Er du en af vores nye praktikanter i Administrativ Stab på Sjællands Universitetshospital?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Midt-og Vestsjælland

Brænder du for at bidrage til udviklingen af fremtidens sygehusvæsen og for at gøre en forskel for patienterne? Og vil du prøve kræfter med dine evner fra studiet? Så er du muligvis en af vores nye praktikanter i Staben i efteråret 2022.

Om Staben på Sjællands Universitetshospital

Staben er en del af landets yngste universitetshospital, og vi er i rivende udvikling. Staben er den administrative støtte for sygehusledelsen på Sjællands Universitetshospital og betjener primært ledelsen, afdelingsledelserne og ansatte på vores matrikler bl.a. i Køge og Roskilde.

Staben har ansvar for drift og udvikling af sygehusets økonomistyring, data, planlægning og organisering, HR, uddannelse og arbejdsmiljø, sekretariatsmæssige opgaver samt udvikling inden for kvalitet, patientsikkerhed, forskning, innovation og tværsektorielt samarbejde.

Vores opgaver omfatter følgende tre hovedopgaver:

  • Daglig drift inden for gældende ansvarsområder
  • Rådgive sygehusledelsen og afdelingsledelserne i omstillingstiltag, beslutningsprocesser, kvalitetsudvikling og effektivisering
  • Udvikle og forny opgaveløsningen i Staben og på sygehuset

Staben har i alt 8 enheder.

Din hverdag hos os, og hvad vi tilbyder

Som praktikant i Staben får du et unikt indblik i sundhedsvæsenet fra første række og mulighed for et tæt samarbejde med klinikken i din opgaveløsning. Sammen med en række dygtige kollegaer kan du komme til at bidrage til diverse udviklingsprojekter til gavn for både patienter og personale på Sjællands Universitetshospital. Du kommer til at indgå i det daglige arbejde i Staben og vil derfor få et indgående kendskab til både drift og udviklingen af hospitalet, og hvordan Staben arbejder med at understøtte den kliniske hverdag i afdelingerne. Du vil desuden opleve inddragelse, åbenhed og tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere og fokus på at skabe fælles rum til socialt samvær og faglige arrangementer – også i en travl hverdag.

Vi er på udkig efter de kvikkeste hoveder og ambitionen er, at både du og vi lærer noget af vores fælles tid. Alt efter dine kvalifikationer og ønsker til dit praktikophold kan indholdet i forløbet tilpasses løbende i dialog med den enhedschef, du kommer til at referere til.

I Staben vægter vi det sociale miljø mellem vores praktikanter højt. Der vil derfor blive arrangeret fælles aktiviteter af både faglig og social karakter for dig og de øvrige praktikanter, så I kan lære hinanden at kende på tværs af enhederne, og samtidig få indblik i Stabens mange og forskelligartede funktioner og opgaver. Du bliver desuden tilknyttet en mentor i din enhed, som vil sørge for, at du altid har nogle at sparre med omkring dine opgaver.

Tidligere praktikanter fortæller, at en praktikplads hos os er meget lærerig ift. studiet, og relevant på cv’et, når der efterfølgende skal søges arbejde f.eks. som student hos os eller fuldtidsarbejde efter studiet.

I efteråret 2022 søger vi en række praktikanter fordelt på nedenstående enheder:

  • Analyse
  • Forskningsenheden Staben
  • Henvisninger og Klinisk Administration (fokus for praktikantstilling er tværsektorielt samarbejde)
  • HR og Uddannelse
  • Information og Patientservice
  • Kvalitet
  • Strategi og Plan
  • Økonomi

Din uddannelse, kompetencer og personlige kvalifikationer

Vi søger kandidatstuderende indenfor offentlig forvaltning (scient. pol., scient. adm. etc.), folkesundhedsvidenskab, økonomi, humaniora, kommunikation, journalistik, HR og jura.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • skal i praktik i 4-6 måneder ca. fuld tid
  • har interesse for sundhedsvæsenet og følger med i den aktuelle debat
  • har et højt fagligt niveau
  • formulerer dig på et højt niveau både skriftligt og mundtligt
  • udviser initiativ og selvstændighed
  • har gode samarbejdsevner og et højt humør

Praktiske oplysninger

Praktikperioden er på ca. 4-6 måneder fra primo august/september til ultimo december/januar 2022 (efter nærmer aftale med din enhedschef).

Praktikstillingen er ulønnet på ca. 30-37 timer pr. uge. Arbejdstiden tilrettelægges efter aftale mellem dig og din enhedschef. Dit arbejdssted bliver Sjællands Universitetshospital i Køge. Der er S-tog til Ølby Station, hvorfra der er få minutters gang til døren. Der kan ligeledes forekomme arbejdsdage på vores matrikel i Roskilde.

