Vedligeholdstekniker til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense N

Har du lyst til nye udfordringer i et job med indflydelse og brænder du for at komme til at arbejde med service og fejlfinding på maskiner, så har du mulighed for at få et spændende job hos Meneta Advanced Shims Technology A/S som vedligeholdstekniker i vores Dyno Engineering afdeling.

Stillingen:

Som vedligeholdstekniker i Dyno Engineering vil dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder være, at yde teknisk assistance ved service, vedligehold og kalibreringsopgaver til vores testcenter placeret i Danmark, såvel som ved vores eksterne lokationer i EU, Asien og USA. Der vil også være mulighed for deltagelse i udviklingsprojekter af forskellig karakter og opbygning af nye maskiner, men primært fokus er serviceopgaver. Opgaverne er bl.a. at opbygge service- og vedligeholdsstruktur på de enkelte sites og stå for organisering af planlagt vedligehold.

Testmaskinerne som alle er udviklet og bygget i Danmark, bruges ved gruppens selskaber i hele verden og du skal derfor være indstillet på at der forventes nogen rejseaktivitet i jobbet, typisk mellem 6 til 8 uger om året, dette kan dog variere fra år til år. Du bliver en del af et fagligt stærkt og velfungerende team som har en central rolle i realiseringen af virksomhedens vækst mål over de næste år, med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling undervejs.

Kvalifikationer:

Du er gerne uddannet industriteknikker, maskinmester eller har en anden relevant baggrund og du har gerne erfaring med vedligehold af produktionsanlæg. Du arbejder systematisk og fokuseret med dine opgaver og du trives i et travlt og dynamiske miljø. Vi lægger vægt på at du er initiativrig og ansvarsfuld. Du er en teamplayer, som evner at arbejde struktureret og selvstændigt. Du er god til at bevare overblikket i pressede situationer og er løsningsorienteret, samt udviser en høj grad af personligt engagement og fleksibilitet i dine arbejdsopgaver.

Vi tilbyder:

Et spændende job, hvor du kan se frem til en travl, udfordrende og varieret hverdag med gode arbejdskollegaer, i en international organisation, med en fri og uformel omgangstone. Løn efter kvalifikationer

Yderligere informationer:

Meneta Advanced Shims Technology A/S (MAST) er en del af den globale virksomhed, Meneta Holding A/S, som oprindeligt blev etableret i 1953 i Stige ved Odense. Selskaberne i Meneta Holding A/S fremstiller en række produkter til automobilindustrien, herunder diverse bremsedele, fra egne fabrikker i Danmark, USA, Indien og Kina og har omkring 2.200 ansatte globalt.

MAST A/S fremstiller støj- og vibrationsdæmpende materialer til bremseindustrien og betjener primært de europæiske og amerikanske markeder med egne udviklings-, test- og produktionsfaciliteter i Danmark, USA og Tyskland. Selskabet beskæftiger ca. 170 personer totalt set og er absolut markedsledende i Europa. Se eventuelt flere informationer om Meneta på www.meneta.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense N.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense N
  • Søndag den 22. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Odense N over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1