Rekrutteringsfirma

Resource Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Resource Manager

Kan du sikre optimal bemanding på komplekse projekter verden over? Så er her en spændende mulighed som Resource Manager ved BMS Heavy Cranes A/S, hvor de største kunder og samarbejdspartnere er store vindmølleproducenter, hovedentreprenører eller vindmølleparkejere.

https://uhc.dk/wp-content/uploads/2020/10/Videoannonce.mp4

BMS Heavy Cranes A/S befinder sig i et stærkt konkurrence- og udviklingspræget marked. En af de største udfordringer for fremtiden bliver virksomhedens evne til at kunne tiltrække og koordinere den rette arbejdskraft i forhold til projekterne. Som Resource Manager kommer du bl.a. til at fokusere på at udvikle og fastholde en attraktiv, tidssvarende og konkurrencedygtig arbejdsplads.

Med reference til Head of Resource and HR vil du som Resource Manager være ansvarlig for, at de forskellige projekter i BMS Heavy Cranes A/S er planlagte og har optimal bemanding. Du vil være ansvarlig for, at der er styr på både kontrakter og ansættelsesret. Opgaven kræver bl.a. et tæt internt samarbejde med projektlederne og et velfungerende samarbejde med eksterne og lokale underleverandører af arbejdskraft.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Matche bemanding i forhold til projekternes rammer herunder sikkerhed, tidsplan, udgifter og kvalitet
  • Skabe effektive og professionelle processer inden for bemanding og planlægning i BMS Heavy Cranes A/S
  • Gennemgang af, og rådgivning om, ansættelseskontrakter – fastansættelser og projektansættelser
  • Samarbejde med Head of Resource and HR og projektlederne om sammensætning af projektteams
  • Håndtering af ændrings- og tilpasningsforslag på igangværende projekter i forhold til bemanding
  • Rapportering til økonomiafdelingen samt projektlederen om ændringer og konsekvenserne heraf – herunder ændring af turnus, tillæg etc.
  • Deltagelse i forhandlinger med underleverandører
  • Deltage som support til den ansvarlige projektleder angående diverse aspekter med relation til bemanding

Den ideelle kandidat har en baggrund med lignende erfaring med resource management gerne fra en kompleks og international projektvirksomhed. Du har stor forretningsforståelse og flere års erfaring fra en rolle, hvor du har bidraget til udvikling og systematisering af ressource planlægning. Du har gennem dine erfaringer bevist, at optimering og forbedring af processer ligger dig nært. Har du erfaring fra en kompleks teknisk industri fx vindindustrien, vil det være at foretrække.

Du har relevant uddannelse som Cand.merc.jur eller lignende.

Som person er du empatisk, selvdreven og resultatorienteret. Som Resource Manager har du en naturlig og personlig autoritet og evner at opbygge tillidsfulde relationer. Du er udadvendt af natur og formår ubeværet at kommunikere med kolleger på alle niveauer. Den ideelle kandidat er en handlekraftig person, der kan håndtere mange sideløbende opgaver, og som kan sætte struktur på sin dagligdag. Det vil være en styrke, hvis du tænker innovativt og gerne arbejder med relativ korte deadlines.

BMS Heavy Cranes A/S tilbyder en spændende og nyoprettet stilling, hvor den flade organisationsstruktur giver mulighed for stor indflydelse og ansvar. Du vil derfor skulle balancere både praktiske og operationelle opgaver med mere strategiske aspekter af resource management. BMS Heavy Cranes A/S står overfor forretningsmæssig og organisatorisk udvikling. Som Resource Manager forventes det, at der vil være gode udviklingsmuligheder af faglig og personlig karakter i takt med, at organisationen vækster.

Rejsedage: Der må indregnes, hvad der svarer til ca. 2-3 ugers rejseaktivitet årligt. Dette er hovedsageligt rejseaktiviteter til datterselskaber eller nye potentielle markeder.

Arbejdssted: Nørresundby.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Karsten Romby på M: +45 21 77 23 44 eller Camilla Spanggaard Andersen på M: +45 28 60 97 87. Alle henvendelser behandles fortroligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nørresundby

Lignende jobs

  • Skagen Strand Feriecenter - Forpagter til centrets...

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Vrejlev Biogas - Teamleder til GRØN teknologi

    Fri kontakt
    Har du passion for procesteknik og mekanik samt erfaring med ledelse, så kan du være den Teamleder, vi søger til Vrejlev Biogas ved Vrå. Vrejlev Biogas er et slaraffenland for teknikeren, der brænder for at virkeliggøre så meget som muligt af sin viden og erfaring.
    • Øvrige
    • Vrå
    Få mere info
  • Facadeingeniør (Buildings and Industry), Denmark

    Full-timeHybridDo you want to bring your competencies into play on exciting and multidisciplinary projects? Can you contribute to the development of the facade engineering market area? And .
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Klargøringsmedarbejder

    Vi søger en klargøringsmedarbejder til vores Aalborg-afdeling, der er autoriseret forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz, XPENG, Renault og Dacia. Da vi har rygende travlt på klargøringsvæ..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 6
20. august 2024 7