Rekrutteringsfirma

Global Planning Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

DESMI Pumping Technology A/S er en dansk pumpeleverandør med hovedsæde i Nørresundby. Virksomheden udvikler, fremstiller, sælger og servicerer pumper, pumpesystemer og miljøudstyr. Løsningerne markedsføres og distribueres af datterselskaber, forhandlere og distributører verden over. DESMI har vækstet markant de seneste år, hvilket har skabt et øget tryk på virksomhedens forsyningskæde og dermed også på Global Planning funktionen. Teamet står derfor midt i en meget spændende tid, hvor der er brug for at styrke de overordnede rammer for forsyningskæden såsom planlægning af lagerniveauer, forbedre kvaliteten af supply chain masterdata, sikre en høj leveringsevne og reducere leveringstiden på kundeordrer for at kunne imødekomme skærpede markedskrav. Til at stå i spidsen for Global Planning funktionen, og til at udvikle og optimere processerne omkring planlægning globalt set søges nu en initiativrig og ansvarsfuld Global Planning ManagerLedelse – International vækstvirksomhed – Indflydelsesrig nøglerolle
Kunne du tænke dig at få det overordnet ansvar for Global Planning i en international og velkonsolideret vækstvirksomhed, og hvor du samtidig får det ledelsesmæssige ansvar for et kompetent specialistteam? Som den nye Global Planning Manager til DESMI får du en strategisk og operationel lederrolle med stor indflydelse, og særdeles gode muligheder for at sætte dit eget præg i afdelingen. Du tiltræder en attraktiv nøglefunktion, hvor du samtidig bliver en del af et sundt og internationalt arbejdsmiljø, hvor der flittigt bliver gjort brug af humor og konstruktiv sparring på tværs af funktioner og afdelinger.
Du får en ansvarsfuld lederrolle, hvor du med direkte reference til Global Supply Chain Director, får det overordnet ansvar for at implementere, forankre og videreudvikle S&OP processerne - herunder global demand plan, global kapacitetsoptimering, samt S&OP i de lokale planlægningsprocesser. Du bliver samtidig ansvarlig for at identificere og analysere supply/demand risici, ligesom du får det overordnet ansvar for at sikre gennemsigtigheden i forhold til performance i Supply Chain, samt udvikling af nye performance målinger via PowerBi. Derudover sørger du for at der bliver udarbejdet de nødvendige dataanalyser inden for supply-chain med henblik på at supportere med indsigt og overblik. Som den nye Global Planning Manager får du ligeledes en vigtig opgave i at lede, støtte og agere sparringspartner for afdelingens tre specialister. For at få succes i rollen, kommer du formentlig fra en lignende stilling, hvorfra du har fået solid erfaring inden for supply chain, planning og S&OP. Du har samtidig god erfaring med at udvikle og optimere processer og arbejdsgange inden for et lignende felt, ligesom du er vant til at arbejde og lægge planer på et strategisk såvel som operationelt niveau. Ydermere er du en erfaren leder, som er vant til arbejde med situationsbestemt ledelse. Du kan være uddannet Cand. Merc med speciale i Logistics and Supply Chain Management eller Cand. Polyt. Operations and Supply Chain Mangament. Du kan også være uddannet bachelor inden for en relevant studieretning kombineret med flere års relevant erfaring.
Det er væsentligt, at du har en god IT-forståelse og har god erfaring med Excel og ERP-systemer. Du behersker i øvrigt flydende dansk og engelsk i både skrift og tale.
Som person er du afbalanceret og tålmodig, ligesom du er en inkluderende og nærværende leder med god forståelse for work-life-balance. Du er desuden udpræget generalist, og så besidder du et stort personligt drive, som gør dig både eksekveringsstærk og beslutningsdygtig. Du er struktureret og detaljeorienteret, og så formår du altid at bevare et godt overblik - også i travle perioder.
Er du den nye Global Planning Manager til DESMI i Nørresundby, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Steffen Berg Bendtsen på tlf.: 27 84 21 84.
Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nørresundby

Lignende jobs

  • Øvrige i Skagen

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Head Chef på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Hirtshals

    Fri kontakt
    Vil du være spillende træner og stå i spidsen for en ny fabrik i Hirtshals? Har du erfaring fra procesindustrien i fødevaresektoren? Vil du arbejde i en bæredygtig industri med rigtig gode fremtidsudsigter? Er du klar til et bredt ledelsesansvar? Om Biomega og Biomega Danmark.
    • Øvrige
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Specialrådgivningen for DøvblindeCenter for SansenedsættelseSpecialsektoren[xxxxx]Vil du med på vores højt specialiserede hold, som rådgiver borgere med døvblindhed samt fagf..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 3
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 3
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 5
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 9
15. juni 2024 11
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6