Vikarstilling: Missya i Odense søger eCommerce Manager - Barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Odense

eCommerce Manager til lingeri-virksomhed - Barselsvikariat

Drømmer du om et job, hvor du kan udfolde dig kreativt med copywriting, paid marketing og digitale kampagner? Er du en eCommerce blæksprutte med øje for både det visuelle, tekstuelle og tekniske, så du kan byde vores kunder på den bedste digitale kunderejse? Og trives du på en arbejdsplads, hvor der plads til både at være menneske og ambitiøs? Så læs videre her. Vi har drømmejobbet til dig.

Om jobbet

Med dine kreative idéer, viden om den samlede kunderejse og store drive vil du få ansvaret for Missyas webshops, sociale medier og øvrige markedsføringsaktiviteter. Du vil arbejde selvstændigt med dine opgaver men altid i et team af kollegaer, der er klar til en brainstorm eller et spørgsmål henover skærmen.

Markedsføring

  • Produktion af content til SoMe og nyhedsbreve – Copywriting, billeder og video
  • Planlægge, udvikle og eksekvere digitale kampagner på forskellige kanaler

E-handel

  • Drift og opdatering af 3 webshops
  • Håndtering af kundehenvendelser fra B2C

Derudover

  • Tovholder på produktion af packshots samt imagebilleder
  • Udarbejdelse af to årlige kataloger til B2B og B2A
  • Diverse opgaver, som byder sig i en lille virksomhed

Hvem er du?

Denne stilling er for dig, der har et stort drive inden for markedsføring og online salg. Du har et kommercielt mindset og god fornemmelse for kreativt købmandskab. Du er samarbejdsvillig og har let ved at indgå i tætte relationer, hvor man løfter i flok.

Vi har brug for en initiativrig og teknisk stærk profil, og derfor ser vi gerne, at du har 3-5 års erfaring fra en lignende e-commerce/markedføringsfunktion. Derudover forventer vi, at du

  • Har en uddannelse indenfor e-handel og/eller markedsføring;
  • Har erfaring med NAV/BC samt MS Office pakken, erfaring med Shopify er et stort plus;
  • Er velbevandret i Facebook Ads Manager og Google Ads samt, at du har kendskab til Photoshop, InDesign e.l. grafiske værktøjer;
  • Er dygtig skriftligt og visuelt – du har flair for at skrive fængende tekster på dansk og du har gode engelskkundskaber;
  • Er proaktiv og god til at få noget fra hånden, men kan også fordybe dig i mere analytiske og strategiske opgaver.

Det får du ud af det

  • En spændende og alsidig stilling hvor ikke to dage er ens
  • Et sjovt og lærerigt arbejdsmiljø hvor alle sætter sit præg på hverdagen
  • At blive en del af et brand som er i konstant udvikling
  • Hyggeligt og åbent kontormiljø midt i Kongensgade, Odense C

Du bliver en del af et lille team på 4 personer, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor engagement, drive, gå-på-mod og især teamwork er nøgleordene. Trivsel står højt på agendaen sammen med en altid tilstedeværende vilje til at fortsætte vores kontinuerlige fremgang.

Det praktiske

Der er tale om et barselsvikariat på ca. 11 måneder, som starter med en måneds oplæring fra 1. juni.
Lønpakken bliver forhandlet på baggrund af dine kvalifikationer.

Vi tilbyder dig muligheden for at sætte dit eget præg på en lille virksomhed i vækst og et yderst alsidigt opgaveområde. Er du interesseret?

Så glæder vi os til at modtage din overbevisende ansøgning samt CV på [email protected]. Vi screener løbende og lukker for ansøgninger, når vi har tilstrækkeligt med kvalificerede kandidater til jobbet. Så send din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte os: eCommerce Manager, Anna Rømer Grøntved: [email protected] – tlf: 71 96 56 75

MISSYA A/S
Missya blev grundlagt i Danmark i 2003 af Andrés og Høyer familierne. Begge familier er lingeriforhandlere på det danske marked og har arbejdet med lingeri i mere end 80 år. Vi designer og producerer vores egne kollektioner og lægger stor vægt på, at kvalitet og pasform er i top.
Missya er ikke bare udviklet af danske lingerieksperter; Missya er udviklet af kvinder til kvinder og har øje for det, der gør kvindekroppen helt unik. Derfor er det lige dele privilegie og mission at skabe styles, der følges med forbrugeren og hendes krop igennem alle livets faser, store som små øjeblikke.

Kilde: Dansk Mode & Textil


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense SØ

    AnsøgSøger du at sætte dit præg på kvalitetsløsninger inden for leg og fitness? Vi søger en dedikeret legepladsmontør til at være med til at montere de absolut bedste lege- og fitnessmuligheder..
    • Øvrige
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Øvrige i Odense SV

    - reference til Head of Operations, Supply Chain Saferoad Traffic A/S Hvidkærvej 33, DK-5250 Odense SV Virksomheden Saferoad Traffic A/S er en anerkendt leverandør af trafiksik..
    • Øvrige
    • Odense SV
    Få mere info
  • Øvrige i Odense S

    Er du passioneret omkring data og GIS? Trives du med at finde løsninger og dele din viden med andre? Ønsker du at være en del af et innovativt team, der arbejder med markedsledende IT-løsninger?.
    • Øvrige
    • Odense S
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Odense over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. juli 2024 261
6. juli 2024 260
5. juli 2024 272
4. juli 2024 267
3. juli 2024 261
2. juli 2024 268
1. juli 2024 270
30. juni 2024 273
29. juni 2024 275
28. juni 2024 280
27. juni 2024 273
26. juni 2024 274
25. juni 2024 273
24. juni 2024 270
23. juni 2024 274
22. juni 2024 273
21. juni 2024 276
20. juni 2024 269
19. juni 2024 267
18. juni 2024 275
17. juni 2024 268
16. juni 2024 285
15. juni 2024 286
14. juni 2024 288
13. juni 2024 280
12. juni 2024 285
11. juni 2024 284
10. juni 2024 285
9. juni 2024 292
8. juni 2024 294
7. juni 2024 292

Værd at vide når du søger job som øvrige i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.