af Dagtilbud Skovvejen og har et godt samarbejde med områdeleder og de øvrige Børnehuse.
Vores kontor ligger i Jyderup og vores område dækker: Jyderup, Mørkøv, Regstrup, Ugerløse, St. Merløse, Tølløse og Kr. Eskilstrup

Vi tilbyder dig et spændende job med mange forskelligartede arbejdsopgaver og med stor fleksibilitet. Som tilsynsførende pædagog, er du ansvarlig for planlægning og udførelse af dine opgaver, som bl.a. består af:

  • Tilsyn af kommunale dagplejere og private pasningsordninger
    Som tilsynsførende er en af dine vigtigste opgaver, at understøtte børnenes trivsel og læring samt vejledning af dagplejerne i forhold til de pædagogiske opgaver, der er som dagplejer. Sprogvurderinger er også en opgave som den tilsynsførende har.
    Vi anvender ”Alle Med” som hjælp til udviklingsbeskrivelsen af alle børn i Område Skovvejen. Vi arbejder med den styrkede pædagogiske læreplan, børneperspektiver, AL forløb samt pædagogiske evaluerings metoder m.m.
  • Tilsyn i Legestuerne
    Vi har heldagslegestue en gang om ugen for alle grupper på forskellige dage.
    Vi samarbejder desuden med det Børnehus, hvori legestuen er placeret.
  • Samarbejde med forældre
    Forældrene er vores vigtigste samarbejdspartnere. De involveres så tidligt som muligt i en eventuel bekymring, vi kan have for et barn.
    Den tilsynsførende afholder opstartsmøde med nye forældre, tremåneders samtaler og 2 årssamtaler inden barnet starter i børnehave samt forældresamtaler efter behov.
  • Administrative opgaver
    Som tilsynsførende pædagog er der en del administrative og skriftlige opgaver, såsom udfærdigelse af tilsynsnotater efter hvert tilsyn besøg som både er anmeldte og uanmeldte, indstillinger til PPR, referater fra møder, oplæg til møder og udarbejdelse af handleplaner ved bekymring for et barn m.m.
  • Samarbejde med Børneindsatsen
    Såfremt der bliver behov for faglig bistand, fx. i form af talepædagog, fysioterapeut, ergoterapeut eller psykolog til et barn, er det den tilsynsførende pædagog, der sørger for opstart, dokumentation og opfølgning af samarbejdet.
  • Samarbejde med de sociale myndigheder
    Såfremt der bliver behov for faglig bistand fra de sociale myndigheder, sørger den tilsynsførende pædagog i samarbejde med den pædagogiske leder for indkaldelse af de respektive samarbejdspartnere.


Vores forventninger til dig:

  • At du er uddannet pædagog
  • At du har udviklingsteorien for 0-2 års børn på plads
  • At du er klar på at træde ind i andres hjem, og både guide, vejlede og føre tilsyn
  • At du har bil, da der er en del kørsel
  • At du har gode kommunikative evner
  • At du har erfaring i arbejdet med børns sproglige udvikling
  • Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til arbejdet som tilsynsførende pædagog

Er du interesseret i at høre mere?
Du er meget velkommen til at kontakte os forud din ansøgning - vi hjælper dig gerne med dine spørgsmål:

Pædagogisk leder af dagplejen, Birgit Søndergaard - tlf. 72 36 55 46

Leder af Dagtilbud Skovvejen, Dorte Hansen - tlf. 72 36 55 47

På vores hjemmeside https://dagtilbudskovvejen.holbaek.dk/ kan du få et godt indblik i vores dagplejehjem, samt møde vores hverdag med billeder, historier og pædagogiske retningslinjer.

Ansøgningsfrist
8. september 2022 .

Samtaler
Afholdes tirsdag den 20. september fra kl. 16.30.

Opstart
1. november 2022.

Stillingen er på 35 timer med mulighed for at komme op på 37 timer.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Jyderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Jyderup
  • Torsdag den 08. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Jyderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Jyderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Jyderup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1