5 specialpædagoger og 1 lærer til Heltidstilbuddet på Mølleholmskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vi udvider specialundervisningstilbuddet med en ny gruppe med børn, der har autismespektrumsforstyrrelser - og vi glæder os!
Vil du være med til at skabe en ny kultur med udgangspunkt i den velfungerende gamle? Brænder du for at arbejde læringsorienteret med børn og unge med kognitive udfordringer og udviklingshæmning? Så bliv en del af vores heltidstilbud og vær med til at:
  • Understøtte udviklingen af børnenes dannelse.
  • Udvikle og forme Heltidstilbuddet.
  • Skabe en struktureret hverdag ud fra børnenes færdigheder.

Bliv en del af Heltidstilbuddet på Mølleholmskolen
Heltidstilbuddet er en del af Mølleholmskolen og er efter sommerferien opnormeret til 48 børn og unge i alderen 6-18 år, hvor flertallet af børnene er fysisk selvhjulpne og har et aktivt verbalt sprog – dog sjældent aldersvarende. Undervisningen og socialpædagogiske aktiviteter er flettet sammen over hele dagen, hvor lærere og pædagoger arbejder tæt sammen omkring det enkelte barns udvikling af både de skolefaglige, personlige og sociale kompetencer.

Vi bliver en kollegagruppe på 28 pædagoger, 11 lærere og 3 pædagogiske medarbejdere – heraf 6 nye medarbejdere. Vi tager hånd om hinanden. I opstartsfasen bliver du tilknyttet en mentor, og der er tilrettelagt et særligt opstartsforløb med PPR med fokus på sparring og fælles grundlag. Vi har en tilgængelig afdelingsleder med en tillidsbaseret tilgang til ledelse. Hun lægger vægt på, at hendes dør altid er åben, hvis vi har behov for det.

Vær med til at starte et spændende nyt kapitel
Gruppeudvidelsen sker i Heltidstilbuddets indskolingsafdeling. Vi ryster posen og laver nye medarbejderhold, så de gode erfaringer og afdelingens DNA bliver spredt ud over den samlede personalegruppe – selvfølgelig med fokus på, at vi sammen bygger videre på det eksisterende grundlag og udvikler en ny fælles faglig og social kultur. Som specialpædagog har du altså både mulighed for at blive tilknyttet en af de etablerede afdelinger eller være med til at starte den nyoprettede ’autisme-gruppe’ op – hvortil en lærerstilling bliver tilknyttet.

Vi sætter en dyd i høj faglighed og gode samarbejder
Du bliver en del af et dedikeret medarbejderteam med forskellige styrker og fagligheder, der ser det tætte samarbejde og faglig sparring som essentielt for arbejdet. Vi er nysgerrige, åbne og reflekterer sammen over vores lærer- og pædagogfaglige praksis - du ved ligeledes, hvorfor du handler, som du gør og tør sætte din egen praksis til diskussion.

Vi arbejder tværfagligt, og du formår at trække på dine kollegers styrker og giver altid en hjælpende hånd med, når behovet melder sig. Du ser det tætte forældresamarbejde som en styrke, og er bevidst om, at det netværksskabende miljø er en vigtig del af vores fundament.
Læring der understøtter dannelse
Hos os bliver du en del af et fællesskab, der arbejder læringsorienteret i bred forstand – vi er læringsmennesker og ser læring i alle facetter af hverdagen. Du formår at få øje på udviklingspotentialerne i børnene og har passion for at understøtte dem i at lykkes med at lære nyt, så de kommer et skridt tættere på selvstændighed. Du er entusiastisk og har gå-på-mod ift. at varetage en undervisende funktion.

Du strukturerer dagligdagen og har flair for positiv kommunikation
Det falder dig naturligt at skabe og indgå i en struktureret hverdag og ved, at det er forudsætningen for en velfungerende dagligdag. Du lægger vægt på en positiv tilrettevisende og anerkendende kommunikation, hvor du smidigt navigerer mellem kommunikationsformer såsom tegn til tale, KAT-kassen eller visualisering.

Søger du lærerstillingen skal du være opmærksom på, at du bliver tovholder for den bog-faglige del af undervisningen. Har overblikket over elevernes individuelle faglige mål samt udvikling i primært dansk og matematik.

Hvad driver og motiverer dig?
Er din faglige profil lige i øjet til at arbejde med vores målgruppe, og har du, hvad der skal til for at lykkes sammen med os, så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi er særligt nysgerrige på, hvad der driver dig i jobbet?

Yderligere oplysninger
Specialpædagogstillingerne er på 32 timer ugentligt og stillingen som lærer er på 37 timer ugentligt. Alle stillinger ønskes besat pr. 1. August 2020. Du bedes venligst notere i din ansøgning, hvilken stilling du søger. Desuden ansættes du jvf. gældende overenskomster.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelse, indhentes der børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser.

Ansøgningsfristen er søndag d. 7. juni 2020
Ansøgning, CV, og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk.

Hvis du vil vide mere eller har lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anja Correll Vagnkilde på 20580633. Du kan også læse mere om Mølleholmskolen og Heltidstilbuddet på vores hjemmeside.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Søndag den 07. juni 2020

Lignende jobs

  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Skattekisten søger en pædagog til vores basisgrupp...

    Fri kontakt
    Skattekisten er et stort integreret dagtilbud for børn fra 0-6 år, som er beliggende i Greve midt by. Vi er ca. 210 børn og 50 ansatte fordelt på 6 vuggestuegrupper, 5 børnehavegrupper og 2 storbørnsgrupper, samt to basisgrupper med børn fra ca. 3-6 år.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Mosebo

    Fri kontakt
    Er du en pædagog, der kan holde hovedet koldt, når tingene er i forandring? Brænder du for at skabe trygge rammer for børn, selv når hverdagen hurtigt kan ændre sig, og vil du være en del af et team, der sammen gør en forskel – også når hverdagen er travl. Så er vi i Mosebo Børnehave klar til at høre fra dig!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 24
18. september 2024 25
17. september 2024 22
16. september 2024 21
15. september 2024 22
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 21
11. september 2024 20
10. september 2024 19
9. september 2024 18
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 10
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 10
27. august 2024 11
26. august 2024 13
25. august 2024 15
24. august 2024 16
23. august 2024 16
22. august 2024 16
21. august 2024 16
20. august 2024 15