Konsulenter med højt drive til nyoprettet ledelsessekretariat i Gældsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Trives du i spændingsfeltet mellem stramme deadlines og fokus på detaljen? Er du en ambitiøs koordinator med forståelse for politiske processer og lyst til at bidrage med ledelsessupport? Vil du være med til at løse en bred palette af opgaver med både koordination og mødefacilitering indenfor sekretariatsbetjening og ledelsesunderstøttelse? Vi søger stærke generalister med lige dele gode formidlingskompetencer, ordenssans og ansvarlighed, der kan begå sig professionelt på alle niveauer i en stor og kompleks organisation som Gældsstyrelsen.

Sammen om en vigtig opgave
I Gældsstyrelsen har vi ansvaret for at inddrive al gæld til det offentlige. Det er en opgave, der har stor samfundsmæssig betydning, og hvor du sammen med kompetente medarbejdere og ledere kan bidrage til at opretholde retssikkerheden og den danske velfærdsmodel. Vi bestræber os altid på at kombinere den højeste faglighed med den største forståelse for menneskers omstændigheder.

Struktur, kvalitetssikring og koordinering.
Ledelsessekretariatet er placeret i projektkontoret (PMO) og har reference til underdirektørområdet for Produktion og styring i Middelfart, der er Gældsstyrelsen hovedsæde. Sekretariatet får ansvar for varetagelsen af en bred portefølje af opgaver for både Produktion og styring og opgaver i tæt relation til Gældsstyrelsen øverste ledelsesniveau. Som konsulent i det nye ledelsessekretariat vil du få en central rolle som koordinator og ledelsesunderstøttelse. Du vil indgå i et tæt teamsamarbejde sammen med to andre engagerede kollegaer i forhold til bl.a. sekretariatets betjening, koordinering og kvalitetssikring af alle indkomne bestillinger til Produktion og styring og facilitering af Gældsstyrelsens inddrivelsesprogram. Ledelsessekretariatet vil have en tæt samarbejdsflade med, Gældsstyrelsens direktionssekretariat, kontor for Kontrol og revision, hvorfra opgaverne og bestillingerne indløber samt Udviklings og Forenklingsstyrelsen

Dine opgaver vil blandt andet bestå af:

  • Koordinering og kvalitetssikring af indkomne bestillinger til Produktion og styring
  • Facilitering af Gældsstyrelsen inddrivelsesprogram ved sekretariatsbetjening, herunder
  • Afvikling af møder under inddrivelsesprogrammet
  • Mødeforberedelse herunder kalenderbooking
  • Udarbejdelse, indsamling og sammenstilling af bidrag til dagsorden og materiale
  • Sikring af kvalitet og budskabet
  • Tværgående koordinering og opfølgning, herunder udarbejdelse af referat
  • Fremdriftsrapportering
  • Risikostyring og risikohåndtering
  • Øvrige administrative opgaver og løbende driftsopgaver

Dit arbejdsområde vil spænde vidt, og du kommer til at beskæftige dig med opgaver indenfor blandt andet sekretariatsbetjening, mødefacilitering, koordination, risikostyring og kommunikation. Stillingen kræver, at du skal kunne holde mange bolde i luften, og det er derfor afgørende, at du er imødekommende og fleksibel, arbejder struktureret og har et godt blik for detaljen og helheden. Du er vant til at sætte pen til papir og på skrift sikre en god forståelse samt bidrage med indsigt i sagerne. Du har erfaring med mødeforberedelse og -facilitering og udarbejdelse af mødematerialer Derudover motiveres du skulle af at holde styr på bestillinger og godkendelsesprocesser og sikre kvaliteten i leverancer,

Du har et højt drive og arbejder struktureret med et godt overblik og en god strategisk og forretningsmæssig forståelse. Det vil klart være en fordel, at du har forretningskendskab til Skatteforvaltningen og erfaring med politiske ledede processer. Du får en stor kontaktflade, og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde på tværs af hele styrelsens område og skabe gode relationer i hele Skatteforvaltningen. Du vil få et tæt samarbejdsflade med både ledelsen på højeste niveau og dygtige specialiserede kolleger inden for gældsinddrivelse. Det er derfor vigtigt, at du kan kommunikere effektivt på tværs af en organisation og med mange deltagere og interessenter, hvor du opsøger kollegaer og andre relevante samarbejdspartnere for at sikre bedst mulige resultater for Gældsstyrelsen.

