Ingeniør til Process Support

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Produktion af medical devices i GMP reguleret miljø

Leder du efter et job, hvor du kan bruge alle dine evner og lære nyt – og samtidig se dine ideer og løsninger sat i produktion på samme site, som du sidder på? Og vil du gøre det i en dansk virksomhed der producerer topklasse medical device produkter? Er svaret ja, kan du få hele pakken og mere til i Ferrosan Medical Devices. Du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor succes, høje ambitioner og fokus på kvalitet går hånd i hånd med trivsel, fleksibilitet og worklife balance.

Process Support

Process Support består af 15 engagerede og dygtige medarbejdere. Det er blandt andet vores ansvar at vores produktionsprocesser og udstyr til hver en tid er i valideret stand og dermed er klar til at producere på. En stor del af dette er at drive mindre projekter og ændringssager for at sikre at nødvendige forbedringer og optimeringer i produktionen bliver implementeret. Dette gøres i tæt samarbejde med kolleger og i henhold til virksomhedens change management system.

Din rolle

Du vil blive procesejer på en eller flere af vores produktionsprocesser. Det betyder at du vil få ansvaret for blandt andet valideringsdokumentation, revalideringer og risikovurderinger på den specifikke proces samt at bidrage til eller facilitere tekniske problemløsninger. En stor del af dit arbejde vil omhandle kompleks problemløsning på tværs af produktionsprocesser, optimeringer af udstyr og processer samt sparring og support til produktionen. Du vil få en central og tværorganisatorisk rolle som bindeled mellem produktionen, supportteamet og vedligehold.

Dine primære opgaver bliver:

  • Forbedringsaktiviteter i produktionen, herunder problemløsning på udstyr og processer


  • Udarbejde og vedligeholde dokumentation, eks. risikovurderinger og periodisk evaluering

  • Identificere potentielle forbedringer ved analyse af produktionsdata

  • Ændringsansøgningerne med tilhørende dokumentation


Du skal kunne arbejde struktureret og analytisk, og for at få succes i jobbet er det vigtigt at kunne samarbejde med kolleger i forskellige funktioner.

Din profil

Vi leder efter en teknisk funderet profil der selvstændigt kan finde vejen frem og træffe beslutninger. Du motiveres af at arbejde i et dynamisk miljø og du er god til at planlægge, og sætter en ære i at føre opgaver fremad og overholde deadlines. En udadvendt og opsøgende profil vil bestemt være en fordel. Du evner at udfordre dem omkring dig på en empatisk og respektfuld måde – og vælter ikke i modvind.

Derudover rummer dit CV:

  • En videregående uddannelse som f.eks produktionsingeniør eller maskiningeniør

  • Analytisk indsigt


  • Erfaring med at arbejde med ændringsansøgninger, kravspecifikationer, validering og test

  • Erfaring med problemløsning

  • Erfaring med arbejde i GMP reguleret miljø


Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV senest d. 20. juni 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder for Process Support, Sofie Egholm Christiansen på telefon 25448405.

I Ferrosan Medical Devices udvikler og producerer vi produkter, der anvendes til at stoppe blødninger ved operationer. Og vi er gode til det. Faktisk så gode, at vores produkter er bredt anerkendt som blandt de bedste i verden. Det får os dog ikke til at læne os tilbage og nyde succesen. Vi vil videre, og du kan komme med.

Hos os får du mulighed for at opleve, hvordan dine ideer fungerer i den virkelige verden – fordi vi i Søborg har samlet alle funktioner under samme tag, fra R&D til produktion. Du vil hurtigt finde ud af, at du er kommet til et sted, hvor du bliver mødt med ægte interesse for, hvem du er som menneske. Mangler du hjælp, kan du være sikker på at finde den. Har du en god idé, kan du være lige så sikker på, at der bliver lyttet. Hos os er der hverken nulfejlskultur eller skjulte agendaer. Vi er ca. 220 gode kolleger. Skal du være den næste, så glæder vi os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Søborg

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøchef - NCC Infrastructure DK, Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Søborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 56
6. september 2024 58
5. september 2024 60
4. september 2024 61
3. september 2024 57
2. september 2024 59
1. september 2024 64
31. august 2024 71
30. august 2024 76
29. august 2024 77
28. august 2024 77
27. august 2024 76
26. august 2024 68
25. august 2024 70
24. august 2024 70
23. august 2024 68
22. august 2024 68
21. august 2024 66
20. august 2024 65
19. august 2024 65
18. august 2024 73
17. august 2024 73
16. august 2024 73
15. august 2024 73
14. august 2024 71
13. august 2024 69
12. august 2024 66
11. august 2024 69
10. august 2024 69
9. august 2024 70
8. august 2024 70