Senior IT Integration Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Hos Flügger group A/S søger vi lige nu en Senior IT Integration Specialist, der brænder for at være med på vores spændende digitale transformation og bringe vores IT integrationer op til næste niveau. Er det dig?

Højt til loftet, sans for kvalitet og en attraktiv arbejdsplads



Flügger er kendt for høj kvalitet og faglig kompetence. Det er vi stolte af. Vi har en lang historie, men også klare mål for, hvordan vi som virksomhed er gearet til morgendagens udfordringer. Vi er en jordnær og uformel arbejdsplads, hvor ambitionerne er høje - både til vores produkter og vores kunder. Ligesom vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere, og er derfor stolte af at vi netop er blevet certificeret som Great Place to Work®

Team, Time, Trust



BI og IT Integrations teamet er en del af Digitalisation og IT afdelingen i Flügger group A/S. Vi er et dynamisk team, hvor holdånd og selvstændighed forenes, og hvor vi ser løsninger frem for problemer. Vi brænder for at gøre en forskel i et komplekst systemlandskab med store datamængder og høje krav til performance. Vores omgangstone er afslappet, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde i et miljø med højt fagligt niveau.

Som Senior IT Integration specialist, vil du få direkte reference til BI og IT Integration Manager, Henrik Eghave. Stillingen er til besættelse på vores hovedkontor i Rødovre.

Tag med på rejsen



Som led i en gennemgribende transformation af vores IT Integrationer og landskab har vi implementeret Dells integrationsplatform BOOMI, der skal favne interne såvel som eksterne integrationer. Flüggers langsigtede IT strategi skal sikres med solide best of breed løsninger integreret med afsæt i vores integrations platform, hvor du vil være en del af rejsen der skal præge disse løsninger. Derfor vil du i denne stilling få ansvaret for at sikre og styre udviklingen af platformen, som er et nøgleelement i Flüggers digitale transformation.

Din primære opgave bliver at designe og udvikle integrationer på platformen. I tæt samarbejde med nøglepersoner, intent i forretningen som eksternt, vil du stå for design, udvikling og vedligehold af integrationer.

Din palet



Vi søger dig, der mestrer den forretningsmæssige og tekniske kompleksitet, det kræver at opbygge stabile og skalérbare integrationer. Vi tænker, at du er senior IT Integrations specialist i en lignende stilling med mange års erfaring, som ser en spændende udfordring i at få ansvaret for en integrationsplatform og samtidig deltage som integrationsspecialist på tværs af projekter. Du kvalitetssikrer dit arbejde via unit testing, og sikrer udfærdigelse og vedligeholdelse af teknisk dokumentation, samt sikrer sign-off og forankring i forretningen. Du leverer den rette kvalitet, minimerer risici og sikrer proaktiv overvågning. Du indgår naturligt i større projekt sammenhæng og kan fastholde overblikket på tværs af projekter og således sikre synergi og first time right i løsningerne.

Derudover kan du genkende dig i at

  • Være proaktiv, analytisk og selvstændig
  • Mestre at formidle komplekse problemstillinger til samarbejdspartnere med forskellige forudsætninger – både på dansk og engelsk, i skrift og tale
  • Være erfaren på ekspertniveau med flere af følgende teknologier: Dell BOOMI, Webservices, REST, SOAP, Scribe, BizTalk, Javascript, Azure Integration Framework, Groovy, konfiguration samt opsætning af SFTP og IT Integrations arkitektur.
  • Have indsigt i og forståelse af sikkerhedsprotokoller, netværk, tokens og kommunikationsløsninger generelt.


Flügger er et internationalt børsnoteret selskab med en omsætning på cirka 1,9 mia. kr. og cirka 2700 ansatte på tværs af landegrænser. Cirka 500 af disse arbejder i Danmark. Vores passion er at udvikle, producere, markedsføre og sælge maling, træbeskyttelse, tapet, maleværktøjer og meget mere i en professionel kvalitet samt hjælpe vores kunder med at finde de bedste løsninger. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.

I Flügger ser vi udelukkende på kombinationen af personlige og faglige kompetencer og kvalifikationer, når vi vurderer kandidaters egnethed. Vi værdsætter mangfoldighed og individets ret til at være sig selv med lige muligheder.

Ansøgningsfrist: den 27. juni
Arbejdsplads: Rødovre

Beskæftigelsesgrad: Fulltime
Varighed: Permanent contract
Stilling: Senior IT Integration Specialist

For mere information
Kontakt: Henrik Eghave
E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 42418482


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Rødovre

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 14
17. september 2024 15
16. september 2024 15
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 13
11. september 2024 12
10. september 2024 14
9. september 2024 13
8. september 2024 13
7. september 2024 13
6. september 2024 13
5. september 2024 14
4. september 2024 15
3. september 2024 15
2. september 2024 14
1. september 2024 15
31. august 2024 14
30. august 2024 13
29. august 2024 14
28. august 2024 13
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 12
24. august 2024 13
23. august 2024 13
22. august 2024 14
21. august 2024 14
20. august 2024 13
19. august 2024 17