Dine personlige kvalifikationer
Den ideelle kandidat har minimum 3-5 års erhvervserfaring – Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse som fx en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse eller en erhvervserfaring, der passer til stillingen. Det er et kæmpe plus, hvis du har erfaring fra arbejde i Skatteforvaltningen eller fra en politisk ledet organisation. Det er en fordel, at du har erfaring som ledelsesstøtte gerne fra en stab eller et ledelsessekretariat i offentlig regi. Du er erfaren bruger af Office-pakken og har gode skriftlige kompetencer.

Vi forventer, at du er en god sparringspartner for dine kolleger og har lysten til at arbejde i et miljø, hvor vi hjælper hinanden, både i egen enhed og på tværs af organisationen og hvor to dage aldrig er ens.

Få kolleger med holdånd, der bakker dig op
I Gældsstyrelsen hjælper vi hinanden med opgaverne. Vi arbejder for fælles mål og udnytter hinandens styrker og kompetencer. Vi fokuserer på at fungere som et hold, og vi hjælper hinanden til at blive bedre. Gode kolleger skaber gode arbejdsdage og gode resultater. Vi er ét hold – her har du kolleger, der bakker dig op. Vi er ambitiøse, tager ansvar og søger gerne nye løsninger samtidig med, at vi dyrker arbejdsglæden.

Du kan se frem til at komme ind i en organisation i en spændende udvikling. Du får et job med mulighed for stort ansvar og faglig udvikling, mulighed for at gøre en forskel, attraktive ansættelsesforhold og en god balance mellem arbejde og fritid.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Finder du stillingen interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV sammen med relevante eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale senest 5. august 2021.

Har du spørgsmål vedrørende opgaver, organisationen mv. er du velkommen til at kontakte kontorchef Henrik Munck Sauvr på 7237 4155 eller mail: [email protected]

Vi forventer at afholde samtaler i uge 32 og 33. Der indgår en logisk test og personanalyse i ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl . (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdsstedbliver indtil videre Teglgårdsparken 103, 5500 Middelfart.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet restanceoplysninger for så vidt angår restancer til det offentlige og straffeattest.

Bor du ikke i forvejen i nærheden af Middelfart, kan du kontakte Middelfart Kommunes bosætningskonsulent Anne Marie Klausen, som kender områdets skoler, lokalmiljø, ejendomsmæglere mv. Anne Marie Klausen kan kontaktes på tlf. 2240 0049 eller [email protected]. Du kan læse mere på www.flyttilmiddelfart.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Middelfart
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

  • Telefonisk vejleder til Vurderingsstyrelsen

    JobbetVurderingsstyrelsen arbejder for at gøre det nemt og trygt for borgere og virksomheder at få hjælp og vejledning samt at sikre korrekt ejendomsbeskatning. Og her kommer du ind i billedet!Som .
    • Øvrige
    • Ringe
    Få mere info
  • Rengøringsassistent til OUH, Rengøring og Hospital...

    Serviceminded, robust, fleksibel og omstillingsparat rengøringsassistent søges til OUH Rengøring og Hospitalsservice, Nyborg SygehusTil ansættelse i OUH, Rengøring og Hospitalsservice opslås herm..
    • Øvrige
    • Nyborg
    Få mere info
  • Polestar specialist

    Vil du være en del af Polestar-rejsen og den digitale udvikling i bilbranchen? Så er du måske vores nye kollega! Vi søger en Polestar Specialist til vores team i Odense S, der værdsætter høj faglig..
    • Øvrige
    • Odense S
    Få mere info
  • Salgstrainee Polestar

    Er du dedikeret og udadvendt og har lyst til at kickstarte sin karriere som salgstrainee for Polestar? Så har du nu muligheden for at blive en del af den digitale udvikling i bilbranchen med specia..
    • Øvrige
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 15
6. september 2024 13
5. september 2024 14
4. september 2024 17
3. september 2024 16
2. september 2024 17
1. september 2024 17
31. august 2024 19
30. august 2024 17
29. august 2024 16
28. august 2024 18
27. august 2024 21
26. august 2024 21
25. august 2024 20
24. august 2024 21
23. august 2024 21
22. august 2024 20
21. august 2024 22
20. august 2024 23
19. august 2024 21
18. august 2024 21
17. august 2024 21
16. august 2024 21
15. august 2024 19
14. august 2024 18
13. august 2024 17
12. august 2024 15
11. august 2024 15
10. august 2024 16
9. august 2024 16
8. august 2024 15