GIS-analytiker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Brænder du for data og GIS-programmer, og ønsker du at sikre gode løsninger i Kystdirektoratets anvendelse af data og GIS i forbindelse med formidling af analysearbejde? Så er denne stilling måske noget for dig!

Kystdirektoratet er i gang med flere nationale analyser inden for kystbeskyttelse og klimatilpasning. Du har med denne stilling mulighed for at sætte et stærkt aftryk på denne proces, hvor du sammen med kolleger skal stå for at sikre udvikling, anvendelse og vedligeholdelse af GIS og digitale data i Kystdirektoratet.

Du er stærk på data og udvikling af analyser med henblik på visualisering af risiko for oversvømmelse og erosion i de danske kystområder, som grundlag for at befolkning og værdier beskyttes bedst muligt, både i dag og i fremtiden, med de udfordringer klimaforandringerne giver.

Om opgaverne En af Kystdirektoratets kerneopgaver er at vejlede kommunerne om risiko for oversvømmelse og erosion i kystzonen. Du skal videreudvikle Kystdirektoratets GIS-miljø og understøtte forretningens digitaliseringsbehov ved at:

  • Udvikle modeller og værktøjer, herunder skadesmodeller, til bl.a. at bestemme sårbarhederne ved oversvømmelse eller erosion
  • Vedligeholde datagrundlaget vedrørende oversvømmelses- og erosionsrisiko
  • Konfigurere GIS-værktøjer til dataopsamling og databehandling
  • Have overblik over værktøjerne og ideer til, hvordan de bedst kan anvendes
  • Udarbejde og opsætte kortmateriale samt håndtere nationale data bl.a. i forbindelse med løsning af projekter, formidling og ministersager

Som én af dine første opgaver skal du udvikle detaljeret kortmateriale, som skal danne grundlaget for et nyt vejledningsprodukt, som Kystdirektoratet udarbejder til kommunerne.

Din profilDin uddannelsesmæssige baggrund er formentlig landinspektør, geograf eller ingeniør. Viden om dynamikker i kystzonen og kystprocesser vil være den fordel.

Vi forventer at du:

  • Kan dokumentere bred og dyb erfaring med GIS samt dataanalyse og -behandling
  • Har erfaring med ESRI/ArcGIS-produkter og webgis-tjenester
  • Kan programmere støttefunktionalitet (glueware) med f.eks. Python eller ArcPy

Det er din erfaring med ArcGIS-desktop, ArcGIS PRO, ArcGIS Server, ArcGIS Portal samt databaser og programmering, der er vigtig. Du har måske også arbejdet med datamodeller, metadata og kompleks databehandling, som f.eks. datatransformering og store punktskyer (big data).

Udover ArcGIS-produkter anvender vi QGIS, MapInfo og ModelBuilder. Anden relevant software er FME Desktop, HALE Studio og R Studio. På databasesiden har du evt. arbejdet med Oracle, PostgreSQL, MS SQL.

Du kan med fordel have erfaring med GeoServer, MapServer, SpatialSuite eller ArcGIS Online. Fremadrettet kan der blive behov for kompetencer i Google Cloud, Amazon Machine Learning, Apache Mahout, Tensorflow, ArcGIS deep learning eller andre kraftige værktøjer og løsninger.

Du er en god analytiker, er systematisk og god til at kommunikere. Du kan omsætte forretningsbehov til GIS-løsninger.

Vi vægter, at du arbejder procesorienteret, og at du bringer din viden og dine løsninger i spil i samarbejdet med kolleger inden for de naturvidenskabelige discipliner. Du tager ejerskab og får opgaverne i mål.

Vi tilbyder Du bliver en del af et engageret team af kystteknikere, der favner forskellige faglige baggrunde inden for natur- og ingeniørvidenskab. Teamet arbejder med vidensopbygning inden for konsekvenser af klimaforandringer, erosion og oversvømmelse samt udvikling af værktøjer og modeller for risikohåndtering, herunder forebyggelse, beredskab og planlægning, men også design af kystbeskyttelse. Der arbejdes med såvel nationale som EU-projekter, og teamet er hovedleverandør af bidrag til de i 2017 igangsatte initiativer for national klimatilpasning og kystbeskyttelse, som Kystdirektoratet er ansvarlig for. Du får mulighed for i relevant omfang at sætte et stærkt aftryk på digitalisering af forretningen i forhold til at sikre udvikling, anvendelse og vedligeholdelse af digitale data i tæt samarbejde med Naturstyrelsens IT- og Datateam.

Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten) med mulighed for tillæg afhængig af kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner med arbejdssted i Kystdirektoratet i Lemvig.

Yderligere oplysninger Du er velkommen til at kontakte områdechef for "Vejledning - Klima og Kystbeskyttelse"
Ane Høiberg Nielsen på telefon 9133 8430 eller chefkonsulent Thorsten Piontkowitz på telefon 2170 1092.

Sådan søger du stillingenDu søger stillingen via knappen "Send ansøgning". ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest den
12. december 2019.

Rekrutteringsforløb Samtaler gennemføres den 19. december 2019 i Kystdirektoratet, Højbovej 1, 7620 Lemvig.

Tiltrædelse 1. februar 2020 eller efter aftale.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Kystdirektoratet er statens myndighed på kystområdet. Vi tager vare på Danmarks kyster og søterritoriet, hvor vi med analyser sikrer den faglige viden om kysternes dynamik til brug ved kystbeskyttelse eller anlæg langs Danmarks over 7.300 km kyststrækning. Kystdirektoratet udvikler også nye risikoanalyser og metoder til kystbeskyttelse i forbindelse med klimaforandringer samt formidler viden og rådgivning til miljø- og fødevareministeren, andre myndigheder og borgere i Danmark.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=670e070e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Lemvig
  • Torsdag den 12. december 2019

Lignende jobs

  • Vedligeholdschef

    VedligeholdschefSammen med dit stærke team af erfarne vedligeholdsteknikere og i tæt samarbejde med produktionen sikrer du høj ydelse på den moderne maskinpark. Teknologien er i konstant udvikl..
    • Øvrige
    • Sunds
    Få mere info
  • Tilbudschef

    TilbudschefIndtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.Din mailadresseIndtast en gyldig mailadresseJeg giver hermed mit samtykke til, at [xxxxx], hvor jeg søger ansættelse, og Garuda A..
    • Øvrige
    • Holstebro
    Få mere info
  • Kollega til Bygningsvedligehold

    Er du klar til en varieret arbejdsdag og trives du i et miljø, hvor kvalitet og det gode håndværk altid er i fokus? Så er det dig, MASCOT leder efter.Det, du skal laveVi tilbyder en alsidig..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Tekniker til vedligehold og driftssupport, eftermi...

    Er du problemløser med flair for både mekanik og elektronik? Vil du være en del af et engageret team, hvor ingen dage er ens? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores serviceteam!Vi s..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Lemvig over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 6
21. august 2024 8