Dæk-specialist med kommercielt fokus til FTZ

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Bliv en del af autobranchens førende grossistvirksomhed!

Dæk-specialist med kommercielt fokus til FTZ


Har du stor erfaring med dækbranchen, og ved du hvad der skal til for at løfte branchens største brands på markedet til nye højder? Har du mod på udvikling af det stærkeste dæk-setup – så har vi jobbet til dig.

Om jobbet
Vi søger en Category Manager, der skal være ansvarlig for vores produktsortiment på personvognsdæk og tilbehør. Du bliver budgetansvarlig for et årligt dæksalg på et stort 3-cifret millionbeløb, og du vil indgå i strategiske beslutninger i samarbejde med ledelsen og salgsledet. Du vil få et alsidigt job, og med mange forskelligartede opgaver, herunder

  • Ansvarlig for træning/sparring med interne sælgere, så interne kompetencer omkring dæk øges
  • Direkte kundekontakt ved markedsførings-arrangementer og ved KAM-kundebesøg
  • Leverandørforhandling - sikre de bedste konditioner og samarbejder
  • Udfærdige og deltage i købs-forecasts proces med fingeren på pulsen i forhold til udviklingen på dækstørrelser og -mønstre
  • Indgå i tværorganisatoriske samarbejder med den globale koncern og sikre compliance

Om dig
Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende stilling, f.eks. som Category Manager, Product Manager eller Sales Manager.

  • Mange års erfaring fra dækbranchen – du er specialisten på området, der ved alt om branchen, hvad der driver dæksalget og hvad der er vigtigt for værkstederne og kunderne
  • Har en stærk kommerciel baggrund
  • Er velbevandret med salgsanalyser, dækningsgradsforbedring, og prisstrategi
  • Har en holistisk tilgang til salg, produkt og forretningsudvikling
  • Er velbevandret i forretningsdrift og har nemt ved at relatere dig til:
    • Prisforhandling, dataanalyser og generelt excel-arbejde
    • Leverandøroptimering og samarbejde
    • Lageroptimering med fokus på lokalt tilpasset varesortiment

  • Brænder for salg, kunder og dækbranchen

Vi forventer også, at du som person

  • Forstår værdien i at udføre et grundigt arbejde for at sikre bedste mulig grundlag for succes og derfor sætter du en ære i at løse dine opgaver med høj kvalitet
  • Formår at skabe forståelse for dækbranchen, og det gør du fordi du er stærk i at arbejde tværfagligt og har en service- og supportorienteret tilgang til dine kollegaer
    og samarbejdspartnere. Du ser værdien i at andres succes giver dig succes
  • Er udviklingsorienteret og bidrager med dine idéer og tanker i forhold til forbedringer
  • Er udadvendt og kan indgå i dialog på flere organisatoriske niveauer
  • Har mod på at udvikle dig selv og din arbejdsfunktion

Vi tilbyder dig

  • En udfordrende og hektisk hverdag, hvor din viden og indsats skal være med til at løfte vores dæksalg til nye højder
  • Et godt arbejdsmiljø med snitflader til mange funktioner i hele virksomheden, hvor du får indflydelse og har mulighed for at sætte dit præg
  • Et job med mulighed for at skabe kommerciel succes og forretningsmæssige forbedringer

Vil du vide mere?
For yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte Procurement & Supply Chain Manager, Anders Nørregaard Madsen på +45 9133 4040. Du kan også læse mere om FTZ her.

Det praktiske
Ansøgningsfrist er søndag, den 21. november 2021.
Dog behandler vi ansøgninger løbende, og når vi har modtaget et passende rekrutteringsgrundlag vil annoncen blive fjernet fra FTZ.dk/job og karriere.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 47 2021. Kandidater som bliver inviteret til 2. samtale skal være indstillet på at gennemføre en personprofil i dagene mellem 1. og 2. samtale. Du vil blive bedt om at præsentere referencer i processen.

Tiltrædelse snarest muligt - vi venter gerne på den rette,


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense SØ

    ApplyDo you want to play a key role in the development of installation of playgrounds and outdoor sports and fitness solutions? If you thrive on optimizing processes, developing guidelines, and..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Er du servicemindet og kundeorienteret? Trives du i en alsidig og til tider travl hverdag med mange forskellige opgaver? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig. Til [xxxxx]s afdeling..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Vil du gøre en forskel for unge, der er vokset op i en familie med misbrug? Og har du lyst til at blive en del af et engageret fællesskab af professionelle frivillige, hvor du får både erfaring, su..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Are you experienced in design and construction of new production facilities? Do you have strong communication skills and a solid technical background? Are you ready to transform technical knowledge..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Odense over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 268
1. juli 2024 270
30. juni 2024 273
29. juni 2024 275
28. juni 2024 280
27. juni 2024 273
26. juni 2024 274
25. juni 2024 273
24. juni 2024 270
23. juni 2024 274
22. juni 2024 273
21. juni 2024 276
20. juni 2024 269
19. juni 2024 267
18. juni 2024 275
17. juni 2024 268
16. juni 2024 285
15. juni 2024 286
14. juni 2024 288
13. juni 2024 280
12. juni 2024 285
11. juni 2024 284
10. juni 2024 285
9. juni 2024 292
8. juni 2024 294
7. juni 2024 292
6. juni 2024 288
5. juni 2024 286
4. juni 2024 289
3. juni 2024 344
2. juni 2024 349

Værd at vide når du søger job som øvrige i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.