Spydspids for standardiseringsarbejdet på sundhedsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordhavnen

Dansk Standard arbejder på at skabe sikkerhed og bæredygtighed for samfundet og for de danske virksomheder gennem international standardisering. Vi ønsker at præge udviklingen gennem myndighedssamarbejde og ved at understøtte de danske virksomheders markedsvilkår.

Vi søger en ny kollega, som vil sætte sig i spidsen for at drive udviklingen inden for sundhedsområdet i samarbejde med det øvrige sundhedsteam. Vi har brug for en seniorkonsulent med akademisk baggrund samt viden om og erfaring fra medicoindustrien. Det vil også være en stor fordel med politisk tæft, interesse og erfaring, da området udvikles i samspil med myndigheder og interesseorganisationer.

Om jobbet

Som seniorkonsulent vil du få ansvaret for at udvikle og implementere vores strategi for sundhedsområdet. Du bliver ansvarlig for at drive og udvikle partnerskaber, myndighedssamarbejder og brancheaftaler. Du skal sammen med vores salgsteam og det faglige sundhedsteam udvikle kommercielle produkter, skabe dialog med virksomheder og tiltrække nye medlemmer til vores udvalg. Du skal være med til at opdyrke nye standardiseringsemner og formidle viden til interessenter.

Derudover skal du selv udvikle og drive standardiseringsudvalg og netværk inden for sundhedsområdet. Din opgave er at sikre fremdrift i udvalgsarbejdet og vejlede udvalgsmedlemmerne om, hvordan de opnår størst mulig værdi af deres deltagelse i standardisering. Du forventes ikke at være ekspert i standarder, eftersom du løbende får opbygget relevant standardiseringsfaglig viden. Din rolle er vigtig og vil være med til at sikre dansk indflydelse på europæiske og internationale standarder bl.a. gennem deltagelse i europæiske og internationale møder.

Dine ansvarsområder vil være:

  • at drive standardiseringsudviklingen på sundhedsområdet, såvel politisk som kommercielt i samarbejde med teamet
  • at udvikle og facilitere standardiseringsudvalg på sundhedsområdet
  • at opdyrke nye emner - herunder at afdække kunders interesser og behov
  • at give standardiseringsfaglig vejledning til kunder og interessenter
  • at formidle resultater og succeshistorier.

Forventninger til dig

Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse, fx medicoingeniør, produktionsingeniør eller farmaceut og gerne med erfaring inden for kvalitetssikring af produkter. Derudover vil det være en fordel, hvis du har arbejdet inden for det politiske felt af sundhedsområdet, fx i en brancheorganisation, myndighed eller lign., eller at du har tæft og interesse for at arbejde med policy-områder.

Du skal være god til at holde mange bolde i lufte, være eksekverende og kunne facilitere gode processer, hvor du skal navigere mellem flere interesser.

Du har en forretningsorienteret indstilling og fokus på at tilgodese kundernes behov med professionel vejledning og service. Vi forventer, at du har en proaktiv tilgang, kan være styrende og sikre fremdrift for kunderne.

Vi ser dig som en selvstændig, engageret, professionel og initiativrig person, der aktivt bidrager til et godt socialt miljø på arbejdspladsen.

Dansk Standard som arbejdsplads

Dansk Standard er en arbejdsplads med et dynamisk, uformelt og internationalt miljø med stor mulighed for udvikling, ansvar og indflydelse. Vi er omkring 160 medarbejdere med mange forskelligartede kompetencer, og vi bor på toppen af Portland Towers i Nordhavn.

Vi har stort fokus på vores medarbejderes trivsel med gode medarbejderforhold og en bæredygtig tilgang, hvor der er muligt, herunder en svanemærket kantine.

Hos os har du mulighed for at balancere et udfordrende og spændende job med familie- og fritidsliv. Vores kultur er præget af holdånd, tillid, frihed under ansvar og respekt for den enkelte.

Lønnen fastsættes individuelt.

Noget for dig?

Så send os din ansøgning og dit CV via linket. Din ansøgning skal være os i hænde senest den 1. juni 2020. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte afdelingschef Maibritt Agger ([email protected], 23807038).


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordhavnen.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nordhavnen
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nordhavnen

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nordhavnen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nordhavnen over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 7
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 9
21. august 2024 9
20. august 2024 8