Moms- og afgiftsrådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Har du god praktisk og teoretisk erfaring med moms og afgifter? Sidder du i dag hos fx Skattestyrelsen, Landsskatteretten eller i en skatte- og afgiftsafdeling og har erfaring som konsulent eller rådgiver? Ønsker du faglige udfordringer og et meget alsidigt arbejdsområde, så læs videre her!

Bliv en del af skatteafdelingen i inforevision, hvor du:

  • arbejder selvstændigt som moms- og afgiftsrådgiver og har direkte kontakt med revisorerne og de øvrige kollegaer i huset samt deres kunder
  • får mulighed for at sætte dit personlige præg på stillingen og fortsætte din faglige udvikling og blive endnu mere specialiseret på moms- og afgiftsområdet

Vi tilbyder et rigtigt godt fagligt miljø i skatteafdelingen, der sikrer din faglige udvikling, mens du arbejder med spændende opgaver i et rart og fleksibelt arbejdsmiljø.

Teamet

Du bliver en del af et team på 5 højt specialiserede medarbejdere. Teamet bistår husets revisorer og andre afdelinger samt kunder inden for SMV-segmentet med alle spørgsmål og opgaver inden for skatte-, moms- og afgiftsområdet. Teamet løser også opgaver for mindre revisions- og advokathuse.

Teamet har stort fokus på faglig viden og udvikling, og det er vigtigt for alle at holde sig fagligt opdateret. I teamet er vi gode til at hjælpe hinanden og til at bruge hinanden til faglig sparring på svære sager. Udover det faglige sammenhold, er det også en afdeling, der trives sammen, så der er et meget behageligt arbejdsklima med plads til både faglighed og godt humør.

"I skatteafdelingen er vi gode til at sparre med hinanden om alle de kunder og opgaver, vi møder. Vi kender til hinandens styrker og er gode til at supplere hinanden i dagligdagen. Der er stor differencering i vores opgaver, og det er vigtigt, at vi kan arbejde godt sammen for at løse problemstillingerne. Jeg trives godt med vores arbejdsgange i afdelingen, og jeg glæder mig hver dag til at komme på kontoret."
Tina, kollega i skatteafdelingen


inforevision er et revisions- og konsulenthus beliggende i Søborg med cirka 140 medarbejdere. Vores 4 værdier i huset er Professionel, Hjælpsom, Uhøjtidelig og Engageret. Værdierne kan både mærkes i hverdagen, hvor de giver en fælles forståelse og samhørighed i huset ved opgaveløsningen, men også udenfor arbejdstiden, når vi afholder vores mange sociale arrangementer og aktiviteter.

Opgaverne

Som moms- og afgiftsrådgiver får du ansvaret for alle henvendelser, spørgsmål og opgaver indenfor moms- og afgiftsområdet. De fleste opgaver kommer indledningsvist fra kollegaerne i huset, og herefter vil du ofte selv tage dialogen direkte med kunderne med henblik på at løse deres spørgsmål og opgaver. Du tilrettelægger og prioriterer selvstændigt dine opgaver. Du løser som udgangspunkt dine opgaver fra kontoret, men i nogle tilfælde deltager du også i møder ude i byen eller hos kunder.

Du vil få en bred vifte af opgaver herunder:

  • Rådgive og vejlede om moms og afgifter indenfor hele fagområdet
  • En del opgaver vedrører grænseoverskridende aktiviteter
  • Udarbejdelse af notater og andre guidelines til vores kollegaer og kunder
  • Assistere med godtgørelse af energiafgifter
  • Assistere med håndtering af punktafgifter
  • Assistere med håndtering af lønsumsafgift, primært metode 2 og 4 virksomheder
  • Deltagelse i due diligence sager
  • Moms- og afgiftsgennemgang, herunder udarbejdelse af momssandsynliggørelse for kunder
  • Assistere med generel vejledning indenfor toldområdet
  • Assistere med besvarelse af spørgsmål og opgaver fra vores samarbejdspartnere i udlandet samt henvendelser fra vores side til udlandet
  • Udarbejdelse af nyhedsbreve, både eksternt og internt
  • Undervisning, hovedsageligt internt af kollegaer
  • Assistere vores kunder med kontroller fra skattemyndighedernes side
  • Repræsentere vores kunder i klagesager i Skatteankestyrelsen/Landsskatteretten
  • En bred vifte af ad-hoc opgaver indenfor dit faglige område

Din faglighed

Vi forstiller os, at du har en del års praktisk og teoretisk erfaring, og at du indtil nu har arbejdet hos fx Skattestyrelsen, i et revisionsfirma, hos Landsskatteretten eller i en skatte- og momsafdeling i en større koncern. Du har god praktisk erfaring som rådgiver eller konsulent inden for de fleste områder af moms- og afgiftsområdet, og du hviler nok i din faglighed til at kunne holde den faglige fane højt. Du trives i et til tider hektisk arbejdsmiljø, hvor dine svar og input er afgørende for den videre fremdrift i sagerne.

