Erfaren projekt- og procesleder (specialkonsulent) med kendskab til aktører og målgrupper på det specialiserede socia...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vi tilbyder…
Er du en erfaren projektleder og vant til at styre processer med mange samarbejdsparter? Motiveres du af at være i spændingsfeltet mellem forskellige og til tider modsatrettede faglige positioner? Er du initiativrig med flair for udviklingsprojekter, hvor man skal tænke både kreativt, systematisk og fagligt for at identificere gode løsninger? Har du en veludviklet analytisk sans og en skarp pen? Trives du med vekslende opgaver, hvor der både kan være korte deadlines og længerevarende faglige processer? Og har du lyst til at bidrage til udvikling på socialområdet?

Hvis du kan svare ja til nogle af disse spørgsmål, skal du søge stillingen som projektleder (specialkonsulent) i Kontor for Socialtilsyn og National koordination. Stillingen er forankret i Team National koordination, hvor vi skal i gang med at forberede og implementere en række initiativer til styrkelse af det specialiserede socialområde.

Kontoret er præget af et højt ambitionsniveau, et stærkt kollegialt sammenhold, en uhøjtidelig omgangsform og gode muligheder for faglig udvikling via opgaveløsningen.

Stillingsbeskrivelse
Du vil få en væsentlig rolle i videreudvikling og implementeringen af initiativer, som skal styrke og udvikle den faglige specialisering på socialområdet.
Du kommer sammen med andre projektledere og ledelsen i kontoret til at understøtte et udviklings- og implementeringsarbejde i tæt samarbejde med Social- og Ældreministeriet. Vi har brug for en kollega, der kan tilrettelægge og styre faglige processer med inddragelse af både interne samarbejdsparter og eksterne videnshavere og interessenter, og opgaverne vil spænde over udviklingsprojekter, analysearbejde og klassiske AC-opgaver.

Opgaverne vil i hovedtræk bestå af:

  • at følge op på evalueringen af det specialiserede socialområde, herunder understøtte initiativer som skal styrke området på længere sigt
  • at videreudvikle Socialstyrelsens formater for vidensprodukter i tæt samarbejde med styrelsens fagkontorer og kontor for Tværgående Analyse, Monitorering og Evaluering
  • 0at tilrettelægge og lede inddragende processer med det formål at indsamle viden og balancere perspektiver til brug for Socialstyrelsens formidling af viden og anbefalinger
  • at formidle viden og anbefalinger fra Socialstyrelsen på en lettilgængelig måde med henblik på at sikre en klar kommunikation af, hvad der virker
  • at bidrage til kontorets øvrige opgaver og projekter, hvor du i samarbejde med kollegaerne løser opgaver i relation til den nationale koordinationsstruktur og i perioder evt. også i relation til auditfunktionen.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du har en relevant samfundsvidenskabelig eller humanistisk kandidatgrad eller en socialfaglig uddannelse med en overbygning.

Vi søger herudover profiler, som gerne må have flere af følgende kvalifikationer:

  • Kendskab til aktører og målgrupper på det specialiserede socialområde.
  • Solid erfaring fra rollen som projektleder, herunder tilrettelæggelse og styring af processer med mange samarbejdsparter
  • Evne til at være tydelig og systematisk i forhold til at sikre overblik over opgaver og ansvar
  • Evne til at balancere mellem forskellige faglige og interessepolitiske positioner
  • Evne til at formidle faglig viden letforståeligt både skriftligt og mundtligt
  • En skarp problemforståelse og evne til at bidrage til udvikling og implementering af nye løsninger
  • Forståelse for styringsmekanismer på det specialiserede socialområde og evt. erfaring med implementering på området

Desuden lægger vi vægt på, at du

  • kan arbejde selvstændigt, effektivt og målrettet
  • kan identificere behov og bidrage til udviklingen af nye og effektive løsninger
  • kan udvikle og optimere effektive arbejdsgange
  • kan vidensdele samt samarbejde godt internt og eksternt
  • udviser engagement og motivation både fagligt og socialt
  • er omstillingsparat, ambitiøs og fleksibel
  • bidrager til egen læring og udvikling
  • kan agere inden for rammerne af god embedsmandsskik.

Om kontoret Socialtilsyn og National Koordination
Kontor for Socialtilsyn og National koordination har ansvaret for følgende funktioner:

  • Socialstyrelsens auditfunktion understøtter, at socialtilsynets opgaveløsning udføres i overensstemmelse med lovens formål og intention. Vi arbejder tæt sammen med tilsynskommunerne – herunder monitorerer vi løbende socialtilsynets praksis samt understøtter det med relevant vejledning, redskaber, kompetenceudvikling m.v. I 2022-2023 har Auditfunktionen særligt fokus på at realisere en række større udviklingsopgaver i relation til den ændrede lovgivning om socialtilsynet
  • Den nationale koordinationsstruktur understøtter, at der eksisterer det fornødne udbud af højt specialiserede tilbud og indsatser til små eller komplekse målgrupper. Vi samarbejder tæt med kommuner og andre interessenter om at styrke samarbejde og koordination.
  • En større udviklingsopgave med at tilvejebringe en model for udarbejdelse af specialebeskrivelser med henblik på eventuelt at kunne implementere specialeplanlægning på socialområdet.
  • En række opgaver i relation til Tilbudsportalen, herunder kvalitetssikring af data via stikprøver og besvarelse af henvendelse til socialfaglig support af Tilbudsportalen, samt videreudvikling af Sociale Begreber, som er centrale i forhold til en række udviklingsopgaver og dataindsamling i styrelsen.

Kontoret beskæftiger ca. 30 medarbejdere, inkl. kontorledelsen, og er aktuelt opdelt i to faglige teams. Du kan læse mere om kontorets hovedopgaver på hhv. https://Socialstyrelsen.dk/tvaergaende-omrader/socialtilsyn og https://Socialstyrelsen.dk/tvaergaende-omrader/national-koordination.

Socialstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Socialstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med mange ansatte fra både Sjælland og Jylland og ligger under 10 minutters gang fra Odense Banegård.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. juni 2022 eller snarest muligt.

Du vil blive indplaceret som specialkonsulent. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.

Stillingens ansættelsesområde er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Socialstyrelsen, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.Socialstyrelsen.dk. Der er ansøgningsfrist den 31. marts 2022.

Vi afholder 1. samtalerunde den 4. april 2022 og 2. samtalerunden den 20. april 2022. For de kandidater, der går videre til 2. samtalerunde vil der skulle løses en case-opgave samt gennemføres en DiSC-profil ift. arbejdspræferencer og -adfærd.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Socialstyrelsen ved at kontakte leder Anne Kristine Grosbøll på [email protected] eller på telefon 60 81 30 40.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense
  • Torsdag den 31. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Odense over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 228
17. september 2024 224
16. september 2024 225
15. september 2024 228
14. september 2024 221
13. september 2024 229
12. september 2024 225
11. september 2024 231
10. september 2024 228
9. september 2024 222
8. september 2024 214
7. september 2024 216
6. september 2024 212
5. september 2024 215
4. september 2024 217
3. september 2024 217
2. september 2024 210
1. september 2024 213
31. august 2024 207
30. august 2024 213
29. august 2024 209
28. august 2024 209
27. august 2024 204
26. august 2024 211
25. august 2024 206
24. august 2024 202
23. august 2024 215
22. august 2024 206
21. august 2024 214
20. august 2024 213
19. august 2024 214

Værd at vide når du søger job som øvrige i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.