Rekrutteringsfirma

R&D Heat Exchanger Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lem St

Vestas aircoil har igennem længere tid bevæget sig fra traditionel smedevirksomhed til moderne teknologidrevet virksomhed, hvilket nu sætter yderligere fokus på udvikling af R&D funktionerne. Derfor er der nu behov for en varmevekslerekspert som et væsentligt parameter i at fastholde og udbygge nuværende kunderelationer. Du får direkte reference til en særdeles dedikeret Group R&D direktør, og grundet andre prioriteter hos ham kommer du til at overtage væsentlige dele af hans tidligere opgaver indenfor supportering af NPI-projekter og strategic sales-projekter. Derudover bliver du en del af det globale R&D team i en virksomhed, som er i top-3 på globalt plan indenfor segmentet – og lige om lidt nr. 1.

Understøtte strategiske salgsprojekter
Du bliver ansvarlig for vedligeholdelse af designsoftware til varmevekslere, hvilket omfatter forbedringer og ny funktionalitet til understøttelse af strategiske salgsprojekter. Derudover får du ansvar for validering af design af software til varmevekslere med eksperimentelle data – både fra intern test og kundefeedback. Sluttelig får du en central rolle i tilskudsprojekter som varmevekslerekspert.

Dine primære opgaver er:

  • Digital modellering af varmeveksling og temperaturfordeling med hensyn til strukturel analyse
  • Rapportering og konklusioner til designrevision og kundegodkendelse
  • Arbejde med ekstern partner om programmering og vedligeholdelse af software til varmevekslersoftware
  • Sikring af en klar datastruktur
  • Bidrage til de strategiske mål for varmevekslerberegninger og digital modellering af fluidstrømme
  • Fuldføre godkendte projekter fra Project Committee
  • Aktiv i ansøgning om tilskudsprojekter og herunder identificere potentielle partnere
  • Medvirke i netværk med potentielle partnere til tilskudsprojekter
  • Samarbejde med Group Technical Department i deres rolle som projektledere af tilskudsprojekter

For at opnå succes i funktionen skal du evne at supportere strategiske salgsprojekter med valideret designsoftware til konkurrencedygtige og pålidelige kølerudformninger samt medvirke proaktivt i overgangen til en teknologibaseret virksomhed. Derudover skal du afslutte, rapportere og konkludere godkendte projekter fra Project Committee vedrørende tid, plan og budget. Endelig er det væsentligt, at du bidrager aktivt i at fremme deltagelsen i tilskudsprojekter både internt og eksternt.

Flittig, velorganiseret og struktureret person
Din uddannelsesbaggrund er forventeligt energi- eller mekanikingeniør, og du har gennem din karriere opnået god erfaring fra industrivirksomhed, hvor du har arbejdet solidt med CFD. Har du erfaring med Openfoam og Python, er det en fordel. Du anvender SW i det daglige og får det til at arbejde sammen på tværs af platforme, og du forstår, hvornår det er relevant at samarbejde med sourcing partnere i relation til SW-udvikling. Gennem dit arbejde har du beskæftiget dig med forskellige risikovurderinger og skrevet ansøgninger til tilskudsprojekter. Det er afgørende, du kan regne på data i relation til varmevekslere og har erfaring med produktoptimering.

Som person har du en indædt vilje til at ville lykkes, og med en pragmatisk tilgang er dit fokus på muligheder frem for begrænsninger. Du er teamorienteret og nysgerrig på andre mennesker, ligesom du er involverende og inddragende i relation til samarbejdspartnere. Dine kolleger oplever dig som en person, der kan bevæge sig mellem kortsigtede og langsigtede mål med en balanceret energi mellem her og nu samt langvarige opgaver. Du ser dig selv som en flittig, velorganiseret og struktureret person, der træffer gennemarbejdede beslutninger og evner at tænke ud af boksen.

Karrieremæssig rolle som seniorekspert
Du bliver en del af en markedsledende virksomhed, hvor du bliver verdensmester inden for dit speciale og ligeledes er et aktiv i en transformation mellem gammel og ny virksomhed, hvor du er klar til at give et ekstra ryk i starten for at få tingene til at ske. Alt i alt bliver du udførende i en ”tænketank” funktion. Ser du dig selv i en karrieremæssig rolle som seniorekspert, så er denne funktion skræddersyet til dig.

Arbejdssted: Lem


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Lem St.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Lem St

Lignende jobs

  • Øvrige (elev) i Lemvig

    GF2 er indgangen til Social- og Sundhedshjælperuddannelsen (SSH) og til Social- og Sundhedsassistentuddannelsen (SSA)Drømmer du om at arbejde med mennesker og gøre en forskel? Med en Social- o..
    • Øvrige
    • Lemvig
    Få mere info
  • Øvrige i Vestjylland

    Vi søger en daglig leder til vores lederteam i korterevarende tilbud. Du vil blive 1 af 3 daglige ledere i bostøtten i Handicap og Psykiatri i [xxxxx] Stillingsopslaget er et..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Ølgod

    Teamleder Vi er en international koncern i vækst og søger en dygtig og erfaren Teamleder til vores fabrik i Ølgod. Med reference til Factory Manager får du en vigtig rolle på fabrikken som .
    • Øvrige
    • Ølgod
    Få mere info
  • Øvrige i Lemvig

    Hvis du har lyst til at arbejde med ældre mennesker, så tør vi godt love dig, at det ikke bliver kedeligt.Der er mange forskellige opgaver, som skal løses – både af praktisk og omsorgsmæssig ka..
    • Øvrige
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Lem St

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Lem St over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Lem St over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1