Rekrutteringsfirma

Transport Lead

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ølgod

Evner du at definere og implementere Nobias fremtidige transport- og logistikløsninger for primært fabrikken i Ølgod? Har du gjort noget tilsvarende før i optimal balance mellem logistikbehovet og bedst egnede tredjepartstransportører med alt, hvad det indebærer? Og evner du at spotte forbedringer, styre procurement- og project management processer samt involvere relevante stakeholders i forandringerne? Så er du det Transport Lead, vi søger til Nobia AB med base i Ølgod.

Ansvarlig for at implementere fremtidige transportløsninger med fokus på de nordiske markeder
Du kommer til at referere til Director Transport Sourcing og bliver en del af en stærk Group Sourcing organisation, som er ansvarlig for at supportere de nordiske og lokale transportaktiviteter. Man ser i de kommende år ind i en transformationsproces, hvor version 2.0 skal identificeres og eksekveres, og du får i den forbindelse en nøgleposition i forhold til at drive udviklingen af last mile strategiske og taktiske transportløsninger for kunder med forskellige og komplekse krav.

Andre centrale ansvarsområder knytter sig til følgende:

  • Identificere, drive, vedligeholde, koordinere og implementere små- og mellemstore transport forbedringsprojekter og initiativer sammen med forskellige stakeholders og internt Nobia team
  • Identificere, besøge og udvælge tredjepartsleverandører
  • Definere SLAs (service-level agreements) og matche disse med tredjepartsleverandører
  • Arbejde med eksisterende transport roadmaps herunder kravspecifikation, dataindsamling mv.
  • Arbejde med Supply Relationship Management og kontinuerlige forbedringer med henblik på at lave en pipeline af forbedringsprojekter med udgangspunkt i cost, service og miljø

Du vil komme til at få en bred kontaktflade både internt og eksternt hos Nobia, da du vil arbejde tæt sammen med det lokale team i Ølgod samt den bredere Nobia Nordic transportorganisation bl.a. transportledelsen på den planlagte nye fabrik i Sverige. Derfor omfatter jobbet en række årlige rejsedage med besøg til fabrikken i Sverige, samt hos leverandører og kunder.

Forståelse for logistik/supply chain og evne til at lave business cases som understøtter transport forbedringsinitiativer
Du er uddannet inden for transport eller logistik, og har gerne erfaring fra en lignende funktion, hvor du måske har været med til at sætte retningen for en overordnet transportstruktur, arbejdet med SLAs mv. Alternativt kommer du fra transportørsiden og kan se dette som næste skridt i din karriere. Da du skal arbejde på tværs af mange stakeholders, er det vigtigt, at du evner at arbejde effektivt i et tværfunktionelt og internationalt miljø, og det er en fordel, hvis du har indsigt i et nordisk transport set-up samt forstår fragt/transportmarkedet. Du fremstår desuden struktureret, selvkørende, og arbejder projektorienteret. Samtidig evner du at finde løsningerne i et miljø, hvor ikke alle processer er struktureret og givet på forhånd. Derudover er du resultatorienteret med evnen til at drive forandringer på en systematisk og detaljeorienteret måde. Du evner endvidere at præsentere ideer og supportere med relevante analyser på både dansk og engelsk.

Selvstændig rolle i global virksomhed
Bliv del af en virksomhed med både nationale og internationale karrieremuligheder med fokus på kompetenceudvikling, da der vil være mulighed for, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ølgod.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ølgod

Lignende jobs

  • Vedligeholdschef

    VedligeholdschefSammen med dit stærke team af erfarne vedligeholdsteknikere og i tæt samarbejde med produktionen sikrer du høj ydelse på den moderne maskinpark. Teknologien er i konstant udvikl..
    • Øvrige
    • Sunds
    Få mere info
  • Tilbudschef

    TilbudschefIndtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.Din mailadresseIndtast en gyldig mailadresseJeg giver hermed mit samtykke til, at [xxxxx], hvor jeg søger ansættelse, og Garuda A..
    • Øvrige
    • Holstebro
    Få mere info
  • Kollega til Bygningsvedligehold

    Er du klar til en varieret arbejdsdag og trives du i et miljø, hvor kvalitet og det gode håndværk altid er i fokus? Så er det dig, MASCOT leder efter.Det, du skal laveVi tilbyder en alsidig..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Tekniker til vedligehold og driftssupport, eftermi...

    Er du problemløser med flair for både mekanik og elektronik? Vil du være en del af et engageret team, hvor ingen dage er ens? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores serviceteam!Vi s..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ølgod

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ølgod over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ølgod over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1