Junior udvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vil du kickstarte din karriere i en stor international og professionel virksomhed, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med store komplekse løsninger bygget med de populære teknologier såsom Java 11, Spring, Hibernate og Angular 13?

Så er det måske lige dig vi søger?

Hvem er vi?

I eg Digital Welfare har vi nogle af Danmarks bedste løsninger til specialiserede områder; som udveksling af information med læger, selvbetjening i den offentlige sektor, og støtte og behandling af borgere med handicap, psykisk sygdom, misbrug mv. Vi opnår de bedste løsninger via vores stærke faglighed og vores medarbejderstab trækker stærke fagspecialister inden fra sygepleje, socialområdet, økonomisk planlægning mv. Vi arbejder i et uformelt moderne agilt miljø, hvor vi alle brænder for at gøre en forskel og det har vi gjort i over 20 år.

Hvad går jobbet ud på?

Du vil indgå i et af vores professionelle SCRUM-teams, hvor du vil arbejde med vores succesfulde platform indenfor socialområdet eg Sensum. Teamet består af et hold dygtige udviklere med et godt mix af kompetencer, en Product Owner og et par knivskarpe testere.

Du kan se frem til opgaver som:

  • Udvikling af nye features og moduler i tæt samarbejde med teamet
  • Vedligeholdelse af eksisterende løsninger, herunder fejlfinding, optimeringer og lignende.
  • Arbejde med og tage ansvar for komplekse integrationer som fx Fælles Medicin Kort.
  • Sikre høj kvalitet i løsningen gennem review og test
  • Spotte og fjerne teknisk gæld, så vi sikrer høj forretningsmæssig kvalitet i løsningerne, og så vi løbende får renoveret platformen

Din oplæring, vores ansvar

Hos os får du mulighed for at stifte bekendtskab med meget af det du kan løbe ind i i din fremtidige karriere. Vi er en moden virksomhed med mange år på bagen, det betyder at vi både har ældre områder med Legacy code, vi har spritnye områder baseret på Micro services med de nyeste teknologier, som fx Angular og docker, Vi har tung domænelogik, avanceret frontend med stort fokus på UX og vi har masser af integrationer til 3. part applikationer.

Vi ved, at du i din karrieres første år skal finde det område du vil specialisere dig indenfor og derfor vil du hos os få rig mulighed for at stifte bekendtskab med hele paletten af vores mange teknologier. For at sikre, at du lander på den rette hylde, afsætter vi i de 3 første måneder 20% af din arbejdstids til, at du kan studere og eksperimentere med forskellige teknologier.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer at du er nysgerrig og at du brænder for at udvikle software og samtidig hele tiden bestræbe dig på at blive dygtigere. Du sætter en ære i, at de bedste løsninger sker ved hjælp af et stærkt teamwork. Du lever op til følgende:

  • Nylig gennemført faglig relevant uddannelse såsom Software ingeniør, Datamatiker eller lignende.
  • Du skal kunne tale, læse og skrive engelsk og dansk og på et højt niveau
  • Du har en god humor og foretrækker en god relation til dine kolleger

Hvad kan du forvente af os?

  • Fokus på en god opstart af din oplæring og kickstart af din karriere
  • Et udfordrende internationalt arbejdsmiljø hvor der ikke er 2 ens dage
  • Dygtige kolleger der værdsætter at løfte i flok og som gerne dele ud af deres viden

  • En hverdag i et selvkørende SCRUM-team, hvor man har høj grad af frihed og indflydelse
  • Vi mener det når vi siger at det skal være sjovt at gå på arbejde
  • Mulighed for hjemmearbejdsplads op til 3 dage om ugen
  • En flad organisation med en nær ledelse der interesserer sig for den enkelte og ved at det er medarbejderne der er eksperterne.

Vil du vide mere?

Kontakt Manager for Product Development, Issa Chahin på tlf. +45 25766695 eller på mail: [email protected], hvis du vil høre mere om stillingen, inden du søger. Send cv og motiveret ansøgning via linket her på siden – gerne hurtigst muligt, da vi læser cv'er og ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

I eg leverer vi branchesoftware, der hjælper vores kunder med at udvikle deres virksomhed yderligere. Vi stræber altid efter at blive bedre: Vi er et passioneret team af innovatører, problemløsere og mennesker, der handler. Som en integreret del af vores kultur tager vi ansvar for vores bidrag til kunderne, hinanden og det omgivende samfund.  

Læs mere på eg.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense SØ

    ApplyDo you want to play a key role in the development of installation of playgrounds and outdoor sports and fitness solutions? If you thrive on optimizing processes, developing guidelines, and..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Er du servicemindet og kundeorienteret? Trives du i en alsidig og til tider travl hverdag med mange forskellige opgaver? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig. Til [xxxxx]s afdeling..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Vil du gøre en forskel for unge, der er vokset op i en familie med misbrug? Og har du lyst til at blive en del af et engageret fællesskab af professionelle frivillige, hvor du får både erfaring, su..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Are you experienced in design and construction of new production facilities? Do you have strong communication skills and a solid technical background? Are you ready to transform technical knowledge..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Odense over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 273
29. juni 2024 275
28. juni 2024 280
27. juni 2024 273
26. juni 2024 274
25. juni 2024 273
24. juni 2024 270
23. juni 2024 274
22. juni 2024 273
21. juni 2024 276
20. juni 2024 269
19. juni 2024 267
18. juni 2024 275
17. juni 2024 268
16. juni 2024 285
15. juni 2024 286
14. juni 2024 288
13. juni 2024 280
12. juni 2024 285
11. juni 2024 284
10. juni 2024 285
9. juni 2024 292
8. juni 2024 294
7. juni 2024 292
6. juni 2024 288
5. juni 2024 286
4. juni 2024 289
3. juni 2024 344
2. juni 2024 349
1. juni 2024 351
31. maj 2024 359

Værd at vide når du søger job som øvrige i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.