HSE Manager til Contiga A/S - Tinglev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tinglev

På vegne af Contiga søger MatchMind en HSE Manager til attraktiv stilling i HeidelbergCement Gruppen.

Du fåren helt central post med direkte reference til chefen for sikkerhed og arbejdsmiljø i HeidelbergCement Nordeuropa, der tæller 22 sites i norden inden for Business Line Precast. Du får ansvaret for sikkerheden og arbejdsmiljø og udviklingen af dette på fabrikken i Tinglev, der med ca. 450 ansatte er klart den største i gruppen. Der vil være tæt dialog med andre nordiske kolleger og ikke mindst ledelsen i Contiga A/S, som du sparrer dagligt med.

Der tilbydes en stilling med et stort ansvar, hvor der blandt andet skal implementeres 14001 og 45001. Du bliver bindeleddet mellem koncernen og virksomheden, både produktionen i Tinglev og byggepladserne, der primært ligger på Sjælland. Du skal i samarbejde med ledergruppen på fabrikken sikre at alle regler på området overholdes, både Heidelbergs og virksomhedens egne, og at sikkerhedskulturen leves og udvikles i praksis.

Sikkerhed er absolut højt prioriteret, og du vil mærke at organisationen har stor forståelse - også i en travl hverdag.

Jobbet og arbejdsopgaverne


Vi forventer, at du arbejder hands-on med problemstillingerne og kommunikerer strategien med stor synlighed i produktionen og på byggepladserne - ikke mindst guider og vejleder på de daglige sikkerhedsmæssige opgaver.

Du skal bidrage til at udvikle og optimere sikkerheden og arbejdsmiljøet på Fabrikken. Sammen med sikkerhedskoordinatoren på Contiga vil du proaktivt forestå videreudviklingen af sikkerhedsmanualer og procedurer i samarbejde med produktionsledelsen. Med praktiske tiltag, og gennem dine formidlingsevner, sikrer du den fortsatte udvikling af en sund sikkerhedskultur. Du vil desuden have ansvaret for informationsflowet og på tværs af organisationen samarbejde med relevante ledende kollegaer, som skal inddrages i de løbende processer. Endvidere vil du stå for al kommunikation omkring sikkerhed med koncernen.

Arbejdet skal varetages i produktionen såvel som på kontoret, og som underviser af dine kolleger.

Din profil


Vi forventer, at du er vant til at kommunikere på alle niveauer og forstår at strukturere og synliggøre dit arbejde, så alle kan se værdien af sikkerhed på virksomheden. Du har minimum 5 års fuldtids erfaring fra en større produktionsvirksomhed med sikkerhedsarbejde i praksis samt en relevant teoretisk uddannelse.

Du brænder for arbejdet med sikkerhed og er dygtig til at få formidlet budskabet både skriftligt og mundtligt - og på en forståelig, direkte og rådgivende måde.

Da Contiga er beliggende i grænselandet og har mange nationaliteter blandt de ansatte, anvendes både dansk, tysk og engelsk i det daglige arbejde.

Du tilbydes


En spændende stilling i en professionel virksomhed, hvor sikkerhed har høj prioritet, og hvor der er gode muligheder for selv at præge jobbet.

En lønpakke efter kvalifikationer indeholdende firmapension og sundhedsforsikring.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte MatchMind, Anders Heslop, på tlf. 30 21 45 11 eller på [email protected].

Contiga Tinglev A/S er en af Danmarks førende producenter af præfabrikerede betonelementer. Som totalleverandør af rådgivning, tegning, statik, produktion og montage har Contiga, i snart 40 år, banet vejen for nye løsninger og gjort det umulige muligt inden for konstruktion, produktion og montage af betonelementer.
Med dygtige og motiverede medarbejdere laver de elementer af høj kvalitet til alle former for byggeri – fra boligejendomme til de største kontorer, hoteller, institutioner og industribygninger.
De er kendt for totalløsninger og jysk grundighed. Kvalitet er deres vartegn, og fleksibilitet er deres styrke. De har egen tegnestue, statikafdeling og Danmarks største elementfabrik.
Læs mere på www.contigatinglev.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Tinglev.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Tinglev

Lignende jobs

  • Autotekniker søges til [xxxxx] Esbjerg, Måde

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.Du bliver en del af et velfungerende team i Måde, hvor ingen er for fin til at tage en ekstr..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Teamleder på centrallageret i Vejen

    Er der en naturlig leder gemt i dig, og kan du lide at arbejde med mennesker? Har du styr på processerne, kan du holde hovedet koldt i pressede situationer, og kan du lide at arbejde om eftermiddag..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info
  • Øvrige i Børkop

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7080 Børkop
    • Øvrige
    • Børkop
    Få mere info
  • Manager, Solar School

    Er der en inspirerende facilitator/rådgiver gemt i dig og kan du lide at arbejde med mennesker? Har du modet og lysten til at være ”frontfigur”, når vi sammen med vores samarbejdspartnere byder vel..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Tinglev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Tinglev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Tinglev over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0