Metodestærk profil med erfaring fra det specialiserede socialområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vi tilbyder
Brænder du for at gøre en forskel for mennesker med handicap eller i udsatte positioner? Har du konkret erfaring med opgaver på det specialiserede socialområde? Har du en stærk trang til at udfordre metodiske tilgange med gode argumenter og er du beslutningskompetent i forhold til vanskelige faglige afvejninger?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er det dig, vi leder efter. Socialstyrelsen tilbyder en spændende og fagligt udfordrende stilling i Team National Koordination, som er en del af Kontoret for Socialtilsyn og National Koordination. Stillingen indebærer monitorerings- og analysearbejde på det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde.

Du får mulighed for at arbejde i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor ambitioner og udviklingsfokus går hånd i hånd med faglig sparring og en uhøjtidelig omgangsform.

Din profil:
Vi søger en medarbejder i Team National Koordination med erfaring fra og indsigt i det specialiserede socialområde eller specialundervisningsområdet fra en kommune, et tilbud eller lignende, som kan bringe denne viden i spil i analyser, afgrænsninger og monitorering af målgrupper og tilbud i regi af den nationale koordinationsstruktur.

Vi søger desuden en medarbejder med stærke metodiske kompetencer, herunder forståelse for registerdata og surveymetodik på et niveau, som gør dig i stand til at arbejde med og koordinere metodekyndige medarbejdere.

Du skal trives med at arbejde med udviklingsopgaver på et komplekst felt. Det betyder, at du skal kunne holde fokus på detaljen og kvalitetssikre dit og dine kollegaers arbejde, men samtidig formå at fastholde overblikket og udsynet i en funktion med mange snitflader og et i perioder højt arbejdstempo.

Du skal desuden trives med at være opsøgende og konstruktivt samarbejdende både internt i kontoret og i styrelsen samt eksternt med sociale tilbud, kommuner, bruger- og interesseorganisationer mv. I dit arbejde i Team National Koordination vil du komme til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer, men også i nogle opgaver fungere som bindeled til søsterkontorer og have kontakt til aktører uden for Socialstyrelsen. Vi forventer, at du kan kommunikere præcist og tydeligt såvel mundtligt som skriftligt, og at du har en klar forståelse for modtagerperspektivet i kommunikationen.

Sidst men ikke mindst forventes du at indgå i kontorets begrebsarbejde, som formidles via Socialebegreber.dk. Du skal dermed have interesse for at udvikle begrebsfaglige kompetencer, så du kan bidrage til det videre arbejde på området. Du kan læse mere om begrebsbasen her: https://Socialstyrelsen.dk/tvaergaende-omrader/begrebsbasen.

Vores forventninger til dig
Vi forestiller os, at du har en relevant samfundsvidenskabelig eller humanistisk kandidatgrad eller en socialfaglig uddannelse med en relevant overbygning.

Vi søger derudover en profil, som gerne må have flere af følgende kvalifikationer:

  • Et par års erfaring med det specialiserede social- eller specialundervisningsområde fra et tilbud, en kommune eller lignende
  • Stærke kvantitative metodekompetencer
  • Evne til at kombinere kvantitative og kvalitative metoder
  • Skarp analytisk sans – og gerne erfaring med forskellige typer af analyser
  • Evne til overbevisende mundtlig formidling
  • En skarp pen til kort og præcis skriftlig formidling
  • Evne til at planlægge næste skridt selvstændigt og til at prioritere din tid ved korte deadlines.

Desuden lægger vi vægt på, at du …

  • kan arbejde selvstændigt, effektivt og målrettet
  • kan identificere behov og bidrage til udviklingen af nye og effektive løsninger
  • kan udvikle og optimere effektive arbejdsgange
  • kan vidensdele samt samarbejde godt internt og eksternt
  • udviser engagement og motivation både fagligt og socialt
  • er omstillingsparat, ambitiøs og fleksibel
  • bidrager til egen læring og udvikling
  • formidler mundtligt og skriftligt klart og præcist med overbevisning og troværdighed
  • kan agere inden for rammerne af god embedsmandsskik.

