PTQ Engineer for Quality and Process Optimization

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Brænder du for at optimere og sikre, at produktionsudstyr- og processer kører optimalt? Trives du i en hverdag med mange problemstillinger og faggrupper? Interesserer du dig for højteknologisk og specialiseret produktion? Er du god til at sætte dig ind i og formidle tekniske problemstillinger til en bred målgruppe?

Bliv en del af Production Technology Quality teamet hos Kamstrup
Kamstrup er en af verdens førende producenter af løsninger til intelligent måling af energi- og vandforbrug med produktion, administration og udvikling samlet på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus

I stillingen som PTQ Engineer kommer du til at indgå i et energisk og alsidigt team på 9 personer, som brænder for at lave forbedringer til procedurer og udstyr. Teamet arbejder tæt sammen for at udvikle og forbedre vores interne produktions set-up, sikre en optimal produktionsafvikling samt imødekomme fremtidige behov. Med direkte reference til PTQ Manager kommer du til at indgå i et fagligt velfungerende team, hvor sparring er en naturlig del af hverdagen, og hvor kvalitetssikring og performance er nøgleparametre for succes.

PTQ Engineer med fokus på drift, optimering og udvikling af tekniske løsninger
Som PTQ Engineer vil du få en bred vifte af tekniske opgaver, som du vil være projektleder på. Opgaverne vil spænde vidt, fra simple afklaringsopgaver i forbindelse med produktionsudfordringer til større projekter, hvor produktændringer og nyt produktionsudstyr skal specificeres og implementeres.

Mere specifikt vil dine primære opgaveområder være:

  • Optimering af eksisterende processer samt udarbejdelse af procesdesign til nye produkter
  • Daglig driftssupport igennem fejlfinding og problemløsning på produktionsudstyr
  • Projektdeltagelse i forbindelse med produktionsforberedelse af nye produkter
  • Sparring ved projektering, design og indkøb af produktionsudstyr

I dagligdagen vil du have en bred kontaktflade i organisationen, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med operatører, produktudviklere, teknikere og andre support funktioner. Derfor er gode kommunikative evner en forudsætning for succes i jobbet.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en faglig dygtig og struktureret PTQ Engineer med et stort personligt drive, der trives med en bred opgaveflade. Du har en videregående uddannelse som ingeniør eller tilsvarende og har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende stilling. Erfaring fra elektronikbranchen eller automatiseret produktion vil være en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har en teknisk indsigt, nysgerrighed og evnen til hurtigt at kunne tilegne dig viden om tekniske produkter og problemstillinger.

Du vil i jobbet skulle kommunikere på et højt teknisk niveau med mange interessenter og være en relations-skabende teknisk sparringspartner, hvorfor det er vigtigt, at du besidder gode kommunikative evner og kan formidle din tekniske viden.

Som person er du målrettet og handlekraftig, og kan udfordre og forbedre vores eksisterende processer og arbejdsmetoder. Desuden har du en struktureret og analytisk tilgang til problemafklaring og kan navigere i en travl hverdag med flere igangværende projekter.

Det er et krav, at du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare et job
Som PTQ Engineer bliver du en del af et arbejdsmiljø, hvor kvalitet og innovation går hånd i hånd, og hvor daglig sparring samt åben dialog med dine kollegaer er i højsædet. Du vil få en spændende stilling hvor du får stor indflydelse på udformningen af vores fremtidige tekniske løsninger. Som medarbejder vil du også få stor frihed til at handle og tage ansvar samtidig med, at du får væsentlig indflydelse på egen arbejdsdag.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PTQ Manager, Anders Chr. Jespersen på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Weekend Teamleder

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Vikarstilling: VIA søger en udadvendt og alsidig l...

    Trives du med at understøtte et forskningsområde i rivende udvikling med administrative opgaver, og har du lyst til at være ledelsespartner for forskningschefen i Forskningsområde Teknologi og Erhv..
    • Øvrige
    • Horsens
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    For Stena Recycling beliggende i Tilst søger [xxxxx] en medarbejder, der skal være en del af deres team, som håndterer sortering. Vi leder efter en medarbejder til aftenhold. Der er tale om et..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Trives du i et dynamisk miljø, hvor du spiller en hovedrolle i at få tingene til at gå op i en højere enhed? Så er du måske netop den PA, vi leder efter. Træd ind i en hverdag, hvor dine evner og d..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 14
18. september 2024 15
17. september 2024 14
16. september 2024 13
15. september 2024 13
14. september 2024 14
13. september 2024 14
12. september 2024 14
11. september 2024 14
10. september 2024 14
9. september 2024 14
8. september 2024 14
7. september 2024 14
6. september 2024 13
5. september 2024 14
4. september 2024 12
3. september 2024 12
2. september 2024 13
1. september 2024 13
31. august 2024 14
30. august 2024 15
29. august 2024 13
28. august 2024 13
27. august 2024 14
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 14
23. august 2024 14
22. august 2024 13
21. august 2024 13
20. august 2024 13