Ringsted Kommune søger medarbejder til rotteområdet og erhvervsaffald

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du lyst til at blive en haj til myndighedsbehandling, at samarbejde og styre eksterne leverandører, føre tilsyn samt være i dialog med virksomheder på affaldsområdet? Så er denne stilling måske noget for dig. Vi søger dig, som er interesseret i at arbejde i en miljøafdeling i en kommune og som i trygge rammer, har lyst til at lære de kompetencer som efterspørges.

Om jobbet
Du vil dels skulle arbejde med rotteområdet, dels med erhvervsaffaldsområdet. Begge er områder i vækst, og hvor der på nationalt plan er et ønske om en styrket indsats, derfor er denne stilling også en opnormering af området.

På rotteområdet skal vi revidere vores rottehandlingsplan. Den sætter mål for, hvordan vi skal arbejde med at nedbringe antallet af rotter i kommunen. Du vil både blive bindeleddet mellem borgeren og vores rottebekæmper samt bidrage til at føre handlingsplanens mål ud i livet.

På erhvervsaffaldsområdet vil du skulle sikre at affaldet fra bygge- og anlægsarbejdet håndteres korrekt blandt andet gennem et styrket samarbejde med vores byggesagsbehandlere. Du vil også skulle foretage tilsyn hos virksomheder for at vejlede om bedre sortering, så affaldet bedst muligt kan blive genanvendt.

Afdeling
I Ringsted Kommune er natur- og miljøopgaverne samlet i samme afdeling med ca. 20 medarbejdere. Medarbejderne i Natur & Miljø er fagligt et blandet hold, hvilket vi oplever er en stor styrke. Vi har det til fælles, at vi har en stor lyst til sammen at udvikle området, med fokus på hele tiden at blive bedre. Du vil blive en del af en større faggruppen, som har ansvaret for at varetage og udvikle myndighedsrollen hvilket skaber mulighed og rammen for udvikling hos den enkelte. Det er derfor vigtigt, at du kan og har lyst til at være en del af et team, som træder nye stier, deler viden og sammen udvikler feltet.

Coronatiden har lært os nye måder at arbejde sammen på – som vi sammen skal videreudvikle til nye og bedre måder at sikre flow i opgaveløsninger, i samarbejder med eksterne og interne parter – og i forhold til den generelle trivsel. Vi arbejder i det hele taget med udvikling på alle parametre – så opgaveløsninger, produktivitet, samarbejder, kollegial sparring og trivsel går op i en højere enhed.

Natur & Miljø hører under Teknik- og Miljøcenter, som ligger på Rønnedevej 9, i gåafstand fra Ringsted Station. Det er således hurtigt og nemt at komme hertil både med offentlig transport og i bil.

Hvem er du
Vi forestiller os, at du har en naturvidenskabelig uddannelse som fx biolog, ingeniør, jordbrugsteknolog, eller lignende Du er struktureret i dit arbejde, og kan arbejde selvstændigt og effektivt. Du er god til at kommunikere både på skrift og i dialog med borgere og virksomheder og du har en interesse for IT, herunder Driftweb og Miljøstyrelsens registreringssystem Rottedata. Du byder aktivt ind og deltager i den faggruppe som du er en del af.

Vi tilbyder
Hos os får du en god start på dit arbejdsliv med ca. ¼ af din tid på erhvervsaffaldsområdet og ca. ¾ af din tid på rotteområdet. Du får grundlæggende kompetencer i kommunal sagsbehandling, hvor du lærer at fortolke og anvende love samt bekendtgørelser i praksis. Du bliver endnu bedre til at kommunikere med mange forskellige slags mennesker, og så får du nogle rigtig engageret og dygtige kolleger, som hurtigt vil hjælpe dig i gang.

Ansøgningsfristen er den 17. oktober 2021.
Dato for ansættelsessamtaler er den 25. oktober 2021.

Hvis du har spørgsmål til jobopslaget, er du naturligvis velkommen til at kontakte afdelingsleder for Natur og Miljø Pernille Crone på tlf. 22 12 90 52.

Stillingen er er en fast stilling på 37 timer, ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ringsted
  • Søndag den 17. oktober 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Er du uddannet laborant og har du lyst til at arbejde i et team med inspirerende kolleger med stor fokus på team spirit? Er du kvalitetsbevidst og omhyggelig med det, du laver? Har du mod på at arb..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Vil du være med til at sikre, at vores leverancer af livsvigtig medicin kommer ud til vores patienter i hele verden, som en central spiller i planlægning af frigivelsen af produkter? Er du god til .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Are you ready to shape the future of digital training in a dynamic and innovative environment? Bring your passion for learning and coordination skills to drive excellence in API (Active Pharmaceuti..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Sorø

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Motiveres du af udvikling, administration og myndighedsopgav..
    • Øvrige
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. juli 2024 10
5. juli 2024 11
4. juli 2024 10
3. juli 2024 9
2. juli 2024 9
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 7
24. juni 2024 7
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 8
12. juni 2024 7
11. juni 2024 6
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8