Rekrutteringsfirma

Indkøber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Indkøbsfunktionen er nyoprettet med et ønske om at professionalisere indkøbet bredt i virksomheden og skabe en endnu bedre bundlinje. Med reference til Head of Controlling & IT får du som indkøber en meget central rolle i virksomheden og stor mulighed for at præge indkøbsområdet samt medvirke aktivt til virksomhedens fortsatte vækst. I takt med at du tager ansvaret på dig, er der ligeledes rigtig gode muligheder for at påvirke egen karriereudvikling.

Udvikling af funktionsområdet
Du får ansvar for forhandling og indkøb for et trecifret millionbeløb, hvor selve disponeringen sker decentralt i de enkelte afdelinger. Derudover skal du opbygge en struktureret indkøbsfunktion som basis for at udvikle området samt sikre den nødvendige stakeholder management.

Dine primære opgaver er:

  • Sourcing og vedligehold af nye leverandører
  • Forhandling af priser, kontrakter, rammeaftaler – både på indirekte og direkte køb
  • Opfølgning på forhandlinger ift. budget
  • Udvikle templates til brug for ”udbud”
  • Kontinuerlig leverandørvurdering og evaluering
  • Analyser af kategorier etc. i relation til quick wins og fremtidige fokusområder for indkøbet
  • Kontinuerligt evaluere og udvikle velfungerende processer for indkøbsfunktionen
  • Sikre den rette governance på tværs af virksomheden
  • Etablering af den rette controlling for indkøb
  • Få skabt en indkøbsafdeling, der opererer tværorganisatorisk, gennem stærke relationer og commitment

For at få succes i rollen skal du på kort sigt opnå 3-7% i besparelser samt sikre den rette governance ift. indkøb. Derudover går du i indgreb med og sikrer forståelse for funktionen hos de forskellige stakeholders, som er i virksomheden. På lang sigt skal du opnå 10% besparelser på indkøb.

Stærkt købmandskab og gode forhandlingsevner
Du har givetvis en akademisk uddannelse inden for indkøb, og det er væsentligt, at du har erfaring fra en produktions-/industrivirksomhed, hvor du har vist, at du kan realisere besparelser på såvel indirekte som direkte cost. Du har et naturligt stærkt købmandskab og forhandlingsevner over middel, som understøttes af en datadrevet og struktureret tilgang til indkøb. Da funktionen er nyoprettet, er det nødvendigt, at du forstår category management og kan udvikle diverse templates til brug i det daglige arbejde. Det er også afgørende, at du kan analysere processer og skabe strukturer med fokus på at skabe effektivitet og høj kvalitet i opgaverne, således du sikrer, at de personer, som disponerer, gør det efter den definerede governance. Endelig evner du at analysere dig frem til, hvornår opgaver er forretningskritiske, og holde et højt detaljeniveau i disse, hvilket blandt andet sker ved at indsamle forecast data fra afdelingerne.

Qua dine kommunikative evner formår du at skabe relationer på tværs i virksomheden, hvor du møder andre i øjenhøjde og giver rum og plads, men også træder i karakter, når det er nødvendigt. Dine omgivelser kender dig som en do’er, der får tingene til at ske og proaktivt tager opgaver på sig. Du er resultatfokuseret og KPI-drevet, og din gode energi gør, at du evner at have mange bolde i lufte og samtidig holde fokus på, at deadline overholdes. Hos Glaseksperten er man meget ambitiøse og fokuseret på at skabe et vinderhold, hvorfor du skal kunne agere situationsbestemt og socialt involverende med god tro på egne evner og en god portion sund skepsis. Funktionen kræver, at du som person forstår at bevare overblikket, men også dykke ned i de nødvendige detaljer samt træffe velgennemarbejdede beslutninger, hvor du tænker løsninger, som er praktisk funderet.

Karriere hos en af Europas stærkeste producenter
I rollen som indkøber har du i den grad mulighed for at præge din egen dagligdag og derigennem danne grundlag for en spændende karriere hos en af Europas stærkeste producenter inden for sit felt. Du bliver en del af en meget dynamisk hverdag, hor man stiller krav til hinanden og sig selv. Derudover bliver du en del af en landsdelens mest toneangivende virksomheder, og hvor præcis din funktion kommer til at spille en fremtidig afgørende rolle.

Arbejdssted: Hjørring


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Hjørring

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0