VISOs leverandørteam søger AC-kollega

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vi tilbyder
Vil du være med til at kvalitetssikre, understøtte drift og videreudvikle et dataunderstøttet samarbejde med VISOs leverandører? Har du interesse for det specialiserede socialområde, og vil du bidrage til, at VISOs specialiserede viden om børn, unge og voksne fortsat kan understøtte og udvikle den sociale praksis i kommunerne? Trives du med tværfaglighed i opgaveløsningen og med kollegial sparring? Tænker du, at tværfaglighed handler om at bidrage og modtage viden i en løbende refleksiv praksis?

Socialstyrelsen tilbyder en stilling som AC-medarbejder i VISOs leverandørteam. Stillingen indebærer, at du skal understøtte en stadig mere databaseret tilgang til opgaveløsningen, hvor teamet udvikler og vedligeholder værktøjer, gennemfører analyser og håndterer kontrakter - alt sammen med en central betydning for VISOs kerneopgave og i et dialog- og værdibaseret samarbejde.

Vi tilbyder et miljø, hvor ambitioner og høj kvalitet i opgaveløsningen går hånd i hånd med ansvar, faglig sparring og en uhøjtidelig omgangsform.

Om stillingen
Stillingen er placeret i Leverandørteamet, som i samarbejde med kollegaer i VISO og på tværs af øvrige dele af Socialstyrelsen løser en lang række drifts- og udviklingsopgaver i relation til VISOs samarbejde med aktuelt 85 leverandører og ca. 800 eksterne specialister. Arbejdet foregår desuden i et tæt samspil med landets kommuner, øvrige tilbud samt andre centrale aktører på det specialiserede social- og specialundervisningsområde. Teamets interne og eksternt rettede arbejde med leverandørstyring skal understøtte, at VISO har et højt specialiseret og organisatorisk robust leverandørnetværk, hvor de tilknyttede specialister leverer de tilbudte ydelser (rådgivning, udredning og vidensarbejde) på et specialiseret niveau.

Dine opgaver kan blandt andet handle om at indgå i arbejdet med at:

  • tilrettelægge og gennemføre analyser af VISOs leverandørsamarbejde - fra design over dataindsamling til analyse og formidling
  • understøtte udviklingen og driften af et databaseret leverandørsamarbejde
  • forberede og gennemføre store udbudsopgaver
  • understøtte og udvikle kontraktstyring med fokus på at tilføre værdi til kerneopgaven
  • sikre et effektivt og udviklende kontrolmiljø i relation til VISOs leverandørsamarbejde
  • visualisere og formidle indsigter nemt og overskueligt via eksempelvis BI-rapporter.

Om dig
Vi forventer, at du:

  • har en relevant lang videregående uddannelse (fx inden for samfunds- eller sundhedsvidenskab)
  • har erfaring med at bearbejde og fremstille data ved hjælp af Excel og Power BI
  • kender til og forstår de grundlæggende principper ved brugen af for eksempel Power Query og SQL
  • kender til eller har lyst til at arbejde med det specialiserede socialområde
  • har en skarp problemforståelse og kan bidrage til udviklingen af nye og effektive løsninger.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • er i stand til at arbejde selvstændigt, effektivt og målrettet
  • har let ved at samarbejde internt og eksternt med forskellige fagprofiler
  • udviser engagement og motivation både fagligt og socialt
  • kommunikerer klart i skrift og tale
  • har en grundlæggende forståelse for, hvad der er god embedsmandsskik og kan agere inden for rammerne af denne
  • har erfaring med at arbejde projektbaseret og kender de centrale redskaber, der knytter sig hertil
  • har relevant erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

Om VISO
Den nationale videns- og specialrådgivningsorganisation (VISO) rådgiver og formidler viden til kommuner og tilbud om børn, unge og voksne med handicap eller komplekse sociale problemer. Vi håndterer henved 10.000 henvendelser og igangsætter 3.500 rådgivningsforløb om året. Rådgivningen og vidensfunktionen varetages af VISOs centrale enhed med godt 45 ansatte og knap 85 landsdækkende leverandører fra kommunalt, regionalt og privat regi.

VISO er opdelt i fem teams, heriblandt Leverandørteamet, som består af to socialfaglige konsulenter, to AC’ere og én studentermedhjælper samt en faglig leder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling, som tiltrædes den 1. maj 2021 eller hurtigst muligt. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation. Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Socialstyrelsen, Edisonsvej 1, 5000 Odense C. Styrelsen tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for efter aftale at have hjemmearbejdsdag(e).

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler
Du skal senest den 2. marts 2021 sende din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på www.Socialstyrelsen.dk. Vi forventer at afholde første ansættelsessamtale d. 8. marts og anden ansættelsessamtale d. 12. marts. Ansøgere, der går videre til anden runde, skal forholde sig til en case og medvirke i en test. Afhængigt af restriktioner vil samtalerne evt. foregå virtuelt.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen hos faglig leder, Rikke Søndergaard på tlf. 41 93 25 49 eller mail [email protected] og læse mere om Socialstyrelsen, herunder VISO, på www.Socialstyrelsen.dk/VISO


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense
  • Tirsdag den 02. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Odense over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 225
15. september 2024 228
14. september 2024 221
13. september 2024 229
12. september 2024 225
11. september 2024 231
10. september 2024 228
9. september 2024 222
8. september 2024 214
7. september 2024 216
6. september 2024 212
5. september 2024 215
4. september 2024 217
3. september 2024 217
2. september 2024 210
1. september 2024 213
31. august 2024 207
30. august 2024 213
29. august 2024 209
28. august 2024 209
27. august 2024 204
26. august 2024 211
25. august 2024 206
24. august 2024 202
23. august 2024 215
22. august 2024 206
21. august 2024 214
20. august 2024 213
19. august 2024 214
18. august 2024 212
17. august 2024 212

Værd at vide når du søger job som øvrige i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.