Øvrige i Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Motiveres du af at skabe en bæredygtig fremtid, sikre compliance og af at udregne klimeragnskaber i excel? Kunne du tænke dig at drive bæredygtighedsrapporteringen som ESG-projektleder? Og på samme tid tage ansvaret for arbejdsmiljøstandarderne i en vækstvirksomhed i vindmølleindustrien?

Hvis det lyder som noget for dig, så har du muligheden for at sætte dit helt eget præg i en nyoprettet stilling og gøre en stor forskel i en mindre virksomhed, der er dedikeret til den grønne omstilling.

Spica Technology er en international samarbejdspartner samt underleverandør til vindmølleindustrien. Vi leverer udstyr til vindmøllestyring i de nyeste møller samt el-tekniske reservedele til ældre møller over hele verden. Vi er en virksomhed med mange muligheder, spændende udfordringer og højt til loftet – vil du med på rejsen?

Spica vækster meget, og har en ambitiøs vækststrategi frem til 2030. Derfor flytter vi i foråret 2024 i større lokaler – også i dejlige Silkeborg. Det kalder bl.a. også på en højere grad af compliance og et øget behov for hjælp til at sikre de kommende rapporteringskrav fra EU om bæredygtighed.

Din primære opgave vil derfor være at sørge for Spicas ESG-rapportering i tæt samarbejde med både eksterne samarbejdspartnere og mange af dine kolleger.

Dine opgaver

Du vil få ansvaret for at sikre at vores kommende ESG- og miljøaktiviteter løbende er i overensstemmelse med gældende lovgivning og miljøgodkendelser. Samtidig får du ansvaret for at drive løbende miljøforbedringer på tværs af hele fabrikken. Dine opgaver bliver derfor:

  • Projektstyring ogudarbejdelse af Spicas ESG-rapportering, herunder væsentlighedsvurdering, beregning af ESG-nøgletal og klimaregnskaber
  • Drive alle arbejdsmiljøaktiviteter, der støtter op om Spicas arbejdsprocesser inden for produktion, salg og service af vores elektroniske komponenter
  • Sikre at Spica overholder/opretholder alle arbejdsmiljøgodkendelser
  • Facilitere træning i fabrikken i arbejdsmiljøsikkerhed
  • Rådgive om arbejdsmiljø og miljøkrav, komme med praktiske supportløsninger og udarbejde hændelsesrapportering
  • Sikre, at Spica har en fyldestgørende GDPR-politik og overholder alle krav fra datatilsynet og persondataforordningen
  • Tage ansvar for IT-sikkerheden og informere Spicas medarbejdere om IT-sikkerhed

Da Spica har planer om at blive ISO certificeret 9001 og 14001 i 2025, vil du formentlig også komme til at spille en central rolle i de processer.

Din profil

For at blive en succes i denne rolle, tænker vi at du har erfaring eller som minimum godt kendskab til ESG-rapporteringsprocesserne. Samtidig har du også erfaring med arbejdsmiljø gerne på fabriksniveau, fx som QHSE eller HSE. Vi tænker, at du er typen, der er passioneret for at tage ansvaret omkring arbejdsmiljø og har erfaring med projektstyring, sikkerhed og godt kendskab til CSRD-lovgivningen.

Vi forestiller os, at du har en faglig uddannelse med et teknisk fokus, som fx maskinmester og derfra har specialiseret dig inden for områder som ESG, arbejdsmiljø/HSE eller kvalitetsledelse/ISO. Derudover tænker vi også, at stillingen kræver, at du:

  • Er en god kommunikatør og menneskekender
  • Godt kendskab til arbejdsmiljø og sikkerhed (QHSE-initiativer)
  • Kendskab til bæredygtigheds- og ESG-initiativer, og gerne erfaring med ESG-rapportering
  • Evnen til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for kvalitetsinitiativer og -processer
  • Gerne har et kendskab og erfaring med GDPR/persondataforordningen
  • Gerne har et overordnet kendskab til IT-sikkerhed og cybersikkerhed
  • Erfaring med kvalitetsansvar i en produktionsvirksomhed

Vi forestiller os, at du har flair for projektstyring og synes at det falder naturligt for dig at være ude på gulvet i produktionen og samarbejde med dine kolleger i administrationen. Dette skyldes, at du ved, at kvalitetssikring, sikkerhed og ESG-rapportering kun sker i tæt samarbejde med de kolleger, der arbejder med processerne.

