Specialkonsulent i data og analyse med en forkærlighed for SQL-koder og rådata

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Hvis store datamængder får det til at krible i fingrene på dig, du snakker flydende SQL, og du samtidig glæder dig over at klikke på symbolet med de tre gule søjler, der åbner Power BI, når du møder ind på arbejde, så synes vi, at du skal læse det her stillingsopslag færdigt.

Lige nu søger Præhospitalt Center nemlig en specialkonsulent til behandling af data, som skal kunne måle, analysere og afrapportere store datamængder fra vores SQL-servere. Afrapporteringen vil især ske indenfor økonomi, drift og telefoni, hvorfor det er en fordel at have kendskab til et eller flere af disse områder.

Dine arbejdsopgaver

Opgaverne på din to do-liste vil være alsidige, men de vil alle bunde i behandling af rådata, som ligger klar til at få sig en kærlig behandling. For at kunne håndtere dem korrekt og på en måde, så der kommer et retvisende resultat ud, skal du kunne udtænke og udarbejde SQL-queries, Power Query eller Excel-regneark, som kan give et målbart resultat – alternativt kende til SAS med et ønske om at blive fortrolig med Microsofts dataværktøjer.

Dine udtræk og din behandling af data vil komme til at danne grundlag for mange af dine kollegaers beslutninger, hvorfor du også kan forvente at få forespørgsler fra flere forskellige sider. Her kræver det især, at du evner at tænke kreativt og ikke er bange for at gå i gang med at opfinde nye målemetoder.

Udover at indgå i diverse rapporteringer, vil du også have til opgave at fodre den præhospitale ledelse med korrekte og relevante tal, levere råmateriale til Præhospitalt Centers forskergruppe og måle på data fra driften.

Ovenstående opgaver kan bedst løses, hvis du:

  • Kan tænkte kreativt
  • Er analytisk af sind
  • Har evnerne til at holde styr på store datamængder
  • Er vedholden – også når tallene ikke stemmer

Fordi din arbejdsdag kommer til at foregå i en politisk styret organisation, kan du opleve, at din arbejdsdag starter ét sted, men ender et helt andet sted. Den omstilling skal du være klar til at håndtere så godt, som muligt.

Dine kompetencer

Indgangen til jobbet som specialkonsulent i data og analyse er bred, men det er en fordel, hvis du har en IT-mæssig-, samfundsfaglig- eller økonomisk uddannelsesbaggrund. Vi stiller høje krav til din faglige kunnen, da det er vigtigt for os, at du har en bred analytisk baggrund og en teoretisk viden, der gør det muligt at kreere koder, værktøjer og analyser, som kan knække Præhospitalt Centers problemstillinger.

Du må rigtig gerne fremhæve for os, hvilke resultater, dine kompetencer tidligere har kastet af sig – gerne indenfor rapportering, programmering eller tung databehandling.

Vi tilbyder

Hvis du kan sætte flueben ud fra størstedelen af dette stillingsopslag, så er vi ikke i tvivl om, at vi kan få stor glæde af dig. Men du skal selvfølgelig også vide, hvad du får, hvis du vælger os:

På nuværende tidspunkt består administrationen af 15 medarbejdere, der er dedikerede i deres arbejde om at sikre Region Sjællands borgere et stærkt og trygt akutberedskab.

Afdelingen indeholder mange forskellige titler – fra ledelses- og økonomikonsulenter til special- og chefkonsulenter med data, løn og driftsplanlægning som arbejdsområde.

Din nærmeste kollega bliver også en specialkonsulent til behandling af data, og I kommer sammen til at sætte jeres præg på fremtidige målinger af blandt andet ambulancedriften i Region Sjælland.

For os er det vigtigt med en uformel og sjov omgangstone, hvor alle skal kunne komme med inputs og idéer til løsninger af fælles problemstillinger.

Præhospitalt Center

Præhospitalt Center har omkring 130 medarbejdere, og er et virksomhedsområde på linjen med sygehusene og Psykiatrien i Region Sjælland. Vores vigtigste opgave er at sikre Region Sjælland professionel præhospital kvalitet indenfor akutberedskabet, befordring og uddannelse – i et innovativt og anerkendende perspektiv med borgeren i centrum. Mød centerets ledelse her.

Præhospitalt Center er i rivende udvikling, da vi til februar 2024 hjemtager en del af den ambulancedrift, som Falck på nuværende tidspunkt driver i Region Sjælland.

På grund af den mere eller mindre ukendte, men ikke mindst enormt spændende fremtid, vil nogle arbejdsopgaver være umulige for os at beskrive, fordi de simpelthen ikke eksisterer endnu. Dem skal du være med til at bringe til live, så beslutningerne omkring Region Sjællands præhospitale setup også i fremtiden bliver taget på så oplyst et grundlag, som overhovedet muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Næstved
  • Søndag den 30. oktober 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Næstved

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 4700 Næstved
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige i Næstved

    Fleksibel og smilende? Stillingen som befordringskonsulent venter på dig! Vil du være med til at sikre rette befordring af [xxxxx]s borgere, når de skal til/fra sygehusbehandling? S..
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige i Næstved

    Har du lyst til at være en del af en moderne forsyningsvirksomhed der vægter ansvarlighed, fællesskab, faglighed og trivsel højt? kunne du tænke dig at være med til at præge den daglige drift, ved..
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige i Næstved

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 4700 Næstved
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Næstved over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. juli 2024 35
24. juli 2024 36
23. juli 2024 35
22. juli 2024 34
21. juli 2024 37
20. juli 2024 36
19. juli 2024 34
18. juli 2024 38
17. juli 2024 38
16. juli 2024 37
15. juli 2024 37
14. juli 2024 36
13. juli 2024 36
12. juli 2024 36
11. juli 2024 38
10. juli 2024 37
9. juli 2024 37
8. juli 2024 31
7. juli 2024 31
6. juli 2024 31
5. juli 2024 29
4. juli 2024 29
3. juli 2024 26
2. juli 2024 28
1. juli 2024 26
30. juni 2024 27
29. juni 2024 27
28. juni 2024 27
27. juni 2024 26
26. juni 2024 26
25. juni 2024 26