Konsulenter til udegående forebyggelsesteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Gladsaxe Kommune søger to konsulenter til Forebyggende Udgående Team (Familiesupporten) for børnefamilier med børn i alderen nul til otte år.

Gladsaxe Kommune søger jer, der med en stærk baggrund i familiebehandling kan arbejde sammen med børnefamilier om at gøre noget ved lettere problematikker, inden de udvikler sig.

”Familier, der lykkes” er overskriften på indsatser, der skal styrke det forebyggende arbejde. Som medarbejdere i Familiesupporten bliver I en del af denne indsats. Vi ønsker i kommunen at arbejde stærkt sammen på tværs af afdelinger og forvaltninger og give familierne de bedste muligheder for at lykkes.

Nyere viden på området peger på at det i nogle sammenhænge kan have stor effekt at lave praksisbaseret guidning i hjemmet. Det er den viden, I skal være med til at omsætte til praksis, ligesom I skal kunne skabe refleksion gennem samtale.

Hvad skal I lave?


Der bliver to hovedspor i jeres arbejde:
  1. Det ene spor retter sig mod forældrene og handler om at skabe positive forandringer i familierne. Vi forventer at størstedelen af jeres arbejdstid afsættes til arbejdet i familierne.
  2. Det andet spor handler om koordination og samarbejde med eksempelvis skolen, sundhedsplejen, dagtilbud, PPR eller jobcentret.

I arbejdet med familierne skal I eksempelvis arbejde med at styrke forældrenes evne til at


  • lære at tyde barnets signaler og forstå barnets behov
  • være en rollemodel og kunne skabe et godt hverdagsliv i familien (herunder at have styr på privatøkonomien og være i job/tage en uddannelse)
  • stimulere barnets sprog, motorik og sanser
  • etablere forudsigelige rutiner (f.eks. omkring spise- og sovesituationen) så barnet f.eks. bedre kan indgå i skolen og dagtilbuddet.
  • understøtte et godt læringsmiljø i hjemmet (f.eks. hjælp til at læse, synge og etablering af legeaftaler for sit barn).

Jeres profil


Mange forskellige baggrunde kan føre til de kompetencer, teamet har brug for. I kan eksempelvis være socialrådgivere, sundhedsplejersker eller pædagoger med en overbygning indenfor f.eks. familiebehandling, Marte Meo eller Circle of Security.

Vi vil gerne kunne supplere hinanden i teamet.

Derfor forestiller vi os, at I har flere af følgende kompetencer og styrker:


  • Metodestærk og erfaren. Som del af teamet skal I vurdere hvilke forløb, der skal sættes i gang, og hvilke familier der skal besøges. I er med til at vurdere typen og omfanget af forløbet i samarbejde med familien og evner at arbejde fokuseret og effektivt. Derfor er det vigtigt at I behersker jeres metoder og virkemidler, og at I har lyst og evne til at lære nye.
  • Initiativrig og samtidig opmærksom. I kan tage initiativ og evner at flytte jer - også helt konkret - for jeres arbejde kan veksle mellem at samtale med børn og forældre og at ligge på gulvet og være rollemodellen, der påvirker familien i et tempo og på en måde, som familien kan bruge til noget. I er gæst i familiernes liv og hjem og er i stand til at agere respektfuldt og give familierne lyst til at invitere jer indenfor.
  • Holdspiller. Selvom I ofte arbejder sammen med borgeren på egen hånd, er det vigtigt at I er gode til at koordinere jeres handlinger og holdninger med andre og byde ind med jeres viden og erfaring. I skal bidrage til at skabe fælles viden i projektet, blandt andet gennem dokumentation af det, teamet laver. Gladsaxe Kommune bruger FIT som dialog- og evalueringsværktøj.


I vil skulle kunne trives i en omskiftelig og muligvis uforudsigelig hverdag, hvor der vil være en stor grad af frihed til at planlægge jeres arbejde ud fra behovene i de forskellige familier. I skal forvente, og trives med, at arbejde i aftentimerne samt i weekenden.

Teamets samlede kompetencer


Målet er at Familiesupporten er et alsidigt team, hvor vi har en bredde i forhold til faglig baggrund, arbejdserfaring, flerkulturelle erfaringer, køn, og så videre - således at vi har det bedst mulige afsæt for at møde familierne. Vi leder efter jer, der kender jeres egne styrker og anerkender andres, så al viden og alle kompetencer bliver bragt i spil.

I skal samarbejde med professionelle i hele kommunen om også at styrke forældrene i de aspekter af livet, som især har afgørende betydning for børnenes opvækst.

Løn og ansættelsesforhold


Efter overenskomst.
Indsatsen hører ind under Servicelovens §11.3 (forebyggende indsatser uden oprettelse af en sag).

Vil du vide mere?


Teamets leder er Signe Bergmann Johansen, som også er leder af Villaen, hvor teamet udgår fra. I er velkomne til at kontakte hende på telefon 21 19 23 90 eller på e-mail [email protected] for at høre mere om stillingen.

Frist


Vi skal have jeres ansøgning senest 10. september 2021 kl. 12.00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 21. september 2021.
I jeres ansøgning vil vi bede jer beskrive konkrete erfaringer med praksisbaseret guidning af børnefamilier.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. oktober 2024 1650
6. oktober 2024 1675
5. oktober 2024 1653
4. oktober 2024 1691
3. oktober 2024 1637
2. oktober 2024 1653
1. oktober 2024 1623
30. september 2024 1670
29. september 2024 1652
28. september 2024 1683
27. september 2024 1704
26. september 2024 1669
25. september 2024 1640
24. september 2024 1597
23. september 2024 1628
22. september 2024 1663
21. september 2024 1663
20. september 2024 1706
19. september 2024 1703
18. september 2024 1694
17. september 2024 1656
16. september 2024 1633
15. september 2024 1699
14. september 2024 1701
13. september 2024 1731
12. september 2024 1696
11. september 2024 1700
10. september 2024 1685
9. september 2024 1649
8. september 2024 1665
7. september 2024 1671