Ansvarsfuld og initiativrig Quality Technician

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løsning

Daka SARVAL A/S, Løsning

Leder du efter et job, hvor du får en betydelig rolle i sikringen af kvaliteten i vores produktion? Og motiveres du af at arbejde i en bæredygtig virksomhed, hvor kvalitet og produktoptimering går hånd i hånd? Så er du måske vores nye proaktive Quality Technician til Daka SARVAL A/S i Løsning?

På Daka SARVAL forarbejder vi biprodukter fra svineslagterier, som anvendes til produktion af proteiner og fedt til Petfoodindustrien. Fabrikken har løbende integreret ny teknologi og er i dag en moderne fabrik, hvor opgaver såsom overvågning, optimering og egenkontroller er en stor del af dagligdagen.

Som Quality Technician bliver du en del af Dakas kvalitetsteam på syv personer. Din primære arbejdsplads bliver Daka SARVAL fabrikken, men du må også beregne at skulle løse projektopgaver på vores andre lokationer i Østjylland.

Et job med fokus på kvalitetssikringen i vores produktion

Du vil overordnet komme til at arbejde med kvalitetssikring af vores produktion af animalsk fedt og proteiner og sørge for, at vi overholder gældende lovgivning og vedligeholder vores kvalitetsprocedurer, -instrukser og -blanketter.

Du vil komme til at arbejde med forbedring og implementering af nye kvalitets- og egenkontrolprocedurer i et meget tæt samarbejde med vores produktionsteam. I den forbindelse sørger du for kvalitet og optimering på tværs af hele produktionen og fungerer som et vigtig bindeled mellem vores produktion og råvareleverandører.

Som Quality Technician vil du også skulle deltage i daglige produktionsmøder for at sikre, at vi løbende forbedrer os og løser udfordringer i dagligdagen. Du vil samtidig skulle udarbejde uge- og månedsrapporteringer med kvalitetsværdier og -mål til både ledelse og produktionsteams.

Din personlighed er vigtig for os

Stillingen kræver tæt kontakt og samarbejde med andre afdelinger for at sikre fælles indsats og mål. Du befinder dig godt på produktionsgulvet, hjælper dine kolleger og kan tage initiativ og handler – uden nødvendigvis at have fået opgaven stillet på forhånd.

Som person er du robust og vedholdende i dit arbejde. Du tør at stille krav til dine kolleger og evner at få folk med. Du ser muligheder frem for udfordringer – og går selv forrest. Du arbejder både systematisk og struktureret med dine opgaver og har øje for detaljen.

Faglige kompetencer til stillingen som Quality Technician

Du kan enten være nyuddannet eller erfaren med et godt teknisk fundament fra proces- eller fødevareindustrien. Du har formentligt en produktionsteknisk uddannelse som procesteknolog eller lign.

Du har tidligere arbejdet med kvalitetsstyringssystemer (gerne ISO 9001) og løbende forbedringer (PCDA). Du har erfaring med at træne kolleger på en konstruktiv og involverende måde og har meget gerne kendskab til elektronisk egenkontrol. Har du samtidig kendskab til HACCP er det et plus men ikke et krav.

Hvem er vi?

Daka Denmark A/S har fire forretningsområder: Daka Sarval, Daka SecAnim, Daka ecoMotion og Daka ReFood. Derudover hører datterselskabet Konvex AB, Sverige under Daka Denmark A/S.

I Daka Denmark A/S præges kulturen af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Daka ønsker at være en god og attraktiv arbejdsplads med engagement og initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd. Kendetegnet ved Daka er, at de ansatte trives og bliver hos virksomheden i mange år. Du kan læse mere om os på www.daka.dk.

Skal du med på holdet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Quality Manager, Peter Skøtt, på telefon: +45 79 28 40 72 eller mail: [email protected].

Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt, gerne pr. 1. maj, men venter på den rette kandidat. Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning via vores rekrutteringssystem, senest onsdag den 1. marts.

Ansøgningsfrist: 1. marts 2020


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Løsning.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Løsning
  • Søndag den 01. marts 2020

Lignende jobs

  • Weekend Teamleder

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Vikarstilling: VIA søger en udadvendt og alsidig l...

    Trives du med at understøtte et forskningsområde i rivende udvikling med administrative opgaver, og har du lyst til at være ledelsespartner for forskningschefen i Forskningsområde Teknologi og Erhv..
    • Øvrige
    • Horsens
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    For Stena Recycling beliggende i Tilst søger [xxxxx] en medarbejder, der skal være en del af deres team, som håndterer sortering. Vi leder efter en medarbejder til aftenhold. Der er tale om et..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Trives du i et dynamisk miljø, hvor du spiller en hovedrolle i at få tingene til at gå op i en højere enhed? Så er du måske netop den PA, vi leder efter. Træd ind i en hverdag, hvor dine evner og d..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Løsning

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Løsning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Løsning over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1