Leder af Beskæftigelsesindsatsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Vi leder efter dig, der har styr på driften af et jobcenter, ønsker at gøre en forskel for byens borgere, og har visioner for beskæftigelsesindsatsen.

Du skal være med til at løfte Gladsaxe Kommunes ambition om at styrke borgerens stemme. Du tror ligesom os på, at en effektiv beskæftigelsesindsats tager højde for, hvad der er meningsfuldt for borgeren.

Du får stor indflydelse på, hvordan Gladsaxe Kommune skal arbejde med at sikre en helhedsorienteret tilgang til den enkelte borger og ikke mindst hvordan vi – i lyset af den nye regerings udmeldinger – skal arbejde fremover på beskæftigelsesområdet. Det ser ud til, at vi får friere rammer, og vi håber, du har bud på, hvordan vi kan tilrettelægge beskæftigelsesindsatsen.

Du bliver en del af en veldrevet organisation, hvor ambitionsniveauet er højt. Gladsaxe Kommune ønsker at gå foran i udviklingen af velfærden. Det kan du blandt andet læse om i Gladsaxestrategien, der med FN’s verdensmål som ramme også indeholder ambitioner for beskæftigelsesindsatsen. Du skal være med til at skabe velfærd i Gladsaxe Kommune. Når vi hjælper en borger i job eller uddannelse, så er du med til at forbedre både den enkelte borgers liv og kommunens rammevilkår.

Din baggrund, erfaring og dine styrker.


Du kan formentlig spejle dig i mange af nedenstående kompetencer, erfaringer og styrker:
  • Du har solid erfaring med beskæftigelsesområdet og kan være en faglig sparringspartner for ledere og medarbejdere i din organisation.
  • Du har indgående kendskab til at drive et jobcenter og kan monitorere arbejdet, så vi er på forkant med udfordringer og kan justere indsatserne, hvis der er brug for det.
  • Du er en erfaren forandringsleder og kan skabe ro, overblik og fremdrift i en omskiftelig tid.
  • Du har erfaring med at lede ledere og kan sætte retning i et ledelsesteam. Du er eksponent for, at lederteamet er et forum for sparring, faglige drøftelser, gensidig afklaring og fælles udvikling af opgaveløsningen.
  • Du har gode relationelle kompetencer. Du har en tillidsfuld ledelsesstil, og det falder dig let at formidle retning og ambitioner, så både ledere og medarbejdere bliver motiverede til at udfylde rammerne. Du kan skabe psykologisk tryghed, så ledere og medarbejder bringer deres faglighed i spil og bidrager til udvikling af opgaveløsningen.
  • Du er optaget af, hvad der rører sig omkring dig, både i organisationen og hos f.eks. andre kommuner. Dine teamledere efterspørger, at du kan formidle både politiske dagsordener, inspiration og nye løsninger til dem.
  • Du kan se de strategiske aspekter i arbejdet og får forholdt dig til det, det som er på vej i horisonten både politisk, forsknings-, lovgivnings – og konjunkturmæssigt.
  • Du har erfaring med den virksomhedsrettede indsats og kan styrke samarbejdet med virksomhederne om job og ordinære timer, så vi opretholder en høj effekt af vores virksomhedsplaceringer.

Ledergruppen i Social- og beskæftigelsesafdelingen.


Din chef inviterer dig og afdelingens to andre ledere til at bidrage til ledelsen af Beskæftigelses- og Socialafdelingen. Det betyder, at du kan være med til at sætte den strategiske dagsorden, og at du får indflydelse på den service, som vi yder til borgerne og på dagligdagen for medarbejderne i afdelingen.

Vi er en ny ledergruppe, som er optaget af, hvordan vi skaber de bedst mulige betingelser for borgere og medarbejdere. Vi er nysgerrige og prioriterer tid til refleksion og faglige drøftelser. Vi lægger vægt på, at udvikling af vores organisation og vores service til borgere sker i tæt samarbejde med medarbejderne og med involvering af borgerne. Vi lægger også vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Lidt mere om Beskæftigelses- og Socialafdelingen


Du bliver leder af enheden ”Jobcenter og Indsats”, som er organisatorisk forankret i Beskæftigelses- og Socialafdelingen, hvor du kommer til at referere til Beskæftigelses- og Socialchefen, Merete Jørgensen.

Afdelingen har udover den beskæftigelsesrettede indsats bl.a. følgende ansvarsområder:
  • Ungeindsatsen for unge i alderen 15-29 år; herunder myndighedsfunktion
  • Støtte og vejledning til udsatte borgere
  • Rusmiddelbehandling
  • Forsorgshjem for borgere med misbrug samt unge
  • Væresteder
  • Ydelses- og administrationsområdet, herunder Borgerservice og kontrolgruppen.


I alle hjørner af afdelingen arbejder vi med afsæt i vores værdier ”Ordentlig, Fælles og Faglig”. Der er ca. 400 medarbejdere i afdelingen, heraf ca. 100 i Jobcenter og Indsats.

Jobcenter og Indsats består af syv teams med hver deres teamleder. Vi tror på, at ledelsen skal være tæt på medarbejderne i det daglige, og derfor har de enkelte teams en størrelse på omtrent 15-18 medarbejdere.

Din fysiske arbejdsplads er delt på to matrikler: Jobcentret på Gladsaxevej 372 og Job- og Afklaringsviften på Gammelmosevej 50. Vi arbejder i storrum og har fleksible pladser, så det er dagens opgaver, der bestemmer, hvor vi opholder os - det gælder også for os ledere.

Du kan læse mere om Social- og Sundhedsforvaltningen og Beskæftigelses- og Socialafdelingen på Gladsaxe Kommunes hjemmeside.

Rekrutteringsforløbet


I din ansøgning må du gerne give eksempler på, hvordan du kan bringe dine erfaringer og kompetencer i spil i jobbet.

Vi forventer, at du starter i jobbet 1. marts 2023. Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere om stillingen og arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte Beskæftigelses- og Socialchef Merete Jørgensen på telefon 23 65 88 71. Send eventuelt en sms, så finder vi et tidspunkt at tale sammen på.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe, så vi kan møde hinanden, før du skriver din ansøgning.

Ansøgningsfrist


Der er ansøgningsfrist 8. januar 2023. Vi forventer at holde førstesamtaler mandag den 18. januar 2023 og anden samtaler den 24. januar 2023. Der vil være en opgave i forbindelse med anden samtale.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Bilag: Gladsaxe Kommunes Ledelsesgrundlag

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Glostrup. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 1767
4. juli 2024 1700
3. juli 2024 1655
2. juli 2024 1646
1. juli 2024 1633
30. juni 2024 1670
29. juni 2024 1684
28. juni 2024 1715
27. juni 2024 1702
26. juni 2024 1703
25. juni 2024 1671
24. juni 2024 1675
23. juni 2024 1706
22. juni 2024 1712
21. juni 2024 1725
20. juni 2024 1731
19. juni 2024 1736
18. juni 2024 1719
17. juni 2024 1693
16. juni 2024 1801
15. juni 2024 1812
14. juni 2024 1853
13. juni 2024 1838
12. juni 2024 1856
11. juni 2024 1853
10. juni 2024 1834
9. juni 2024 1925
8. juni 2024 1930
7. juni 2024 1941
6. juni 2024 1891
5. juni 2024 1919