Kickstart din karriere som IT-Graduate i en af Danmarks førende servicevirksomheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Smørum

Kickstart din karriere som IT-Graduate i en af Danmarks førende servicevirksomheder

Som Graduate hos De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) bliver du en del af et 2-årigt forløb, hvor du i tæt samspil med vores afdelinger skal arbejde med implementering af vores egetudviklet ERP system WASH.

Implementeringen kommer til at foregå i de enkelte afdelinger i Danmark og i Sverige. Du skal have interesse og evner for at arbejde med IT og data, samt at have projektansvar og være stærk i kommunikation. De kandidater vi søger, skal have lysten til at være i produktionen og få IT til at understøtte hele forretningen.

Forløbet vil klæde dig på til på sigt, at kunne varetage en stilling som en IT-nøgleperson i vores koncern.

Vi søger derfor dygtige Graduates til opstart hurtigst muligt.

Hvad vil det sige at være en del af DFD’s Gradaute-program?
Dit Graduate-forløb bliver sammensat ud fra dine kompetencer og interesser samt DFD’s strategiske og operationelle behov. Du vil igennem de næste to år få muligheden for at afprøve, og udvikle, dig selv inden for forretningsudvikling og projektledelse. Hele tiden med vores kernesystem i fokus.

Du bliver en del af et Graduate-team, som består af både nye og erfarne Graduates.

Under hele forløbet vil du møde engagerede kollegaer, spændende udfordringer, deltage i interessante kurser og lære nye forretningsområder at kende. Tilsammen vil dette give dig den nødvendige viden og et bredt netværk indenfor og udenfor organisationen, til på sigt at kunne blive en fremtidig nøgleperson i samspillet mellem IT og forretningen. Vi er en landsdækkende koncern med et søsterselskab i Sverige, og du kan derfor forvente at dine rotationer kan bringer dig til en anden landsdel eller til Sverige. Vi støtter og hjælper dig under rotationer, som giver større forandringer i din dagligdag.

Hvad søger vi i en Graduate?
Vi forventer, at du er ambitiøs og drømmer om en karriere hvor du bliver bindeleddet mellem IT og forretningen.

Du har en relevant akademisk- eller erhvervsuddannelse inden for f.eks. IT, ledelse, ingeniør, teknoantropolog, Operations og management engineer, informationsteknolog, produkt og designpsykologi eller andre uddannelser hvor du forbinder kommunikation med IT og data, og eventuelt ledelse. Det er også interessant for os, hvis du kommer med praktisk erhvervserfaring med produktion, salg, service og ledelse. Det er vigtigt for os, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye forretningsområder og arbejdsfunktioner.

DFD er en af Danmarks førende servicevirksomheder inden for vask og udlejning af tekstiler, måtter og hygiejneservice. Vi har afdelinger i både Danmark og Sverige, hvormed vi beskæftiger omkring 2.000 medarbejdere. DFD er en familieejet virksomhed med stærke kerneværdier, der afspejles i både vores kultur og adfærd. Kulturen er præget af frihed under ansvar samt gensidig respekt for hinanden. Gennem årene har virksomheden gennemgået en positiv udvikling med stor vækst.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Smørum.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Smørum

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Glostrup. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Smørum

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Smørum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Smørum over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 5
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 6
6. juni 2024 5