Får du tingene til at ske? Vil du stå i spidsen for Anlægsprojekter? Så bliv formand hos [xxxxx],...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Får du tingene til at ske? Vil du stå i spidsen for Anlægsprojekter? Så bliv formand hos Munck Forsyningsledninger, Fyn.

Vi har holdet, som mangler en erfaren formand. Hos os får du et stærkt fællesskab, en alsidig hverdag med et stort ansvarsområde med masser af mulighed for indflydelse og udvikling.

Munck Forsyningsledninger a/s er en succesfuld og ekspanderende virksomhed med anlægsaktiviteter, der spænder lige fra udførelse af kloakering og byggemodningsopgaver til belægningsopgaver i forbindelse med anlæg af alt fra veje, fortove, cykelstier til parkeringspladser, fodboldbaner og boligudstykninger.

Planlægning og ledelse

Som formand får du ansvaret for udførelsesdelen af egne anlægsprojekter. Du planlægger og koordinerer gennemførelsen i tæt samarbejde med projektledelsen og agere bindeled ud til produktionen. Sammen med projektledelsen er du ansvarlig for at vi når i mål med projekterne indenfor de tidsmæssige, økonomiske og kontraktmæssige rammer.

Det er din opgave at varetage den daglige ledelse af et mandskab på op til 25 medarbejdere fordelt på flere lokationer. Samtidigt styrer du maskiner, materiale, står for kvalitetssikring og ikke mindst tilsyn og aflevering af egne projekter. I fællesskab med projektledelsen har du det økonomiske ansvar og står på mål for dine projekters fremdrift og succes.

Du bliver en del af et team på 8 formænd og får en bred kontaktflade både internt og eksternt, hvor du deltager i opstarts- og byggemøder med fokus på det gode samarbejde med kunden.

Når du ikke er ude på byggepladserne, er din arbejdsplads i Odense.

Erfaren entreprenør, der er på forkant

Vi forventer du har erfaring som formand indenfor anlægsprojekter – måske du er uddannet anlægsstruktør, kloakmester, bygningskonstruktør eller lignende - uddannelse er dog ikke et krav. Vigtigst er det, at du har solid erfaring fra lignende job og har viden om separering af kloak, forskellige afstivningsmetoder, fx med spuns og gravekasser. Derudover er du stærk på gavetilladelser, LER-oplysninger og har IT-kompetencer på brugerniveau.

Med målet for øje, kender du til vigtigheden af at være på forkant – og med din gode økonomiske forståelse er du løsningsorienteret og har fokus på løbende optimering og effektivisering.

Det er helt naturligt for dig at gå forrest, have gode relationer og få samarbejdet til at fungere. Du evner at skabe arbejdsglæde, motivation og trivsel for dine medarbejdere.

Dertil kommer, at du som person har gennemslagskraft, en positiv indstilling og kan bevare overblikket når der er travlt. Du motiveres af resultater, god dialog og godt samarbejde.

Det er en forudsætning, at du har almindeligt kørekort.

Struktur og erfagruppe

Du får en virksomhed, der er rig på erfaring indenfor en lang række anlægsdiscipliner i ryggen og et team af kompetente og erfarne kollegaer, der alle sætter en ære i at skabe succesfulde projekter, som afleveres til rette tid, til aftalte kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Vi har udarbejdet en værktøjskasse, som vi alle Munck Forsyninger a/s arbejder ud fra. Den sikre vi har struktur og ensartethed i udførelsen af projekterne og at vi arbejder ud fra de samme principper og metoder lige fra tilbudsgivning til aflevering af projektet.

Du får et job hvor alle fagets facetter kommer i spil og hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling bl.a., har vi en erfagruppe hvor der er plads til at dele erfaring og udfordringer med hinanden. Vi har en uformel omgangstone, hvor vi spiller hinanden bedre som kollegaer, og hvor vi efterlever værdierne enkelhed, respekt og rettidig omhu.

Løn er efter erfaring og kvalifikationer, dertil kommer bonus, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Er du den formand vi leder efter?

Kan du se dig selv i ovenstående, hører vi rigtigt gerne fra dig. Vi holder samtaler løbende, så send os dit CV hurtigst muligt via ansøgningslink.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Projektleder Bjørn Dalsgaard Larsen tlf. 25 26 91 75 [email protected] eller Afdelingschef for Anlæg Henrik Ankjær Gregersen tlf. 20 60 05 42 [email protected]

Munck Gruppen er en landsdækkende og internationalt funderet entreprenørkoncern med omkring 1.500 medarbejdere og en årsomsætning på 2.400 mia. kr.

Koncernen består af en række nærtbeslægtede datterselskaber, herunder Munck Asfalt, Munck Forsyningsledninger, Munck Havne & Anlæg og Munck Civil Engineering.

Munck Gruppen har gennem mange år udført solide og sikre veje, miljøvenlig fjernvarme, fremtidssikrede kloaknet, lynhurtige fibernet, unikke anlægsarbejder, effektive havneanlæg og lufthavnsbyggerier i Danmark og udlandet. Vi mener selv, at god infrastruktur er vejen til større sikkerhed, bedre ressourceudnyttelse samt udvikling og vækst.

Munck Forsyningsledninger a/s - Odense · Sivmosevænget 4 · 5260 Odense S ·


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense M

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense SØ

    AnsøgSøger du at sætte dit præg på kvalitetsløsninger inden for leg og fitness? Vi søger en dedikeret legepladsmontør til at være med til at montere de absolut bedste lege- og fitnessmuligheder..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige i Odense SV

    - reference til Head of Operations, Supply Chain Saferoad Traffic A/S Hvidkærvej 33, DK-5250 Odense SV Virksomheden Saferoad Traffic A/S er en anerkendt leverandør af trafiksik..
    • Øvrige
    • Odense SV
    Få mere info
  • Øvrige i Odense S

    Er du passioneret omkring data og GIS? Trives du med at finde løsninger og dele din viden med andre? Ønsker du at være en del af et innovativt team, der arbejder med markedsledende IT-løsninger?.
    • Øvrige
    • Odense S
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Odense M over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 19
4. juli 2024 19
3. juli 2024 19
2. juli 2024 19
1. juli 2024 19
30. juni 2024 20
29. juni 2024 20
28. juni 2024 22
27. juni 2024 22
26. juni 2024 23
25. juni 2024 24
24. juni 2024 21
23. juni 2024 21
22. juni 2024 21
21. juni 2024 20
20. juni 2024 19
19. juni 2024 19
18. juni 2024 19
17. juni 2024 18
16. juni 2024 18
15. juni 2024 18
14. juni 2024 18
13. juni 2024 17
12. juni 2024 16
11. juni 2024 16
10. juni 2024 16
9. juni 2024 17
8. juni 2024 17
7. juni 2024 17
6. juni 2024 17
5. juni 2024 17