Assistent til Executive Support hos [xxxxx] - med fokus på fondsansøgninger og juridis...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Smørum

Assistent til Executive Support hos Demant - med fokus på fondsansøgninger og juridiske opgaver


Kunne du tænke dig at arbejde med administrativt fondsarbejde? Er du skarp til at skabe orden og struktur? Og kunne du tænke dig et arbejde, hvor du er med til at gøre en forskel for mennesker?

Vores kollega går på barsel den 1. februar. Derfor søger vi en dygtig assistent, der ønsker at indgå i et professionelt team bestående af syv energiske kollegaer, som alle bestræber sig på at levere en målrettet indsats i et spændende og uformelt miljø.

Den primære del af dit job består i at supportere William Demant Fonden. William Demant Fonden modtager årligt ca. 4.500 ansøgninger om støtte til forskellige erhvervsmæssige, forskningsrelaterede og velgørende formål. Du vil sammen med administrator få mulighed for at håndtere de mange ansøgninger.

Derudover vil du assistere vores juridiske afdeling med håndtering af sager, hvilket bl.a. består i at indhente underskrifter, sende dokumenter til de rette modtagere samt at arkivere i vores interne filhåndteringssystem. Denne proces involverer tæt kontakt med vores kolleger i juridisk afdeling samt korrespondance med vores mange samarbejdspartnere verden over.

Dine væsentligste opgaver

  • Håndtering/behandling af ansøgninger til Fonden efter en standardiseret proces
  • Sagsbehandling, herunder korrepondance med fondsansøgere
  • Juridisk assistance, herunder dokumenthåndtering og korrespondance med interessenter

Vi arbejder på både dansk og engelsk.

Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse. Du er måske nyuddannet, men har relevant erfaring fra praktik og/eller et studiejob og brænder for at komme i gang med din karriere.

Kendskab til jurafaget vil være en fordel, men bestemt ikke en nødvendighed.

Vi leder efter dig, som er …

• perfekt til skriftlig dansk og dygtig til engelsk

• vant til at arbejde struktureret og er yderst grundig

• en teamplayer og ønsker at bidrage positivt til et godt samarbejde

Der er fart over feltet, og du vil være en del af et team med mange aktiviteter og et dynamisk højt niveau. Derfor er det vigtigt, at du arbejder struktureret. Du skal selv være i stand til at planlægge din tid og prioritere dine opgaver.

Vil du være en del af teamet?
Så send din ansøgning senest torsdag den 9. januar 2020. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Vice President, Executive Support, Tine Rau Schiøtt på mobil +45 2393 3488.

Startdato: 15. februar eller 1. marts 2020. Stillingen er indtil videre tidsbegrænset til 1 år. Nedsat tid er en mulighed.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Om William Demant Fonden:

William Demant Fonden er en erhvervsdrivende fond, hvis hovedformål er at sikre og udbygge erhvervsaktiviteterne i Demant A/S og William Demant Invest og at yde støtte til velgørende formål.

I de seneste ti år har William Demant Fonden uddelt mere end 700 millioner kroner til en række forskellige formål. Fokus har været på projekter, der fremmer forskning og udbredelse af viden inden for audiologi. Men Willliam Demant Fonden har samtidig bidraget væsentligt til unges uddannelse, til sociale projekter for udsatte grupper og til initiativer til fremme af kunst og kultur.

William Demant Fonden har gennem de sidste ti år bl.a. støttet danske ph.d.-studerende med mere end 40 millioner kroner. Fonden har været medstifter af Mary Fonden, der arbejder for at bekæmpe social isolation, og inden for det audiologiske felt har William Demant Fonden bl.a. bevilget mere end 20 millioner kroner til Center for Anvendt Høreforskning på DTU og godt 100 millioner kroner til Ida Instituttet.

Læs mere på vores hjemmeside: http://williamDemantfonden.dk/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Smørum.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Smørum

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Smørum

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Smørum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Smørum over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 4
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 9
27. august 2024 9
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 9
20. august 2024 11