Om Kontoret for Socialtilsyn og National Koordination
Kontoret for Socialtilsyn og National Koordination har ansvaret for følgende funktioner:

  • Den nationale koordinationsstruktur understøtter, at der eksisterer det fornødne udbud af højt specialiserede tilbud og indsatser til små eller komplekse målgrupper. Vi samarbejder tæt med kommuner og andre interessenter om at styrke samarbejde og koordination.
  • Socialstyrelsens auditfunktion understøtter, at Socialtilsynets opgaveløsning udføres i overensstemmelse med lovens formål og intention. Vi arbejder tæt sammen med tilsynskommunerne – herunder monitorerer vi løbende socialtilsynets praksis samt understøtter det med relevant vejledning, redskaber, kompetenceudvikling m.v. I 2022-2023 har auditfunktionen særligt fokus på at realisere en række større udviklingsopgaver i relation til den ændrede lovgivning om Socialtilsynet
  • En række opgaver i relation til Tilbudsportalen, herunder kvalitetssikring af data via stikprøver og besvarelse af henvendelse til socialfaglig support af Tilbudsportalen, samt videreudvikling af Sociale Begreber, som er centrale i forhold til en række udviklingsopgaver og dataindsamling i styrelsen.

Kontoret beskæftiger godt 30 medarbejdere, inkl. kontorledelsen, og er aktuelt opdelt i to faglige teams.
Du kan læse mere om kontorets hovedopgaver på hhv. https://Socialstyrelsen.dk/tvaergaende-omrader/socialtilsyn og https://Socialstyrelsen.dk/tvaergaende-omrader/national-koordination.

Socialstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Socialstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med mange ansatte fra både Sjælland og Jylland og ligger under 10 minutters gang fra Odense Banegård.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. februar 2023.
Din stillingsbetegnelse vil afhænge af dine uddannelsesmæssige kvalifikationer og lønnen fastsættes ud fra erfaring og kompetencer.
Vi forventer dog, at indplaceringen vil ske på fuldmægtigniveau eller tilsvarende. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation.
Stillingens ansættelsesområde er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Socialstyrelsen, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.Socialstyrelsen.dk. Der er ansøgningsfrist den 25. november 2022.

Vi afholder 1. samtalerunde torsdag den 1. december 2022 og 2. samtalerunde fredag den 9. december 2022. Der vil indgå en case-opgave samt et testforløb for kandidater, som går videre til anden samtalerunde.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Socialstyrelsen ved at kontakte leder Anne Kristine Grosbøll på [email protected] eller på telefon 60 81 30 40.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense
  • Fredag den 25. november 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense SØ

    ApplyDo you want to play a key role in the development of installation of playgrounds and outdoor sports and fitness solutions? If you thrive on optimizing processes, developing guidelines, and..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Er du servicemindet og kundeorienteret? Trives du i en alsidig og til tider travl hverdag med mange forskellige opgaver? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig. Til [xxxxx]s afdeling..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Vil du gøre en forskel for unge, der er vokset op i en familie med misbrug? Og har du lyst til at blive en del af et engageret fællesskab af professionelle frivillige, hvor du får både erfaring, su..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Are you experienced in design and construction of new production facilities? Do you have strong communication skills and a solid technical background? Are you ready to transform technical knowledge..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Odense over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 268
1. juli 2024 270
30. juni 2024 273
29. juni 2024 275
28. juni 2024 280
27. juni 2024 273
26. juni 2024 274
25. juni 2024 273
24. juni 2024 270
23. juni 2024 274
22. juni 2024 273
21. juni 2024 276
20. juni 2024 269
19. juni 2024 267
18. juni 2024 275
17. juni 2024 268
16. juni 2024 285
15. juni 2024 286
14. juni 2024 288
13. juni 2024 280
12. juni 2024 285
11. juni 2024 284
10. juni 2024 285
9. juni 2024 292
8. juni 2024 294
7. juni 2024 292
6. juni 2024 288
5. juni 2024 286
4. juni 2024 289
3. juni 2024 344
2. juni 2024 349

Værd at vide når du søger job som øvrige i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.