Ambitiøs datakonsulent til klinisk udviklingsprogram i Sundhedsstrategisk Planlægning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Brænder du for at arbejde med kvantitativ analyse til datadrevet forbedringsarbejde, og vil du være med til at udvikle fremtidens sundhedsvæsen i Region Sjælland? Så er det dig, vi søger.

Hvem er vi?


Sundhedsstrategisk Planlægning er et tværgående center, der sætter strategisk retning for et fagligt, organisatorisk og økonomisk bæredygtigt sundhedsvæsen i Region Sjælland. Sundhedsstrategisk Planlægning har cirka 80 medarbejdere, der løser en lang række regionale opgaver inden for bl.a. sygehusplanlægning, sundhedsjura, kvalitetsudvikling, Sundhedsplatformen, patientsikkerhed, sygehusbyggeri og lægeuddannelse.

Du vil blive tilknyttet Programkontoret for vores kliniske udviklingsprogram Perspektiv 20-23. Programkontoret består i dag af fire medarbejdere: En programchef, to konsulenter og en sekretariatsmedarbejder. Du bliver den tredje konsulent i teamet.

Region Sjælland har igangsat et klinisk udviklingsprogram kaldet Perspektiv 20-23, der skal bidrage til at implementere Regionsrådets strategi ”Region Sjælland på forkant”. Det er et ambitiøst udviklingsprogram, der inkluderer hele Region Sjællands sundhedsvæsen og det tværsektorielle samarbejde med praktiserende læger og kommuner.

Formålet med programmet er at udvikle den kliniske kvalitet, service og patientfokus inden for alle typer af patientforløb, at udforske nye muligheder og sikre bedre effektivitet i hele regionens sundhedsvæsen. Programmet gennemføres i involverende processer med de kliniske miljøer, hvor målet er at finde fælles løsninger, der kan bruges på tværs af sektorer, sygehuse og specialer. Alle led i udviklings- og implementeringsarbejdet understøttes af data.

Du kan læse mere om Perspektiv 20-23 i vedlagte beskrivelse af programmet:

BeskrivelseafPerspektiv2023.pdf

Dine opgaver


Dine arbejdsopgaver vil være varierende, men alle vil tage udgangspunkt i at skabe værdi i anvendelsen af data fra Sundhedsplatformen for både det politiske niveau, administrationen, klinikere og en række andre samarbejdspartnere.

Opgaverne består bl.a. i at

  • Designe og udførere analyser i tæt samarbejde med vores kolleger i Center for Data og Udviklingsstøtte

  • Være bindeled til og støtte for sygehusenes implementeringsorganisationer

  • I samarbejde med dine kolleger sikre fremdrift i implementeringen gennem systematisk opfølgning af forbedringsindsatser

  • Sikre vidensdeling på tværs af regionens enheder og være med til at fortælle den gode historie – understøttet af data


Vi søger en engageret kollega, som har lyst til at arbejde indgående med kvantitative data og som kan bidrage med at udvikle vores datadrevne forbedringsarbejde. Vi forestiller os, at du er en metodestærk analytiker, men også en god formidler der er i stand til og trives i samarbejdet med mange interne og eksterne interessenter.

Som person er du ambitiøs med en god forretningsforståelse for sundhedsvæsenet og har lyst til at bidrage med at omsætte data til viden.

Din profil


Kan du se dig selv i flere af følgende punkter, er du måske vores nye kollega:

  • Har enten en akademisk baggrund med interesse og kendskab til sundhedsvæsenet (cand.scient.san.publ, cand.scient.pol, cand.scient.soc eller lign.) eller er praktiker med stor erfaring som dataanalytiker i Sundhedsplatformen med en robust grundviden omkring Sundhedsplatformen-data og rapporteringsværktøjerne

  • Har erfaring i at arbejde med Sundhedsplatformen – fra registreringspraksis til universer og værktøjet WebI (SapBO) eller har forudsætninger og mulighed for hurtigt at tilegne sig den relevante viden

  • Kendskab til sundhedsdata fx LPR3 og DRG er en fordel, men ikke et krav

  • Evner at se sammenhænge, er nysgerrig og har mod til at stille de rigtige spørgsmål

  • Har gode kommunikationsevner, har let ved at tale til forskellige målgrupper fra politikere til direktion, ledelser, stabsmedarbejdere og klinikere

  • Erfaring fra politisk ledet organisation og flair for at opbygge relationer og samarbejde på tværs af mange forskellige enheder

  • Erfaring med forbedringsarbejde i sundhedsvæsenet er en fordel


Vi tilbyder


  • Muligheden for at være med til at realisere visionen om en region på forkant sammen med dedikerede kollegaer i hele organisationen

  • En arbejdsplads, der i disse år gennemgår en spændende omstilling med mange nye initiativer og opgaver, som du er med til at give liv

  • Stort selvstændigt ansvar

  • Et bredt samarbejde med regionens mange enheder, ansatte og øvrige samarbejdspartnere

  • En afvekslende hverdag i et miljø, hvor faglighed og god stemning vægter højt og hvor mange forskellige arbejdsopgaver skal løses

  • Rig mulighed for selv at være med til at definere dine arbejdsopgaver og at sætte dit eget præg på opgaveløsningen


Grundlæggende forudsætter arbejdet i Programkontoret stor grad af selvstændighed, men samtidig er en tæt sparring og koordination i teamet og med andre samarbejdspartnere en central del af vores arbejdsmetode.

Løn og ansættelsesvilkår


Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. august 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Du er enten nyuddannet med gå-på-mod og erfaring fra relevant studiearbejde eller erfaren datakonsulent. Alt efter erfaring og kompetencer vil du blive ansat som konsulent, specialkonsulent eller chefkonsulent.

Dit daglige arbejdssted vil være Regionshuset i Sorø.

Vi har flextidsordning, og der er mulighed for hjemmearbejde.

Hvis du vil vide mere


Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte direktør for Sundhedsstrategisk Planlægning Mads Ellegaard Christensen mobil 22 32 67 36 eller specialkonsulent Malene Egsgaard-Toft mobil 93 56 83 83.

Ansøgningsfristen er d. 8. juni 2021. Samtalerne med casebesvarelse afholdes d. 16. juni 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Tirsdag den 08. juni 2021

Lignende jobs

  • Teamleder - Fuldtid - Køge

    Vi søger en teamleder til vores aftenhold i vores ferskvareafdeling på vores lager i Køge. Det bliver din opgave som teamleder at være med til at sikre den højeste kvalitet i vores leverancer af fr..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • Konsulent til controlling i Det Nære Sundhedsvæsen

    Din næste karrieremulighed venter på dig Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Er du intern revis..
    • Øvrige
    • Sorø
    Få mere info
  • IT & Operation Intern

    Are you passionate about Engineering and IT? Are you a detail-oriented person? Do you want to gain hands-on experience in a professional & international environment? If so, join our collaborative a..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Timelønnede elever og studerende til Mave-Tarm med...

    Sygeplejerskestuderende og ssa-elever søges til medicinsk afdeling på Slagelse Sygehus Vi søger sygeplejerskestuderende og ssa-elever med plejeerfaring til timelønsansættelse på medicinsk .
    • Øvrige
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Sorø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 9
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 9
21. august 2024 9
20. august 2024 9
19. august 2024 10
18. august 2024 9
17. august 2024 9