Rekrutteringsfirma

REGNSKABSCHEF til Zleep Hotels A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup



Har du lyst til at være med på rejsen, der skal hjælpe Zleep Hotels med at optimere og styrke vores økonomiafdeling?

Har du en stor interesse i digitalisering, optimering af processer og Business Partnering?

Så håber vi, at du er vores nye regnskabschef

Det bliver dit job
Du bliver en vigtig del af vores økonomiafdeling og får det faglige ansvar på en arbejdsplads, som er i gang 24/7/365 og som virkelig er præget af tillid, arbejdsglæde og stort engagement.

Økonomiafdelingen er ansvarlig for at levere retvisende månedsresultater og rapporteringer til vores tyske moderselskab Deutsche Hospitality. Derudover ansvarlig for at indrapportere bl.a. skat, moms samt øvrige indberetninger til de offentlige myndigheder.

Sammen med teamet skal du producere og sikre stabilitet og overholdelse af virksomhedens økonomiske struktur. Sikre rettidige måneds- & årsafslutninger, rapporteringer og kontrol og al dette i høj kvalitet og i henhold til virksomhedens retningslinjer samt regnskabspraksis.

Hvem er du?
Du har nok en videregående uddannelse på kandidatniveau og har minimum 5 års erfaring indenfor regnskab og rapportering eller eventuelt fra revisionsbranchen. Vi forventer, at du har indgående kendskab til hele regnskabet og de processer, der ligger i at drive det på et højt kvalitetsniveau. Derudover kan du nikke genkendende til følgende: Du har gode kommunikationsevner og besidder et højt serviceniveau, da der er en stor berøringsflade med de øvrige dele af virksomheden samt kontakt med eksterne interessenter.

  • Du er i stand til at formidle og modtage viden på en konstruktiv og tålmodig måde
  • Du har en struktureret tilgang til dit arbejde og har lyst til at bidrage til udviklingen i afdelingen
  • Du er en teamplayer samtidig med, at du er god til at tage initiativ og ansvar
  • Du har evnen til at arbejde under pres
  • Vi forventer, at du er engageret, resultatorienteret og er god til at holde mange bolde i luften. Derudover har du en faglig interesse indenfor økonomi og regnskab


  • Hvem er vi - og hvad bliver du en del af?
    Økonomiafdelingen består af et team på 3 regnskabsansvarlige samt en lønbogholder. Vi bor i nyistandsatte lokaler på vores Servicekontor få minutters gang fra Høje Taastrup Station.

    Som regnskabschef bliver du en del af en stærk koncern med et internationalt snit samt en ambition om at drive en af Nordens bedste Hotelkæder. De seneste år har virksomheden vækstet og åbnet flere nye hoteller, så vi i dag har 14 hoteller fordelt i Danmark og Sverige - samt et administrationsselskab. Der er i 2022 planlagt åbning af yderligere 2 nye hoteller samt åbning af 3-4 franchise hoteller i Europa.

    Som arbejdsplads kan vi yderligere tilbyde:

  • Et udfordrende arbejdsmiljø, hvor du selv er med til at forme og præge dit arbejdsområde
  • En afdeling, der lægger stor vægt på at levere høj kvalitet, højt fagligt niveau og sund fornuft
  • Et uformelt miljø, hvor der er højt til loftet og hvor du vil møde kompetente og erfarne kolleger


  • Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter frokostordning, sundhedsforsikring, gode parkeringsforhold og uddannelse.

    Vil du vide mere?
    Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte Director of Finance Schott Skjoldborg Jørgensen på telefon +45 2624 1833. For øvrige spørgsmål bedes du kontakte Tina Berning på telefon +45 2121 6352.

    Ansøgningsfristen er den 13. december 2020. Vi gør opmærksom på, at vi løbende afholder samtaler - også før ansøgningsfristen, så tøv endelig ikke med at søge straks.

    Vi ser frem til at høre fra dig.

    Zleep Hotels A/S
    Zleep Hotels er en del af Deutsche Hospitalitys brandfamilie. Zleeps vision er altid at levere kvalitet, service og design til en god pris for de mange. I dag består hotelkæden af 13 hoteller i Danmark og et i Sverige, og fire nye hotelprojekter er allerede offentliggjort. Målet er at drive 40 hoteller i 2025. Udover Zleep Hotels omfatter paraplyvirksomheden, Deutsche Hospitality, fire kendte hotelmærker: Steigenberger Hotels and Resorts, MAXX af Steigenberger, Jaz in the City og IntercityHotel. Deutsche Hospitalitys portefølje omfatter i øjeblikket over 130 hoteller på tre kontinenter.

    Zleep Hotels har travlt med at blive større og stærkere, både som brand og som hoteloperatører. Hos Zleep Hotels er medarbejderne den vigtigste ressource, og vi ønsker, at sammensætningen af vores kolleger afspejler samfundet. Vi ser frem til din ansøgning, uanset personlig baggrund.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Taastrup
    • Søndag den 13. december 2020

    Lignende jobs

    • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

      Fri kontakt
      DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
      • Øvrige
      • København V
      Få mere info
    • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

      Fri kontakt
      Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Professional Indemnity Underwriter

      Fri kontakt
      Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Taastrup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Taastrup over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    19. september 2024 29
    18. september 2024 26
    17. september 2024 24
    16. september 2024 24
    15. september 2024 25
    14. september 2024 25
    13. september 2024 25
    12. september 2024 27
    11. september 2024 27
    10. september 2024 25
    9. september 2024 22
    8. september 2024 24
    7. september 2024 26
    6. september 2024 28
    5. september 2024 27
    4. september 2024 27
    3. september 2024 30
    2. september 2024 29
    1. september 2024 34
    31. august 2024 34
    30. august 2024 35
    29. august 2024 34
    28. august 2024 32
    27. august 2024 34
    26. august 2024 35
    25. august 2024 38
    24. august 2024 38
    23. august 2024 40
    22. august 2024 42
    21. august 2024 41
    20. august 2024 41