Hvis du vil vide mere om praktikantstillingerne i de enkelte enheder, er du velkommen til at kontakte nedenstående enhedschefer. Du kan også kontakte vores samlede praktikkoordinator, Amalie Markworth ([email protected], tlf. 93 56 81 81), med mere overordnede/generelle spørgsmål til et praktikforløb i Staben.

Ansøgning og frist

Klik på Søg jobbet og vedhæft din ansøgning og CV. Angiv gerne i din ansøgning, hvilke forhold, der gør sig gældende for din praktik, herunder ECTS-point, timeantal og praktikperiode jævnfør din studieordning. Samt hvilke(n) enhed(er), du ønsker en praktikplads.

Ansøgningsfristen er den 17. april. Samtaler afholdes løbende herefter.

Kort beskrivelse af enhederne i Staben

Analyse bidrager til drift og udviklingen af Sjællands Universitetshospital med udgangspunkt i data, grundig analyse og anvendelse af ny teknologi og innovative løsninger. Enheden beskæftiger sig bl.a. med analyse og løbende monitorering som led i forbedringsarbejde, beslutningsstøtte og planlægning af hospitalets funktioner. Og deltager i større projekter vedr. optimering af driften og ressourceanvendelsen på sygehuset. Enheden understøtter desuden klinikken, afdelingsledelser og de øvrige stabsenheder med diverse sundheds- og behandlingsdata.

Kontaktperson: Chef for Analyse, Silas Skovsbo ([email protected], tlf.: + 4 56 08 69 33 5)

Forskningsenheden Staben understøtter hospitals mål om at tilbyde behandling på højeste niveau på den enkelte patients præmisser ved at udfordre og nytænke løsningen af sundhedsopgaven. Enheden afprøver ofte nye teknologiske løsninger med henblik på, at hospitaler i regionen kan tilbyde patienterne den bedst mulige behandling. Derudover understøtter enheden forskere i regionen med at finde finansiering og gennemføre innovative projekter. Enheden har opgaver såsom program- og projektledelse, projektkommunikation, projektadministration og økonomistyring, kvalitative analyser, fundraising fra ide til færdig ansøgning etc.

Kontaktperson: Chef for Forskningsenheden, Søren Stig Tvilsted ([email protected], tlf.: +45 21 51 90 69)

Henvisninger og Klinisk Administration består både af en regional funktion (Henvisninger) og en lokal funktion (Klinisk Administration). Du bliver ansat i Klinisk Administration, hvor vi bl.a. beskæftiger os med understøttelse og udvikling af hospitalets tværsektorielle indsatser i tæt samarbejde med sygehusets afdelinger, Regionshuset, de 17 kommuner og 451 praktiserende læger i Region Sjælland. De konkrete opgaver vedrører bl.a. håndtering af patientforløb, der går på tværs af sektorovergange, implementering af den gældende Sundhedsaftale og projektledelse. Det er bl.a. disse opgaver, du som praktikant kan blive involveret i.

Kontaktperson: Chef for Henvisninger og Klinisk Administration, Anne Hune Gjerrild ([email protected] , tlf.: +45 51 42 17 58)

HR og Uddannelse yder rådgivning og sparring vedrørende personalespørgsmål, fortolkning og udmøntning af overenskomster samt arbejdstilrettelæggelse og styring af personaleressourcer. HR og Uddannelse har det overordnede ansvar for uddannelse af fx sygeplejestuderende, ledelsesudvikling, rekrutterings- og fastholdelsesinitiativer samt arbejdsmiljø. De konkrete opgaver som praktikant bliver at arbejde med indsatser indenfor hospitalets rekrutterings- og fastholdelsesdagsorden, herunder særligt onboarding, koncept for kompetence- og karriereudvikling samt planlægning og afholdelse af event KarriereForum. Der vil også være mulighed for at stifte bekendtskab med en større del af HR-paletten gennem andre opgaver.

Kontaktperson: Chef for HR og Uddannelse, Lisbet Skou Rasmussen ([email protected] , tlf.: +45 21 67 77 06)

Informatik og Patientservice varetager to hovedopgaver, nemlig koordination, anvendelse, optimering og implementering af Sundheds IT herunder Sundhedsplatformen samt patientadministrative forhold såsom rådgivning om sundhedsjura. Som praktikant vil du få en række forskelligartede opgaver primært i relation til patientservice: Patientrettigheder og befordringsregler, juridisk rådgivning af de kliniske afdelinger og Staben, samt svar på patienthenvendelser og klagesager i dialog med afdelingerne og sygehusledelsen. Du vil også skulle håndtere sager om aktindsigt ifølge offentlighedsloven sammen med afdelingerne og Staben og bliver inddraget i udvikling af opgaveområdet.

