Visionær leder til et nyt attraktivt job for en fusion af Høje-Taastrups 10. klasse og ungdomsskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Har du lyst til at være leder i en dagsordensættende hovedstadskommune, der er fagligt ambitiøs?

Brænder du for ungedagsordenen, og vil du stå i spidsen for etableringen af en visionær ny organisation med afsæt i to velfungerende institutioner?

Så får du her en unik mulighed for at blive en del af et ambitiøst og stærkt ledelseshold i Ungecentret, hvor vi sammen tror på de unge og har fokus på, at flere unge gennemfører en ungdomsuddannelse og er medskabere af deres eget uddannelses- og fritidsliv.

Som leder skal du sammen med medarbejdere, afdelingsledere og bestyrelse drive udviklingen, så den nye organisation bliver et brohoved for ungeindsatsen.

Ambitionen med den nye fusionerede institution er, at der skabes en stærkere organisatorisk ramme til at udvikle attraktive tilbud, og tiltrække flere elever, herunder i et dagefterskolelignende tilbud i samspil mellem 10. klasse og Ungdomsskolen.

En større organisatorisk ramme kan skabe en stærkere faglighed i det tværgående samarbejde ift. Ungdomsskolens heltidsundervisning og i udviklingen af mellemformer i samspil mellem KUI og FGU for at sikre, at vi får alle med.

Der arbejdes med et Campusområde omkring en kommende Vidensby, hvor flere erhvervsskoler er med. 10. klasse skal på sigt flytte ned til Vidensbyen i et kvarterhus ved siden af det planlagte Campusprojekt. Ambitionen er at tænke synergi ind for både Ungdomsskolen og 10. klasse i kommunens program om Campus.

Dine opgaver bliver:
  • Fusions- og strategisk ledelse: du driver arbejdet med fusionen mellem 10. klasse og Ungdomsskolen, der træder i kraft ved din ansættelse d. 1. maj 2022, samt etablerer og konsoliderer samarbejdet i en ny fælles bestyrelse. Du sikrer, at vi får skabt en ny fælles kultur, der tager det bedste med fra hver af de to institutioner. Endelig skal du sikre en fortsat strategisk udvikling sammen med bestyrelse, medarbejdere og Ungecentrets ledelse.
  • Daglig ledelse af ungdomsskolen og 10. klasse: du udgør ledelsen sammen med de to afdelingsledere på ungdomsskolen og har ansvar for den daglige pædagogiske ledelse, udvikling og drift af 10. klasse. Du vil derfor både være ungdomsskoleleder og skoleleder for 10. klasse.


Du har erfaring med og gerne dokumenterede resultater med:
  • Ledelse – af både 10. klasse og ungdomsskole
  • Viden om og forståelse for målgruppen
  • Erfaring med at drive skole
  • At lede bestyrelsesarbejde
  • En lederuddannelse på min. diplomniveau – eller er motiveret for at påbegynde en sådan


Du bliver leder af 9 medarbejdere i 10. klasse og 2 afdelingsledere i Ungdomsskolen, i hhv. heltidstilbuddet og almendelen, herunder 20 fastansatte medarbejdere i Ungdomsskolen.

Alle medarbejdere er fagligt stærke, engagerede ildsjæle med en høj grad af faglig stolthed. Din ledelse skal bidrage til at fastholde den udvikling og succes, vi i dag oplever på begge institutioner, og gerne være med til at tiltrække og fastholde endnu flere unge i et godt ungdomsmiljø.

Samarbejde på tværs er endnu en del af dine opgaver, da du både samarbejder med kollegaer i hele Ungecentret, men også på tværs af kommunen og med andre samarbejdspartnere. Du har blik for muligheder og har fokus på at få bundet det, der foregår i vores praksis, sammen med vores omverden.

Vi glæder os til at invitere dig ind i vores engagerede ledergruppe, hvor vi prioriterer samarbejde og dialog højt som et netværksarbejdende lederteam, hvor hjælpsomhed og nysgerrighed er en vigtig værdi. Vi udvikler hele tiden vores fælles indsatser på tværs og derigennem vores samarbejde. Vi arbejder med ledermakkerpar, og du får ansvar – men kommer ikke til at stå alene.

Din ledelsesstil er inddragende, lyttende og nærværende. Det, du siger, er det, du gør, og dit værdikompas er stærkt, og det betyder, at medarbejderne kan se og mærke dig i hverdagen – selvom du ikke er fysisk tilstede på matriklen lige den dag.

Et udviklingsorienteret fyrtårn og en tryghedsskabende leder? – måske er det modsætninger, men vi håber, at du findes derude, for vi har brug for dig, som både kan drive forandringer i samspil med andre og sætter retning, samtidig med at du bidrager til at skabe tryghed og ro.

Du er dygtig til det relationelle, og din måde at være på giver følgeskab. Du har styr på dine prioriteringer, og er åben for input fra de unge, personalet og bestyrelsen.

Om Ungecentret
Ungecentret har ansvar for den sammenhængende kommunale ungeindsats og samarbejder om at styrke indsatsen for at indfri byrådets ambition om uddannelse til alle. Centret blev etableret i slutningen af 2018, og har ansvaret for at være en enkel fælles indgang til kommunen for den unge og varetager derfor koordinationsopgaver på tværs af beskæftigelses-, uddannelses- og socialindsatsen i partnerskab med den unge.

Ungecentret dækker følgende fagområder: Fritids- og ungdomsklubber, 10. klassecentret LINIE 10, Ungdomsskolen, Kriminalpræventivt Team samt Ungeguide HTK med ungeguider og uddannelsesvejledere og visitation til FGU.

Du kan læse mere om fusionsprocessen her og om den politiske beslutning om fusion her.

Yderligere information
Jobbet ønskes besat pr. 1. maj 2022. Ansættelse sker efter gældende overenskomst og følger reglerne om ny løn.

Ansøgningsfristen er den 27. februar 2022
Vi holder første samtalerunde den 3. marts. Anden samtalerunde bliver den 8. marts. Vi anvender test og case ved 2. samtale, og du bedes tage navne på min. 2 referencer med til samtalen. Hvis du går videre til 2. samtale, skal du være indstillet på at afsætte tid til at besvare et spørgeskema til en personlighedsprofil, som skal besvares mellem 1. og 2. samtalen. Ansøgning, CV og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte centerchef Pernille Kjeldgård på 27 13 53 27.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Taastrup
  • Søndag den 27. februar 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 26
17. september 2024 24
16. september 2024 24
15. september 2024 25
14. september 2024 25
13. september 2024 25
12. september 2024 27
11. september 2024 27
10. september 2024 25
9. september 2024 22
8. september 2024 24
7. september 2024 26
6. september 2024 28
5. september 2024 27
4. september 2024 27
3. september 2024 30
2. september 2024 29
1. september 2024 34
31. august 2024 34
30. august 2024 35
29. august 2024 34
28. august 2024 32
27. august 2024 34
26. august 2024 35
25. august 2024 38
24. august 2024 38
23. august 2024 40
22. august 2024 42
21. august 2024 41
20. august 2024 41
19. august 2024 43