Vi tænker, at du kan have en baggrund som Skatterevisor, Fuldmægtig, LMM, MTA eller tilsvarende. Du kan alternativt også have en baggrund som cand.jur./cand.merc.jur. Vi forventer, at du har en generel og god regnskabsforståelse samt gode IT-færdigheder. Du trives med at optimere brugen af IT-systemer og sætter dig gerne ind i nye systemer. Du skal være i stand til at forstå komplekse problemstillinger og kunne se løsningsmuligheder. Du har et rimeligt niveau på engelsk i skrift og tale, da stillingen indebærer dialog med kunder og samarbejdspartnere i udlandet.

… men næsten mere vigtigt: Din personlighed

Vi sætter stor pris på, at vores nye kollega synes om at

  • have en afvekslende hverdag med forskellige opgaver
  • arbejde selvstændigt og tage ansvar - velvidende, at dine kolleger gerne vil hjælpe dig, hvis du får brug for sparring i løbet af dagen
  • have fokus på detaljen og orden i penalhuset, men aldrig på bekostning af helhedsoverblikket
  • tænke forud og være klar til at hverdagen ofte er fuld af forandringer
  • være udadvendt og trives med at have en bred kontaktflade
  • være fagligt nysgerrig og opsøgende i forhold til at erhverve ny viden og kompetencer
  • kommunikere og skabe relationer i samarbejdet med forskellige mennesker

”Som medarbejder i skatteafdelingen er både faglighed og personlighed to afgørende faktorer. Du skal have lyst til at arbejde selvstændigt, men du skal også sætte pris på at bidrage til teamets faglige og sociale liv. Du skal nyde at have varierende opgaver, mange bolde i luften og være omstillingsparat ift. de udfordringer, som løbende dukker op.”

Flemming, leder af skatteafdelingen

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med plads til udvikling og til at tænke nyt. Arbejdstiderne er fleksible, og vi har selvfølgelig alle de gængse personalegoder. Vi bruger mange kræfter på at sikre din faglige udvikling og sørger hele tiden for at klæde dig godt på til opgaverne med faglig og personlig udvikling via interne og eksterne kurser.

Er du interesseret, så håber vi at høre fra dig

Upload din ansøgning og CV samt evt. karakterer og andre relevante bilag. Vi tager hurtigt stilling til de indkomne ansøgninger, og vi indkalder til samtaler løbende.

Tiltrædelse efter aftale.

Hvis du gerne vil vide mere, inden du søger jobbet, er du velkommen til at ringe til leder af skatteafdelingen Flemming Saabye på 39 53 50 38 fra d. 16. august.

inforevision fejrer 35-års jubilæum senere i år, så vores rødder er godt og solidt plantet i det storkøbenhavnske område. Vi bryster os af at være en udviklingsorienteret og åben virksomhed med fokus på høj kvalitet og arbejdsglæde.

Læs mere på vores hjemmeside www.inforevision.dk om personalegoder, værdier, organisering m.v.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Søborg

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Søborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 71
29. juni 2024 71
28. juni 2024 75
27. juni 2024 72
26. juni 2024 70
25. juni 2024 71
24. juni 2024 70
23. juni 2024 71
22. juni 2024 71
21. juni 2024 72
20. juni 2024 73
19. juni 2024 71
18. juni 2024 67
17. juni 2024 65
16. juni 2024 71
15. juni 2024 71
14. juni 2024 71
13. juni 2024 68
12. juni 2024 64
11. juni 2024 65
10. juni 2024 63
9. juni 2024 66
8. juni 2024 66
7. juni 2024 63
6. juni 2024 59
5. juni 2024 55
4. juni 2024 55
3. juni 2024 55
2. juni 2024 57
1. juni 2024 60
31. maj 2024 63