Kontaktperson: Chef for Informatik og Patientservice, Anne-Lotte Fritzel ([email protected], tlf.: +45 21 63 99 46)

Kvalitet understøtter og fremmer det samlede arbejde med kvalitetsudvikling og patientsikkerhed på Sjællands Universitetshospital. Enheden beskæftiger sig bl.a. med forbedringsindsatser indenfor kræft, medicinering, organdonation, patientinddragelse og patientoplevet kvalitet samt analyse og opfølgning på utilsigtede hændelser. Enheden har desuden ansvaret for hospitalets Brugerråd, der har til formål at sikre patientperspektivet i tilrettelæggelsen og evaluering af hospitalets indsatser. Arbejdet i Kvalitet kendetegner sig ved at være tværfagligt i tæt samarbejde med de kliniske afdelinger. Tværfagligheden afspejles også i enhedens sammensætning som primært består af medarbejdere med sygeplejefaglig baggrund og folkesundhedsvidenskabelig baggrund.

Kontaktperson: Chef for Kvalitet, Mikala Krøll ([email protected], tlf.: +45 93 57 74 67)

Strategi og Plan varetager større plan- og udviklingsopgaver i forbindelse med implementering af regionens sygehus- og specialeplan på hospitalet i tæt samarbejde med afdelingerne og de øvrige enheder i Staben. Det drejer sig bl.a. om udvikling af funktioner i de kliniske specialer, fx hjemtag af specialiseret behandling fra andre regioner, disponering af de fysiske rammer, fx om- og udbygninger og planlægnings- og rokadearbejde, herunder ibrugtagningen af det nye supersygehus i Køge. Der vil i planlægningsopgaverne altid være et stort element af organisatorisk udvikling, blik for god forvaltning, ofte strategiske drøftelser og generelt hænger opgaveløsningen altid tæt sammen med sundhedsfaglig udvikling.

Kontaktperson: Chef for Strategi og Plan, Jesper Myrup ([email protected], tlf.: +45 23 32 95 80)

Økonomi har ansvaret for den samlede økonomistyring af hospitalets økonomi og bidrager til, at sygehusledelsen og afdelingerne får den bedst mulige ledelsesinformation med henblik på at træffe de bedst mulige beslutninger indenfor den økonomiske ramme. Som praktikant vil du bl.a. skulle bidrage med at bearbejde data (typisk i Excel), gennemføre kontroller og forberede næste års budget.

Kontaktperson: Økonomichef, Nettie Vindahl Vind ([email protected], tlf.: +45 61 33 58 57)


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Midt-og Vestsjælland
  • Søndag den 17. april 2022

Lignende jobs

  • Teamleder - Fuldtid - Køge

    Vi søger en teamleder til vores aftenhold i vores ferskvareafdeling på vores lager i Køge. Det bliver din opgave som teamleder at være med til at sikre den højeste kvalitet i vores leverancer af fr..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • Konsulent til controlling i Det Nære Sundhedsvæsen

    Din næste karrieremulighed venter på dig Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Er du intern revis..
    • Øvrige
    • Sorø
    Få mere info
  • IT & Operation Intern

    Are you passionate about Engineering and IT? Are you a detail-oriented person? Do you want to gain hands-on experience in a professional & international environment? If so, join our collaborative a..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Timelønnede elever og studerende til Mave-Tarm med...

    Sygeplejerskestuderende og ssa-elever søges til medicinsk afdeling på Slagelse Sygehus Vi søger sygeplejerskestuderende og ssa-elever med plejeerfaring til timelønsansættelse på medicinsk .
    • Øvrige
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 303
15. september 2024 315
14. september 2024 323
13. september 2024 332
12. september 2024 329
11. september 2024 330
10. september 2024 337
9. september 2024 326
8. september 2024 319
7. september 2024 324
6. september 2024 318
5. september 2024 308
4. september 2024 304
3. september 2024 316
2. september 2024 311
1. september 2024 328
31. august 2024 327
30. august 2024 336
29. august 2024 331
28. august 2024 329
27. august 2024 326
26. august 2024 325
25. august 2024 335
24. august 2024 336
23. august 2024 355
22. august 2024 352
21. august 2024 356
20. august 2024 350
19. august 2024 349
18. august 2024 357
17. august 2024 359