Miljø- og klimakonsulent – vær med til at skabe rammerne for dit job

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Ansøgningsfrist: 08-09-2022 - Søborg

Har du arbejdet med miljø og klima i flere år? Og kunne du tænke dig at bringe al din erfaring i spil og være med til at sætte dagsordenen for miljø og klima i NCC Civil Engineering Danmark?

Her er om noget en nyoprettet stilling, hvor du selv kan tegne rammerne. Med et intensiveret fokus på miljø og klima både i NCC og i bygge- og anlægsbranchen generelt har vi brug for at strukturere vores indsatser. Det skal du hjælpe os med. Vi vil lytte til dig og din erfaring, og du vil derfor i høj grad hjælpe os med at sætte retning og prioritere indsatserne.

Vær med til at sætte dagsordenen for miljø og klima i NCC Civil Engineering

Når du er kommet på plads i jobbet, er du med til selv at definere og prioritere opgaverne og indsatsområder. Og spændvidden er stor, da du vil arbejde med alt fra at dykke ned i beregningsdetaljer til at tegne strategien sammen med de øvrige forretningsområder i NCC.

Overordnet bliver dine ansvarsområder således at:

  • drive NCC Civil Engineerings udvikling inden for miljø og klima
  • sikre compliance med gældende miljølovgivning, certificeringskrav, interne NCC-krav og kundekrav
  • samarbejde og koordinere med den øvrige danske og nordiske miljø- og bæredygtighedsorganisation
  • kommunikere NCC Civil Engineerings arbejde med miljø og klima både internt og eksternt samt styrke organisationens viden, evner og forståelse af, hvad miljø og klima er
  • bidrage til udarbejdelse af tilbudsmateriale med blik for klima og miljørigtige løsninger
  • sikre afrapportering til vores moderselskab i Sverige og den danske ledelse.

Du kommer til at få et kæmpe netværk både i og uden for NCC. Internt kan det være samarbejde omkring miljø og klima på det enkelte byggeprojekt med både den danske ledelse i Civil Engineering og NCC’s svenske moderselskab. Eksternt i branchen sidder du med i forskellige netværk, som du også kan drage erfaring fra.

Definér en ny rolle i et mindre team

Du bliver en del af vores kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøafdeling i NCC Civil Engineering Danmark, der består af fire arbejdsmiljøkonsulenter, en kvalitets- og ledelsessystemkonsulent samt en chef. I får et tæt samarbejde, og især vores arbejdsmiljøkonsulenter, som kommer på byggepladserne, vil kunne supportere i forhold til fokus på miljø og klima ude på byggepladserne.

Ellers ser vi frem til, at du kan bidrage til NCC Civil Engineerings udvikling. Vi har stor tiltro til dig, og når du kommer med viden og kompetencer, så bliver der lyttet – og også handlet på det.

Udvikling og sparring gennem et kompetent bagland
Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det har betydet, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Ekspert på miljø og klima – og erfaring fra branchen

Først og fremmest er det vigtigt for os, at du har lyst til at tage fat på et nyt område, og at du kan vise os vejen med energi og proaktivitet. Du trives desuden godt med at arbejde på tværs af organisationen og inden for flere fagområder, og du har lyst til at formidle din viden videre.

Derudover er det vigtigt, at du:

  • har så meget viden omkring miljø og klima, at du kan rådgive os omkring det
  • har erfaring fra bygge- og anlægsbranchen
  • har evnen til at konkretisere miljø og klima under noget så overordnet og bredt som bæredygtighed, så det gør en forskel på bundlinjen
  • holder dig ajour med gældende lovgivning og krav nationalt og i EU, herunder EU-taksonomi og den frivillige bæredygtighedsklasse.

Interesseret?

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Du kan se mere om os på www.NCC.dk.

Kontakt:
Anne-Mette Bach
Afdelingschef, Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø
22 70 94 64
[email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Søborg
  • Torsdag den 08. september 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Søborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. juli 2024 84
25. juli 2024 83
24. juli 2024 82
23. juli 2024 83
22. juli 2024 85
21. juli 2024 85
20. juli 2024 85
19. juli 2024 86
18. juli 2024 84
17. juli 2024 84
16. juli 2024 86
15. juli 2024 80
14. juli 2024 81
13. juli 2024 82
12. juli 2024 77
11. juli 2024 73
10. juli 2024 71
9. juli 2024 72
8. juli 2024 68
7. juli 2024 71
6. juli 2024 71
5. juli 2024 72
4. juli 2024 68
3. juli 2024 71
2. juli 2024 69
1. juli 2024 66
30. juni 2024 71
29. juni 2024 71
28. juni 2024 75
27. juni 2024 72
26. juni 2024 70