Fagchef til Bæredygtighed - Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

VIL DU VÆRE VORES FAGCHEF INDENFOR BÆREDYGTIGHED? - OG VÆRE MED TIL AT SKABE BÆREDYGTIGE LØSNINGER PÅ FREMTIDENS BYGGERIER?

I MT Højgaard Projektudvikling leder vi efter dig, som er en dygtig og erfaren bæredygtighedsspecialist, og som kan bidrage til at udvikle bæredygtige løsninger i bygge- og anlægsbranchen. I MT Højgaard Projektudvikling handler bæredygtighed ikke kun om valg af materialer. For os handler bæredygtig projektudvikling også om dynamiske bykvarterer, livlige fællesskaber og trygge boliger, og det er derfor essentielt, at alle projekter er placeret i aktive, fremsynede og gennemtænkte nærområder. Et nabolag, hvor hverdagen fungerer, tæt på institutioner, indkøb, kultur og grønne arealer, og altid tæt på offentlig transport.

Det er sund fornuft at bygge bæredygtigt, og det behøver hverken at være svært eller dyrt. Det handler om, at vi skal tænke os om og træffe bevidste valg, når vi bygger. Som vores Fagchef indenfor bæredygtighed vil du sætte et tydeligt aftryk på, hvordan vi arbejder med projektering og certificering, så det er vigtigt for os, at du er visionær og tør udfordre vores løsninger. I vores projektering er individet sat i centrum, for vi bygger for mennesker.

Et typisk udviklingsforløb starter med en god ide og en række spændende muligheder, som oftest med udgangspunkt i en tom byggegrund eller en ejendom, der har stået ubrugt i nogle år. I MT Højgaard Projektudvikling er det vores erfaring, at et godt projekt kendetegnes ved stor grad af involvering fra alle parter tidligt i processen, for at sikre det rette grundlag for det videre arbejde. Involvering sker blandt andet gennem omfattende borgerinddragelse og dialog med lokale beslutningstagere og potentielle boligkøbere, så lokalplaner samt nabo- og boligforhold imødekommes og optimeres.

Du kan glæde dig til at blive del af en afdeling og virksomhed med en ambitiøs tilgang til bæredygtighed. Vi har fokus på innovation og teknologiske muligheder, og tværfagligheden er vores rygrad. Sammen har vi kompetencerne, erfaringerne og kapaciteten. Derfor kan vi levere teknisk rådgivning af høj kvalitet.

OPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER

Som Fagchef i vores afdeling for Bæredygtighed får du mange forskellige arbejdsopgaver inden for bæredygtighed, energi og indeklima. Teamet arbejder på tværs af selskaberne i MTH Holding og har derfor berøring med alle byggeriets faser.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at rådgive i bæredygtige løsninger, lige fra projektets fødsel til gennemførslen af det færdige byggeri. Det betyder, at du kommer til at:

• Understøtte Direktør og afdelingschef i den faglige medarbejderudvikling - og den strategiske indsats relateret hertil

• Opbygge og vedligeholde standarder for løsninger og principper

• Sikre at MT Højgaard Projektudvikling er på forkant med udviklingen i markedet og anvender de mest optimale løsninger på projekterne

• Etablere og deltage i faglige netværk i og udenfor MT Højgaard Projektudvikling

• Integrere bygningsdesign i samarbejde med bl.a. projektudviklere, arkitekter, øvrige rådgivningsfag og de udførende

• Udarbejde bæredygtighedsstrategier

• Screene tilbudsprojekter, samt udarbejde projekt- og tilbudsbeskrivelser

• Udvikle tiltag, der kan forbedre byggeriers performance på økonomiske, sociale og miljømæssige parametre

• Sparre med byggepladsen

• Udføre energirammeberegninger samt indeklima- og dagslyssimuleringer - gerne med IES

• Rådgive om certificering af byggerier og være del af selve certificeringen

OM DIG

Vi forestiller os, at du har en byggeteknisk baggrund inden for byggeri og bygningsdesign. Derudover har du +7 års erfaring inden for energioptimering, indeklima og bæredygtighedsanalyser eller certificering.

Det er vigtigt for os at være i en førerposition inden for bæredygtighed i bygge- og anlægsbranchen. Derfor forventer vi, at du:

• sætter en ære i at skabe gode og holdbare resultater i tæt samarbejde med kollegaer, kunder og øvrige parter

• er blandt de dygtigste inden for dit fagområde og løbende holder dig opdateret med ny viden

• har gode formidlingsevner og kan bevare overblikket, når du har mange bolde i luften

• har erfaring med 3D-modellering (Revit og SketchUp) samt simuleringer (IES VE, Heat 2, LCA og lignende)

• har humor, er initiativrig og vedholdende

Derudover er det en fordel men intet krav, hvis du er uddannet auditor i DGNB, BREEAM og/eller LEED.

VI TILBYDER

I MT Højgaard arbejder vi alle selvstændigt og ansvarsfuldt og sætter stor pris på, at vores medarbejdere har en god work-life balance. Miljøet er dynamisk, og du får gode muligheder for personlig udvikling, hvis du selv søger dem. Vores medarbejdere får løn og ansættelsesvilkår, som matcher deres kvalifikationer, og vores største succes er, når vi får det bedste frem i vores kollegaer. Samarbejdet er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør, for vi ved, at det skaber de bedste resultater.

ANSØGNING

Vil du vide mere, så kontakt afdelingschef, Maiken Bruun-Ringgaard på [email protected].

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning online hurtigst muligt.

Mød os på mth.dk og læs mere om MTH Projektudvikling på: https://mth.dk/MT-Hojgaard-Projektudvikling/Vores-kompetencer

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Vi skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Søborg

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Søborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. juli 2024 84
26. juli 2024 84
25. juli 2024 83
24. juli 2024 82
23. juli 2024 83
22. juli 2024 85
21. juli 2024 85
20. juli 2024 85
19. juli 2024 86
18. juli 2024 84
17. juli 2024 84
16. juli 2024 86
15. juli 2024 80
14. juli 2024 81
13. juli 2024 82
12. juli 2024 77
11. juli 2024 73
10. juli 2024 71
9. juli 2024 72
8. juli 2024 68
7. juli 2024 71
6. juli 2024 71
5. juli 2024 72
4. juli 2024 68
3. juli 2024 71
2. juli 2024 69
1. juli 2024 66
30. juni 2024 71
29. juni 2024 71
28. juni 2024 75
27. juni 2024 72