FIBU søger en børne- og ungeansvarlig til Guldborgsund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vil du være med til at styrke børn og unges idrætsdeltagelse og trivsel på Lolland og Falster?


Med støtte fra A.P. Møller Fonden har Danmarks Idrætsforbund (DIF) søsat en ambitiøs ny satsning, Fremtidens Idræt for Børn og Unge (FIBU), der skal styrke idrætsforeningernes børne- og ungdomsindsats. En del af projektet indebærer ansættelsen af 30 børne- og ungeansvarlige, som ansættes i hele landet på tværs af 2-3 lokale foreninger. Nu søger vi den lokale børne- og ungeansvarlige, som på tværs af Svømmeklubben Syd og Toreby Sundby Gymnastikforening skal understøtte foreningernes arbejde med at videreudvikle børne- og ungeidrætten.

Om Svømmeklubben Syd og Toreby Sundby Gymnastikforening
Begge foreninger har ambitioner om at øge idrætsdeltagelsen for børn og unge på Lolland og Falster og samtidig arbejde med at skabe mere attraktive idrætsmiljøer- og tilbud. Toreby Sundby Gymnastikforening er en flerstrenget forening, som både beskæftiger sig med gymnastik, badminton, volleyball og floorball og har et ønsket om at styrke børne- og ungearbejdet på tværs af afdelingerne, men også se på om nye idrætstilbud til børn og unge skal igangsættes. Svømmeklubben Syd tilbyder svømning til alle aldre og vil gerne arbejde for, at flere børn og unge fortsætter med at svømme og forbliver en aktiv del af fællesskaberne op gennem årene. Derfor ønsker de at styrke deres svømmemiljøer og tilmed udvikle deres tilbud således, de er attraktive for alle børne og unge. Fælles for begge foreninger er, at de gerne vil styrke den lokale idræt for børn og unge og skabe rum til fællesskaber, hvor sjov, samvær, personlig, social og fysisk udvikling går hånd i hånd med idrætten. Derfor ser de gode muligheder i at samarbejde og dele viden med andre foreninger i lokalområdet, så deres rolle som spydspidsforening medvirker til et bredt løft af børne- og ungeidrætten på Lolland og Falster.

Om jobbet
Du vil i samarbejde med de enkelte foreninger definere relevante opgaver og initiativer, som skal medvirke til at realisere foreningernes ambitioner, og du vil blive en vigtig drivkraft i at få disse initiativer igangsat. Du skal både kunne understøtte udviklingsarbejdet i den enkelte forening, men også udvikle samarbejdet mellem foreningerne, herunder sikre videndeling på tværs. Yderligere vil en del af jobbet bestå i løbende at opsamle viden om de initiativer og det udviklingsarbejde, der igangsættes. Formålet er at vurdere effekten af udviklingsarbejdet og indsamle erfaringer, som kan komme både foreningerne og andre af landets idrætsforeninger til gavn.

Dine primære opgaver bliver således:

  • At udvikle, koordinere og igangsætte initiativer og idrætstilbud, som skal understøtte de enkelte foreningers ambitioner. Dette særligt målrettet aldersgrupperne mellem 5-13 år.
  • At styrke det frivillige fundament i foreningerne ved både at arbejde for flere frivillige og instruktører og at skabe et stærkere miljø omkring det frivillige engagement.
  • I samarbejde med foreningen at udarbejde og udmønte en udviklingsplan, som konkretiserer det kommende udviklingsarbejde i foreningen.
  • At sikre videndeling mellem de to foreninger og eventuelt andre foreninger i nærområdet.
  • At monitorere dit udviklingsarbejde således, at erfaringer kan komme andre børne- og ungeansvarlige og foreninger til gavn.

Ud over ovenstående vil du månedligt mødes med de andre børne- og ungeansvarlige i regionen, som, ligesom dig, kommer til at arbejde på tværs af lokale foreninger. Ydermere vil der blive mulighed for løbende tjek-in-møder med de andre børne- og ungeansvarlige samt DIF’s faglige leder. Dette for at sikre faglig og social sparring.

Om dig
Vi søger dig, der brænder for at udvikle de lokale idrætsforeninger og har erfaring med at igangsætte initiativer sammen med andre. Vi forestiller os, at du muligvis har en baggrund inden for idræt, lærer eller pædagogik, men det vigtigste er, at du har:

  • Et stort engagement som sikrer, at du selvstændigt og sammen med andre kan drive de kommende udviklingsinitiativer fremad.
  • Erfaring med at udvikle, koordinere og igangsætte lokale initiativer.
  • Forståelse for og erfaring med foreningsidrætten, og dermed kan du navigere i en frivillig verden med mange interessenter.
  • Har erfaring med at arbejde med børn og/eller unge.
  • Stærke kommunikations- og samarbejdsevner, da dette er afgørende for at engagere og motivere dine interessenter i dagligdagen.
  • Mulighed for vekslende arbejdstider og lyst til at arbejde i felten ude hos og sammen med foreningerne.

Hvis du har lyst til at være med til at gøre en forskel for Svømmeklubben Syd og Toreby Sundby Gymnastikforening og sikre vigtige erfaringer til alle landets idrætsforeninger, så skal du helt sikkert søge denne stilling.

Ansættelsesforhold
Du vil formelt blive ansat i Svømmeklubben Syd, som også vil påtage sig det primære ledelsesansvar, men du vil som tidligere nævnt blive tilknyttet og arbejde for begge foreninger. Dit daglige arbejdssted, samt hvordan din arbejdstid fordeles mellem foreningerne, aftales ved ansættelse. Der er tale om en 2-årig fuldtidsstilling, hvor der kan blive mulighed for yderligere forlængelse.

Lønramme: 28.000 - 30.000 kr. pr. måned afhængig af, om det er med eller uden pension.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig leder Martin Bro via mail [email protected] eller telefon 20 67 37 15.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist 16. oktober 2023.

Der forventes at blive holdt samtaler i uge 44.

Du kan læse mere om det samlede projekt her: https://www.dif.dk/om-dif/det-arbejder-vi-for/fremtidens-idraet-for-boern-og-unge


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nykøbing Falster
  • Mandag den 16. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afløsere søges til Rønnebærparken – et fleksibelt ...

    Vil du være med til at skabe en tryg og meningsfuld hverdag for vores beboere? Nu har du muligheden for at blive en del af vores velfungerende team som afløser. Vi søger afløsere til dag-, afte..
    • Øvrige
    • Dannemare
    Få mere info
  • Afløser til Kofoedsmindes afdelinger i Rødby og på...

    Vi søger løbende Interne afløsere til fastansættelse på Kofoedsminde i Rødby og Stenvns Er du fleksibel og omstillingsparat? – Så er du måske en af vores nye interne afløsere. Har du erfari..
    • Øvrige
    • Rødby
    Få mere info
  • CHEFKONSULENT

    Chefkonsulent TIL HR-Udvikling i Lolland Kommune Lolland Kommune Torvet 3 DK- 4930 Maribo Virksomheden Kan du inspirere og eksekvere på strategiske og visionære HR-indsatser? K..
    • Øvrige
    • Maribo
    Få mere info
  • Eftermarkedselev - Mercedes Benz

    Vi søger en engageret eftermarkedselev tilknyttet vores Mercedes-Benz værksted i Nykøbing Falster - gerne med opstart snarest muligt, men vi venter naturligvis også på den rette kandidat. Hos os er..
    • Øvrige
    • Nykøbing Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som øvrige
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6