Du er typen, der elsker at holde orden og som oftest har styr på detaljerne i et projekt. Da jobbet har en meget bred berøringsflade, er du naturligt nysgerrig på mennesker og på, hvordan man optimerer og effektiviserer processer. Endelig har du gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk.

Ansøgning eller spørgsmål?

Din ansøgning behandles fortroligt. Vær opmærksom på, at vi ikke oplyser en ansøgningsfrist, men afvikler samtaler løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Synes du, vi har glemt at fortælle noget vigtigt? Eller er du bare interesseret i at høre mere om stillingen? Så er du velkommen til at ringe til CEO Benny Thomsen på tlf.: 22 95 14 40.

Spica som arbejdsplads

Hos Spica har vi et stærkt sammenhold, og vi er vant til at hjælpe hinanden på tværs af afdelinger. Vi er fagligt stolte af vores arbejde og sætter en ære i at levere kvalitet til vores kunder – hver eneste gang. Arbejdsklimaet hos os er positivt og præget af en uformel omgangstone, humor og en høj arbejdsmoral. Vi er også stolte af, at vi tre år i træk har vundet prisen "Succesfuld virksomhed" og i 2022 blev vi "Gazelle-virksomhed".

Vi kan tilbyde dig

  • En fuldtidsstilling med gode ansættelsesforhold, herunder en fordelagtig pensionsordning, tand- og sundhedsforsikring samt gruppelivsforsikring
  • En spændende og fleksibel funktion i en mindre virksomhed i stor vækst, hvor du bliver en del af et stærkt fællesskab
  • Mange faste årlige sociale arrangementer

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos team Spica.

På vej mod en bedre fremtid

Spica Technology ApS er en international udviklings- og produktionsvirksomhed, der er dedikeret til vindmølleindustrien. Siden 1997 har Spica Technology udviklet, produceret og installeret innovativ software, elektronik og elektriske komponenter i nye og eksisterende vindmøller både onshore og offshore. I dag beskæftiger virksomheden 24 medarbejdere fra hovedkontoret på Ørstedsvej 5, 8600 Silkeborg. I foråret 2024 flytter vi i større lokaler på Bergsøesvej 12, 8600 Silkeborg.

Spica Technology er på et solidt fundament af erfaring, knowhow og egne specialiserede produktionskapaciteter og højteknologiske testfaciliteter foretrukket samarbejdspartner indenfor design og udvikling af el-tekniske systemer til vindmølleindustrien. Læs mere om os her: https://Spicatech.dk/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Ingeniør med erfaring på tag og facader

    Fri kontakt
    Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse? Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder? Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik? Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser? Så er det måske dig, vi søger!
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Partner i NJORD Law Firm – en unik mulighed i Silk...

    Fri kontakt
    NJORD Law Firm i Silkeborg søger en erfaren senioradvokat eller partner inden for selskabsret og M&A, som er klar til at overtage en betydningsfuld klientportefølje og drive Corporate-afdelingen videre. Er dette dig?
    • Øvrige
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Join our team sorting packages in Taulov

    Job Description:As a future employee in Taulov, you will become part of a workplace with a great atmosphere and a fast pace. Your primary tasks will consist of sorting packages from the conveyor be..
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    Du møder et smil, får et grin, du har ansvar, du oplever måske en situation du ikke er helt tryk ved, men du har altid en kollega som du kan støtte dig op ad og som bakker dig op. Trivsel og værdie..
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
29. september 2024 20
28. september 2024 20
27. september 2024 21
26. september 2024 19
25. september 2024 19
24. september 2024 19
23. september 2024 15
22. september 2024 14
21. september 2024 14
20. september 2024 14
19. september 2024 14
18. september 2024 16
17. september 2024 16
16. september 2024 17
15. september 2024 19
14. september 2024 19
13. september 2024 19
12. september 2024 20
11. september 2024 20
10. september 2024 17
9. september 2024 18
8. september 2024 18
7. september 2024 18
6. september 2024 19
5. september 2024 18
4. september 2024 20
3. september 2024 20
2. september 2024 25
1. september 2024 24
31. august 2024 24
30. august 2024 26