Analytisk stærk medarbejder, der kan arbejde fagligt og strategisk med at udvikle og st...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vil du være med til at udvikle og styrke den kommunale sagsbehandling i tæt samarbejde med kommuner, departement, styrelser og organisationer? Har du stærke analytiske kompetencer og indsigt i de faglige og strategiske elementer i de kommunale myndighedsopgaver? Så er du måske den kollega, vi søger til Team Sagsbehandling og faglig ledelse i Center for Børn, Unge og Familie. Vi søger en erfaren medarbejder, der kan hæve blikket og omsætte viden i både politiske, administrative og faglige processer.

Om Center for Børn, Unge og Familier
Center for Børn, Unge og Familier har til opgave at understøtte implementeringen af lovgivningen og kvalificere politiske beslutningsprocesser på børne- og ungeområdet med afsæt i vores dybe viden på feltet. Vi tilbyder kommunerne konkrete rådgivningsindsatser og løser en lang række opgaver med en ambition om at understøtte og kvalificere kommunernes arbejde med praksis og forskningsbaseret viden samt veldokumenterede metoder og redskaber. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø præget af høj kvalitet i opgaveløsningen, kollegial sparring og en uhøjtidelig omgangsform.

Centrets ca. 70 medarbejdere er fordelt på i alt fem teams, der som udgangspunkt varetager forskellige ansvarsområder, men som også arbejder på tværs. De fem teams har fokus på henholdsvis sagsbehandling, overgreb, anbringelser og veldokumenterede metoder, unge i risiko samt børn i risiko.

Stillingen er forankret i Team Sagsbehandling og faglig ledelse, men da flere opgaver løses på tværs af teams, vil du alt efter kompetencer også få mulighed for at deltage i tværgående opgaver.

Stillingen i Team Sagsbehandling og faglig ledelse
Team Sagsbehandling og faglig ledelse har fokus på at udvikle og understøtte den kommunale myndighedssagsbehandling på børn- og ungeområdet sammen med landets kommuner. Teamet varetager en række konkrete rådgivnings- og udviklingsopgaver omhandlende den kommunale sagsbehandling. Derudover arbejder teamet med udvikling af en fælles faglig ramme og retning for den kommunale sagsbehandling. Vi har som led heri også fokus på arbejdet med at styrke kommunernes faglige og økonomiske styring og udvikling på området.

Den kollega vi søger skal derfor have viden om kommunale rammer og vilkår på myndighedsområdet. Det er en viden, som skal bruges til at styrke vores opgaver med ledelsesrettet rådgivning til kommuner, analyser af den kommunale praksis, systematisk vidensudvikling, samt udvikling af redskaber og vidensprodukter. Derudover skal medarbejderen kunne omsætte viden på forskellig vis og have grundlæggende samfundsvidenskabelige færdigheder.
Konkret skal du bidrage til:

  • Understøtte implementeringen af socialfaglige metoder i kommunerne.
  • Udvikle og arbejde med processer som understøtter de kommunale ledere i deres rolle.
  • I samarbejde med kommuner udvikle og implementere effektive arbejdsgange.
  • Udarbejdelse og udvikling af analyser og kvalitetsmålinger på området.

Vi tilbyder dig

  • At blive en del af et team og et center, hvor vi har det til fælles, at vi er dedikerede til at skabe brugbare løsninger som gør en forskel for børn og forældre.
  • Spændende og varierede opgaver.
  • Et job med mulighed for i høj grad at præge dine egne opgaver og høj grad af fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen.

Hvad forventer vi af dig
Vi forventer, at du kan genkende dig selv i det meste af nedenstående:

  • Du er selvstændig og engageret: Du tager ansvar for de opgaver, du bliver stillet. Du er opsat på at skabe forandring på børne- og ungeområdet, og ser en spændende udfordring i arbejdet med at få politiske initiativer til at blive til virkelighed i den kommunale praksis.
  • Du har gode analytiske evner: Du er god til at sætte dig ind i nye områder og har blik for de politiske og faglige perspektiver. Du arbejder systematisk og har sans for kvalitet, og du kan bidrage til udvikling af viden og resultater på området.
  • Du har relevant faglig viden og erfaring: Du har kendskab til og erfaring med myndighedsområdet, herunder forståelse for de lovgivningsmæssige rammer og indsigt i elementerne omkring en tidligere forebyggende indsats. Du kan hæve blikket og omsætte viden til kvalificerede løsninger på tværs af landet. Du har minimum 3-5 års relevant erfaring.
  • Du er en holdspiller: Du har stærke samarbejdsevner og trives med arbejdet i projektteams, hvad enten det er som projektleder eller projektdeltager.
  • Du kan skabe forandring i praksis: Du har forståelse for rammer og praksis i kommunerne og erfaring med udvikling af området. Du kan skabe forandringer i praksis gennem forandringsprocesser og virkningsfuld implementering såvel som gennem udvikling af centrale redskaber og initiativer.
  • Du har fundamentet i orden: Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse eller en professionsbachelor suppleret med en relevant videreuddannelse inden for det socialfaglige område. Du har gode skriftlige evner og kan formulere dig præcist, hvad enten modtageren er kommunerne på forskellige niveauer eller vores departement.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. maj 2020. Afhængig af dine erfaringer og kompetencer kan ansættelse ske som fuldmægtig eller specialkonsulent. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation. Ansættelsesområde er Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Socialstyrelsen i Odense, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.socialstyrelsen.dk. Der er ansøgningsfrist den mandag den 9. marts 2020.

Vi forventer at afholde samtaler d. 17. marts 2020. Der vil evt. være en anden runde samtaler d. 19. marts 2020. Der vil indgå en case-opgave ved samtalen.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingerne og Socialstyrelsen ved at kontakte Souschef Adam Paaby på mail [email protected] eller på telefon 41 93 25 16.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense
  • Mandag den 09. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Odense over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 220
18. september 2024 228
17. september 2024 224
16. september 2024 225
15. september 2024 228
14. september 2024 221
13. september 2024 229
12. september 2024 225
11. september 2024 231
10. september 2024 228
9. september 2024 222
8. september 2024 214
7. september 2024 216
6. september 2024 212
5. september 2024 215
4. september 2024 217
3. september 2024 217
2. september 2024 210
1. september 2024 213
31. august 2024 207
30. august 2024 213
29. august 2024 209
28. august 2024 209
27. august 2024 204
26. august 2024 211
25. august 2024 206
24. august 2024 202
23. august 2024 215
22. august 2024 206
21. august 2024 214
20. august 2024 213

Værd at vide når du søger job som øvrige i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.