Rekrutteringsfirma

SPECIALIST INDENFOR TEKNISK VANDVÆRKSDRIFT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

SPECIALIST INDENFOR TEKNISK VANDVÆRKSDRIFT

Du kommer til at rådgive om alle emner indenfor drift af vandværk

Stillingsbeskrivelse:
Du kommer til at bruge hele din værktøjskasse af faglige viden omkring den tekniske drift af vandværker i denne spændende stilling, hvor du fungerer som specialisten, der rådgiver medlemmerne om hele palletten af spørgsmål, der kan opstå indenfor drift af vandværker med fokus på den tekniske drift.

Du indgår i et meget dedikeret og fagligt velfunderet team på 7 medarbejdere, som er tilknyttet sekretariatet, hvor du kommer til at være ansigtet udadtil, der er mest vidende indenfor de mere tekniske spørgsmål.

Efterspørgslen fra Danske Vandværkers medlemmer på teknisk rådgivning er høj og spænder bredt, hvorfor du dagligt vil få god mulighed for at få sat din brede tekniske viden i spil, når du skal håndtere de mange spørgsmål og problemstillinger fra medlemmerne, som henvender sig telefonisk eller pr. mail.

Den tekniske udviklingen på de danske vandværker går hurtigt, og du forstår hele tiden at holde dig ajour med, og på forkant af denne udvikling ved selv at være opsøgende indenfor området og ved aktiv deltagelse i diverse seminarer og netværk til styrkelse af foreningens arbejde, viden og udvikling.

Din viden indenfor dit fagområde er derfor altid up-to-date, hvilket gør dig i stand til både at støtte og løfte kompetenceniveauet på driften hos medlemmerne samtidig med, at du indgår i og/eller er primus motor for diverse udviklingsprojekter f. eks. kontrol af målere, fremtidens energivenlige digitale vandværk m.m. Du vil endvidere tage ud til vandværker i forbindelse med diverse problemstillinger.

Der er stor interesse for faglige indlæg fra sekretariatet på vandrådsmøderne rundt om i landet, hvor du er aktiv indlægsholder indenfor dine interesse- og fagområder.

Du skal forvente, at deltage på 3 årlige messer samt være foredragsholder på arrangementer 3 - 4 gange om måneden på aftenarrangementer og kurser.

Du står selv for udarbejdelse af dit undervisningsmateriale med støtte fra den kursusansvarlige, rådgiverkollegaer og grafikeren, og du bidrager også aktivt med beskrivelser og udvikling af undervisningsmateriale til kurser og arrangementer samt med tekst til hjemmeside, skabeloner og vejledninger.

Du tilbydes:
En alsidig stilling i en dynamisk medlemsorganisation, hvor du får god mulighed for at præge dit eget arbejde og byde ind med din viden og kompetencer.

Løn:
Du får en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring m.v.

Egenskaber:
Du er god til at kommunikere på dansk i både skrift og tale, og trives derfor med at rådgive, vejlede og formidle viden på alle niveauer. Din analytiske og resultatsøgende tilgang til opgaverne bevirker, at du bider dig fast og finder løsninger.

Du er derfor både vedholdende og meget ærekær i relation til at servicere på et højt niveau, og trives derfor godt i en stilling, hvor du - via telefon og mail - får en bred kontaktflade til mange forskellige typer mennesker.

Du har glimt i øjet og besidder både humor og overskud, men er samtidig også en struktureret og meget ansvarsbevidst person, der har styr på sine ting, og som gerne byder ind på en opgave og tager teten.

Erhvervserfaring:
Du har en bred praktisk erfaring fra en stilling, hvor du har haft ansvaret for driften af et vandværk og ønsker nu en mere administrativ stilling, hvor du samtidig får god mulighed for at bruge alt den viden, du har erhvervet i din karriere.

Uddannelser:
Vi er åbne for forskellige uddannelsesmæssige baggrunde som eksempelvis maskinmester, vandoperatør, driftsleder på et vandværk, ingeniør eller anden relevant baggrund.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk i både skrift og tale og du er en habil bruger af MS Office pakken.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Solrød Strand

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 5
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2