EL Projektingeniør til [xxxxx] Engineering, Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Ansøgningsfrist: 09-07-2021 - Søborg

Kollegial og fagligt stærk projektingeniør til nordisk entreprenørgigant

Er du uddannet i den nye Installationsbekendtgørelse med dertilhørende DS/EN 60364, og er du trænet i at dimensionere og projektere El installationer i de nyere beregningsprogrammer? Har du samtidig lysten til at udvikle dig i et erfarent El team hos Engineering, så bliv en af vores nye El profiler i NCC, Engineering.

”Evnen til kollegialt samarbejde i eget og tværfaglige teams, er af stor vigtighed for den fremtidige succes i en ansættelse i NCC. Vi har stærke bånd direkte over i vores udførende enheder, og én af vores vigtigste opgaver, er at få projekteret løsningsorienteret og bygbare projekter. Den direkte kontakt til de udførende, betyder samtidig, at alle muligheder for læringsloop og procesoptimering er til stede i det gensidige solide samarbejde. Dette tilsammen giver mulighed for, at vores nye medarbejdere kan få boostet deres kompetenceområde, på en måde de ikke har mulighed for i en traditionel rådgivervirksomhed ” siger Afdelingschef Tristan Nielsen

Bliv en del af holdet

Som El projektingeniør har du en vigtig rolle i vores projektteam. Du vil i dit daglige arbejde skulle varetage dimensioneringer og detailprojektering for El samt assistere vores Tekniske Designere i 3D modellering. Du vil kunne læne dig op ad vores garvede El profiler, i et uhøjtideligt men vidensdelende arbejdsmiljø. Din rolle på projekterne vil medvirke til at trække den røde tråd – fra begyndelse til afslutning. Du vil derfor, blandt andet:

  • Deltage i vurdering af projektgrundlaget og forudsætninger for den videre projektering
  • Koordinere med tværfaglige aktører i projektet – både på kontoret og med udførende
  • Sikre en stabil og kvalitetspræget daglig projektering og være behjælpelig med at løse problemerne, når produktionen indimellem er udfordret i udførelse
  • Sikre, at projektet fagteknisk når sikkert i mål, overholder kundens krav til projektet, og være medvirkende til, at indtjeningen følger med.

Ved en ansættelse i NCC Engineering, vil du udover en god arbejdsplads med b.la. kantineforhold, pensionsordning med tilhørende sundhedsforsikring, også have mulighed for medlemskaber i vores personaleforeninger. Vi har et godt fagligt og socialt sammenhold i afdelingen, vi passer på hinanden, og prioriterer, at der skal være balance mellem arbejde og privatliv.

”Kvalitetsbaseret produktion og fremdrift, er to naturlige og vigtige grundsten i vores ydelser, men hverken vores medarbejdere eller ledelsen, skal lide under dårlig planlægning. Så det lægger vi et stort fokus på at imødekomme ved brug af data og rettidig omhu” udtaler Tristan Nielsen

Sparring med specialisterne

Vores Engineering afdeling udfører projekter inden for EL, VVS, Ventilation og Konstruktioner til nybyg og renoveringsprojekter, og vi står for størstedelen af projekteringsopgaverne for vores udviklingsafdeling, NCC Property Development. Hos NCC udfører vi flere af de spændende byggeprojekter i branchen – derfor vil du virkelig have mulighed for at imponere med din faglighed.

Som projektingeniør i EL får du ca. 30 tværfaglige kolleger med vidtspændende kompetencer, og der vil dermed være rig mulighed for faglig sparring på tværs af faggrænserne.

Udvikling og sparring gennem et kompetent bagland

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger i vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere og sikre et højt fagligt ståsted, hvorfra vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det vil medvirke til, at vores medarbejdere trives i arbejdet og opgaverne, så de er motiveret til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Der er store forventninger til en virksomhed af vores størrelse og omdømme, men det kan sagtens kombineres med, at det skal være sjovt og inspirerende at gå på arbejde. I NCC værner vi om et godt arbejdsmiljø og fællesskabet som fokuspunkter, og derfor har vi også løbende sociale arrangementer – både i afdelingen og på tværs af projekter.

Dine kvalifikationer

Vores kunder forventer kun det allerbedste fra os. Derfor forestiller vi os, at:

  • Du er stærk i de nye standarder og er vant til at detailprojektere ud fra de nye metodikker
  • Du er vant til at arbejde i Molio ARB og BYB
  • Du kender til 3D Revit modellering på dit fagområde
  • Du har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling fra bygherre eller rådgiver
  • Du har en uddannelsesmæssig baggrund som EL ingeniør, EL installatør eller maskinmester med byggeteknisk erfaring, så fagligheden og forståelsen er på plads
  • Det vil være en fordel, hvis du tidligere har tilegnet dig praktisk erfaring med elfaget, men er ikke et krav
  • Du er ærlig, tydelig og bestrider samarbejdsevner som skaber succes for hele projektteamet
  • Du er vant til at samarbejde med kollegaer og er en tillidsfuld og ærlig medarbejder, der opnår respekt via din faglighed og bidrager til vores ellers sociale liv i afdelingen
  • Du er en proaktiv, systematisk og praktisk problemløser og baserer dine valg på kendte fakta
  • Du er god til at spotte forbedringsområder og vil medvirke til at implementere forbedringer.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Tristan Vesti Nielsen på tlf. +45 41 70 40 66 eller [email protected].

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens kompetente medarbejdere.

Du kan se mere om os på www.NCC.dk.

Kontakt:
Tristan Vesti Nielsen
Afdelingschef
+45 41 70 40 66
[email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Søborg
  • Fredag den 09. juli 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøchef - NCC Infrastructure DK, Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Søborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. september 2024 58
5. september 2024 60
4. september 2024 61
3. september 2024 57
2. september 2024 59
1. september 2024 64
31. august 2024 71
30. august 2024 76
29. august 2024 77
28. august 2024 77
27. august 2024 76
26. august 2024 68
25. august 2024 70
24. august 2024 70
23. august 2024 68
22. august 2024 68
21. august 2024 66
20. august 2024 65
19. august 2024 65
18. august 2024 73
17. august 2024 73
16. august 2024 73
15. august 2024 73
14. august 2024 71
13. august 2024 69
12. august 2024 66
11. august 2024 69
10. august 2024 69
9. august 2024 70
8. august 2024 70
7. august 2024 67