Rekrutteringsfirma

Leder af NCC Engineering – Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

  • Vil du have det overordnede ansvar for projektering af store, komplekse byggeprojekter?
  • Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som er frontløber i byggebranchen?
  • Brænder du for at lede, kommunikere og drive en forretning?

Du kommer helt tæt på produktionen

NCC Engineering projekterer konstruktioner og teknik på NCC’s totalentrepriser, både nybyggeri og renovering. Vores fokus er bygbare projekter som er optimale at udføre for NCC's udførende enheder. Arbejdsgangene er præget af digitale løsninger, 3D-modellering og VDC i alle projektets faser.Det er primært projekter fra 100 mio. kr. og opefter.

Du træder ind i rollen som leder af vores projekteringshold af ingeniører, konstruktører og designere på ca. 30 medarbejdere. Du får ansvaret for den daglige ledelse af afdelingen sammen med to teamledere (konstruktion og VVS/EL), 3 fagledere og en intern projektchef.

Dine opgaver

Du får ansvaret for den samlede økonomi i enheden, at der er tilstrækkelig og kompetente ressourcer i enheden og du aftaler projekteringsydelserne på de enkelte opgaver. I tæt samarbejde med enhedens teamledere, fagledere, projektets projekteringsleder og de udførende enheder, sikrer du at projektet bliver bygbart og produktionsoptimeret.

I lederrollen ligger også at du sikrer NCC Engineerings samlede faglige niveau og løbende udvikling af processer, metoder og de fagtekniske kompetencer, så projekteringen understøtter kvalitet, økonomi, produktivitet og bæredygtighed.

NCC Engineering er den eneste projekterende enhed hos NCC.

Du har fokus på et godt samarbejde med hele NCC, og din opgave er at kommunikere, facilitere og sikre at projekteringsholdet leverer indenfor den aftale ydelse.

Hvem vi søger til denne lederrolle

Du forstår betydningen af et gennemarbejdet projektmateriale som afsæt for en rationel og optimal produktion. Det er essentielt at du har naturlig forretningsforståelse, og at du kan kommunikere effektivt. Du forstår at skabe den gode ramme og forventningsafstemme blandt kollegaer og interessenter.

Vi forestiller os at du:

  • har minimum 10 års ledelseserfaring og projekteringserfaring indenfor konstruktioner og/eller teknik
  • har 15 års erfaring fra byggebranchen
  • har en ingeniør eller konstruktør uddannelse
  • er vant til at forhandle aftaler på plads som er klare og entydige
  • har god forretningsforståelse

Tværfaglig, handlekraftig og løsningsorienteret leder

Du har viljen og evnen til at samarbejde med alle typer mennesker og en bred vifte af interessenter. Du skal trives i komplekse projekter, og i en hverdag der kan være omskiftelig. I en til tider hektisk hverdag holder du overblikket, sætter retning og tænker i tværfaglige løsninger. Du kan håndtere mange sideordnede opgaver og kan træffe hurtige beslutninger.

Du har samtidig fokus på bygbarhed og en optimal og rationel projekteringsproces. Desuden har du som leder øje for dine medarbejderes trivsel, både i forhold til ressourcer og støtte. Du evner både at forebygge og håndtere konflikter, og du motiveres af at se dine medarbejdere løse de faglige udfordringer.

Du kan dokumentere dine evner for at håndtere projektering af store og komplekse byggeprojekter, og du har god tværfaglig forståelse. Du har stor forretningsforståelse, og dokumenteret erfaring som leder, både direkte ledelse og ledelse gennem andre.

Hvad tilbyder NCC Engineering?

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Vi har fokus på at udvikle tekniske løsninger, som vi kan konfigurere og tilpasse de aktuelle byggeprojekter.

Med en ansættelse som leder i en af Skandinaviens største virksomheder indenfor byggeri, får du en arbejdsgiver med store ressourcer og viljen til at gøre de rigtige ting for at fastholde en førende position også på lang sigt. NCC Danmark har en vækststrategi, og du vil derfor stå i spidsen for hvordan NCC Enginering udvikler sig både kompetencemæssigt og ift. antal medarbejdere i din enhed. På sigt vil du have mulighed for at indgå i samarbejde med kollegaer i andre lande.

Der er i høj grad fokus på work-life balance og høj medarbejdertrivsel. Du kan se frem til at få det overordnede ansvar, en god lønpakke (inklusive bilordning) og kompetente kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig. Hvis du ønsker det, er der på sigt store udviklingsmuligheder.

Fristet til at høre mere?

Vi vurderer løbende de modtagne ansøgninger og lukker stillingen, når rette kandidat er fundet. Derfor: kunne du tænke dig at høre mere om muligheden så skriv eller ring til Arne Kleven hos Kleven & Partners Rekruttering. Arne har mobilnummer 20887763 og mailadresse [email protected]. Du er også velkommen til at søge stillingen direkte via linket ”Søg jobbet her”.

Om NCC

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Søborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 56
18. september 2024 55
17. september 2024 58
16. september 2024 57
15. september 2024 60
14. september 2024 60
13. september 2024 60
12. september 2024 56
11. september 2024 57
10. september 2024 57
9. september 2024 56
8. september 2024 56
7. september 2024 56
6. september 2024 58
5. september 2024 60
4. september 2024 61
3. september 2024 57
2. september 2024 59
1. september 2024 64
31. august 2024 71
30. august 2024 76
29. august 2024 77
28. august 2024 77
27. august 2024 76
26. august 2024 68
25. august 2024 70
24. august 2024 70
23. august 2024 68
22. august 2024 68
21. august 2024 66
20. august 2024 65