Sekretariats- og programleder for Campus til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Brænder du for ungedagsordenen og vil du stå i spidsen for etableringen af et visionært campus? Trives du med mange bolde i luften og bliver tændt af en todelt arbejdsopgave, hvor du spiller dine medarbejdere gode som sekretariatsleder og innovativt skaber fremdrift som programleder? Så læs mere her.

Du får her en unik mulighed for at blive en del af et energifyldt nyt Ungecenter, hvor vi sammen har fokus på at flere unge gennemfører en ungeuddannelse. Du kommer som sekretariats- og programleder til at være med til at:

- Videreudvikle et velfungerende, vellidt og kvalitetsbevidst sekretariat
- Udvikle og etablere Høje-Taastrups store Campus-satsning ”Sammen om Campus”

Vær med til at bringe de tværfaglige kompetencer i spil som leder af sekretariatet
Du bliver leder af et engageret team på 6 medarbejdere, der brænder for deres arbejde og ikke er bange for at tage fat. Teamet er i fuld gang med at definere sig selv, og en af dine opgaver bliver derfor at fortsætte samarbejdet med medarbejderne om få opgaver og kompetencer i spil.

Teamet er en humørfyldt flok med god energi. Det gode samarbejde bliver prioriteret, og alle bidrager med sin særlige faglighed i kreative løsninger af de mange forskelligartede opgaver. Som leder er du god til at sætte personalets kompetencer i spil, så vi sammen vokser, og du har en lyttende og inddragende ledelsesstil.

Du får en bred opgaveportefølje, der strækker sig fra personaleledelse, til understøttelse af centrets institutioner; Linie 10, Ungdomsskolen, Kriminalpræventivt Team, Ungeguide HTK mv til politisk betjening og arbejdet med MED-udvalg. Gennem en struktureret tilgang understøtter du det administrative arbejde og de strategisk vigtigste fyrtårne i sekretariatet, hvor du i sammenspil med konsulenterne giver en hånd med i at drive opgaverne.

Relationsskabende programleder, der samler enderne
Formålet med ”Sammen om Campus” er i partnerskab med uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv og unge at udvikle et nyt unge- og campusmiljø og en stærk uddannelseskultur i Høje-Taastrup.

Som programleder har du den overordnede koordinerende og programdrivende rolle i samspil med centerchefen i forhold til projektgrupper og servicering af direktion og udvalg. Du skaber nemt overblik og innovativ fremdrift i programmet, hvor du:

- Udarbejder en fundraisingstrategi og fondsansøgninger
- Samarbejder med uddannelsesinstitutioner og virksomheder
- Etablerer en bestyrelse for Campus og involverer de unge

Du er god til at ”slå døren ind” og etablere forpligtende partnerskaber blandt virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Det er centralt at få skabt aktive fællesskaber på tværs af kommunen såvel som internt i Ungecentret.

Mod på ledelse og smittende engagement
For begge funktioner gælder, at du kan skabe følgeskab på Ungecentrets dagsordener, at du er lyttende, nysgerrig, har et smittende engagement og har gennemslagskraft.

Vi har brug for dig, der:
- Har kendskab til ungeområdet, gerne i en kommunal sammenhæng
- Har erfaring med og flair for tværfagligt samarbejde
- Er en dygtig kommunikator
- Kan oversætte og skabe mening i en kompleks opgaveportefølje
- Kan drive processer, systematisk og håndtere ressourcefordeling

Du leder indad, udad og opad
Du skal have mod på ledelse og have flair for at opbygge følgeskab og være en værdsat samarbejdspartner blandt ledere såvel som medarbejdere. Det er en 360 graders ledelsesopgave, hvor du både kommer til at indgå i ledelsesteam på rådhuset og i den store ledergruppe i Ungecentret og samtidig være personaleleder for sekretariatets medarbejdere. Du vil referere til centerchefen.

Du skal ikke nødvendigvis have ledererfaring, men det er en fordel, hvis du har en lederuddannelse.

Om Ungecentret
Ungecentret har ansvar for den sammenhængende ungeindsats og samarbejder om at styrke indsatsen for at indfri byrådets ambition om uddannelse til alle. Centret blev etableret i slutningen af 2018, og har ansvaret for at være en enkel fælles indgang til kommunen for den unge og varetager derfor koordinationsopgave på tværs af beskæftigelses-, uddannelses- og socialindsatsen i partnerskab med den unge.

Ungecentret dækker følgende fagområder: Fritids- og ungdomsklubber, 10. klassecenter, Ungdomsskolen, Kriminalpræventivt Team samt Ungeguide HTK med ungeguider og uddannelsesvejledere og visitation til FGU.

Yderligere information
Jobbet ønskes besat pr. 1. august 2020. Ansættelse sker efter gældende overenskomst og følger reglerne om ny løn.

Ansøgningsfristen er søndag den 7. juni 2020
Vi holder første runde samtaler den 11. og 12. juni 2020. Anden samtalerunde bliver den 19. juni 2020. Vi anvender test og case ved 2. samtale, og du bedes tage navne på min. 2 referencer med til samtalen. Hvis du går videre til 2. samtale, skal du være indstillet på at afsætte tid til at besvare et spørgeskema til en personlighedsprofil, som skal besvares mellem 1. og 2. samtalen. Ansøgning, CV og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte centerchef Pernille Kjeldgård på 27 13 53 27.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Taastrup
  • Søndag den 07. juni 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 29
18. september 2024 26
17. september 2024 24
16. september 2024 24
15. september 2024 25
14. september 2024 25
13. september 2024 25
12. september 2024 27
11. september 2024 27
10. september 2024 25
9. september 2024 22
8. september 2024 24
7. september 2024 26
6. september 2024 28
5. september 2024 27
4. september 2024 27
3. september 2024 30
2. september 2024 29
1. september 2024 34
31. august 2024 34
30. august 2024 35
29. august 2024 34
28. august 2024 32
27. august 2024 34
26. august 2024 35
25. august 2024 38
24. august 2024 38
23. august 2024 40
22. august 2024 42
21. august 2024 41
20. august 2024 41